Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Gal galit įdėt nuorodą iš kur parsisiųst Sims 2 crack'ą verysad.gif
aš turbūt blogą parsisiunčiau..būtų didelis ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2008 12 23, 22:22)
aš turbūt blogą parsisiunčiau..būtų didelis ačiū 4u.gif  4u.gif

ar žinot kas nors? sad.gif cray.gif
taip noriu simsų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2008 12 23, 22:22)
aš turbūt blogą parsisiunčiau..būtų didelis ačiū 4u.gif  4u.gif

siuskis is torrentu wink.gif parsisiusk paprastus simsus, bet utorrente panaikink simsus ir palik tik cracka.
Atsakyti
Man rodos Simsai tai geri yra...bet man reikia cracko..o aš jo nerandu..nu nelabai suprantu kaip jis net atrodyt turi... blush2.gif verysad.gif
jaučiu niekad man nepavyks jų instaliuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 12 23, 21:33)
Kartu spaudziau jau nezinau kiek kartu doh.gif  is pradziu nieko, o paskui pradeda fotkint blink.gif  ir nera klaviaturos kontroles nustatymu...

Buvo ir man taspats, perinstaliavau simsus viskas vėl veikia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikneta @ 2008 12 24, 01:01)
Man rodos Simsai tai geri yra...bet man reikia cracko..o aš jo nerandu..nu nelabai suprantu kaip jis net atrodyt turi... blush2.gif  verysad.gif
jaučiu niekad man nepavyks jų instaliuot g.gif

http://www.crack.ms/...k.ms?id=1658154
radau akžkokį, bet negarantuoju, kad veiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 12 24, 12:09)
Buvo ir man taspats, perinstaliavau simsus viskas vėl veikia  drinks_cheers.gif

perinstaliavau, bet vistiek nieko schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O daba rda toks reikaliukas..gal kas gali įdėt veikiantį Pets papildymo torrentą blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite padeti? As instaliuojuosi dabar Simsus 2, ivedziau ta koda, toliau instaliuojant man pasiule uziregistruoti. As ir registruojuosiu, o cia jie jau man raso, kad tas kodas netinka g.gif . Ir apskritai, sunkiai man su ta registracija doh.gif . Dabar praso antro disko, as viska pradejau su magic Iso o antro disko prideti kazkaip nemoku, kad nors butu daemon tool doh.gif . Viskas, nutraukiu viska, ienu bandyti per daemon tool instalinti. O kas svarbiausia, tai pora kartu pries tai jau buvau instaliavusi i kompa (cia i sena kompa).
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 26, 22:03)
Merginos, gal galite padeti? As instaliuojuosi dabar Simsus 2, ivedziau ta koda, toliau instaliuojant man pasiule uziregistruoti. As ir registruojuosiu, o cia jie jau man raso, kad tas kodas netinka  g.gif . Ir apskritai, sunkiai man su ta registracija  doh.gif . Dabar praso antro disko, as viska pradejau su magic Iso o antro disko prideti kazkaip nemoku, kad nors butu daemon tool  doh.gif . Viskas, nutraukiu viska, ienu bandyti per daemon tool instalinti. O kas svarbiausia, tai pora kartu pries tai jau buvau instaliavusi i kompa  (cia i sena kompa).

registruotis tikrai nereikia, neleidzia uzsiregistruoti turi buti originalus simsai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau greitai išeis Sims3. Maždaug Vasario mėnesio viduryje. Laukiu nesulaukiu. Jau net yra paskelbti minimalus reikalavimai sistemai smile.gif
Atsakyti
Kodel neleidzia pastatyti masinos? Nusiperku, noriu pastatyt, bet dega raudonai ir neleidzia statyt. Kodel taip? Gal butina kazkokia speciali danga ar garazas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xor22h @ 2008 12 27, 17:37)
Jau greitai išeis Sims3. Maždaug Vasario mėnesio viduryje. Laukiu nesulaukiu. Jau net yra paskelbti minimalus reikalavimai sistemai smile.gif

kokie jie mazdaug bus? g.gif

QUOTE(cindy @ 2008 12 28, 00:48)
Kodel neleidzia pastatyti masinos? Nusiperku, noriu pastatyt, bet dega raudonai ir neleidzia statyt. Kodel taip? Gal butina kazkokia speciali danga ar garazas?  g.gif

taip turi buti speciali danga, tik nepamenu kaip vadinasi schmoll.gif
Atsakyti