Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Enary @ 2008 12 02, 18:32)
Taip nieko ir neisejo... Siusiu Lietuvos pastu  biggrin.gif
Papildyta:

Tai siaip ar taip sims2 pas tave turi buti viename zaidime su Apartment life, nes be ju sims2 neveiktu...

taip taip,nes be simsu 2 neitu ir apartament life ax.gif
Atsakyti
Sveikos,ziurejau nuotraukytes kazkurios simsu.tai taip grazu smile.gif vestuves prie juros,as tai nzn kaip cia taip,matyt del papiildymu bigsmile.gif nes as ju neturiu.
o kam reikalingasas tas vampirikcilinas kazkoks?kur is burejos perki?man jo neleidzia gert g.gif
Atsakyti
Sveikos,aš irgi jungiuosi į jūsų grupę 4u.gif

Turiu beveik visus papildymus (tik ne bonvoyage),tai linksma biggrin.gif Nors kompiuteris šiek tiek lėtesnis pasidarė rolleyes.gif

Jau seniai bežaidžiau.Reikia vėl įlyst ir nufotografuot savo gausias šeimynas,pasirodysiu jums blush2.gif

Atsakyti
Turiu klausimeli, ar eitu THE SIMS 2 ant Vista???????
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2008 12 18, 21:07)
Turiu klausimeli, ar eitu THE SIMS 2 ant Vista???????

jei turi specialius nustatymus eitu, tik kokiu reikia neklausk nes nezinau, pas mane XP mirksiukas.gif
Atsakyti

O gal jūs žinot panašių žaidimų kokių? Dabar kaip tik sprendžiu dilemą, trint simsus lauk ar ne, nes vietos ryja nežmoniškai daug... rolleyes.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos!

Isirasiau The Sims Castaway stories ir zaidziu viena istorija. Ten tokia misija priejau ir niekaip jos nepereinu doh.gif Ten kur reikia surinkti 3 statuleles ir po to jas kazkur padeti. Bet kur? Uzduotis 'Place Urns'. net nenumanau ur padeti tas urnas, gal kas gali pagelbet? 4u.gif
Atsakyti
Ant vistos turėtų eit,pas mane pačią yra vista ir viskas puikiai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pakartotų iš kur parsisiųst Apartmentus? biggrin.gif
Nevirusuotus tik schmoll.gif
Nes kartą kai parsisiunčiau tai kompo kelias savaites nemačiau, o ir bart gavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė. @ 2008 12 22, 12:05)
Gal kas pakartotų iš kur parsisiųst Apartmentus?  biggrin.gif
Nevirusuotus tik  schmoll.gif
Nes kartą kai parsisiunčiau tai kompo kelias savaites nemačiau, o ir bart gavau  blush2.gif

tai kai parsisiunti su antivirusine patikrink mirksiukas.gif
Atsakyti
Siunčiuos Simsus bigsmile.gif
bet pas mane vista ir laptop'as tai maldauju ,kad pasileistų verysad.gif
Atsakyti
Man neleidzia atidaryti kodu konsoles lango...neveikia ta kombinacija shift+ctrl+c. Gal zinot ka daryt? verysad.gif
Atsakyti