Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Labukas bet torents ru reik registruotis?
Atsakyti
Taip ir arba tik anksti ryte arba velai vakare,jei neklystu po 24 valandos,aisku jei kas nepasikeite g.gif
Atsakyti
o jum veikia zaidimas suinstalevus papildus? man tai ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiulka: 18 birželio 2009 - 15:05
QUOTE(marka100 @ 2009 06 18, 13:20)
Taip ir arba tik anksti ryte arba velai vakare,jei neklystu po 24 valandos,aisku jei kas nepasikeite g.gif

Nuo 5:00 iki 7:00 ir nuo 14:00 iki 15:00.

QUOTE(katiulka @ 2009 06 18, 16:05)
o jum veikia zaidimas suinstalevus papildus? man tai ne  g.gif

Veikia.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 17, 22:25)
Jau buvau metusi nuorodas, bet kartoju..

http://www.parsimonious.org/

Torrents.ru yra keli torentai su daiktais. Jei reikia ir nerandat, galėsiu paieškot.

va is sito puslapio pabandziau ir neveikia g.gif

ir dar gal galit kas padeti nezinau kaip zaisti su kita seima leidzia tik vienam name ir tik su ta seima visur galiu vaikstineti kaip seima pasikeisti g.gif skaiciau ir instrukcijas ir bandziau zmones ideti i kitus namus vistiek niekaip nesuprantu kaip zaisti su kita seima jau pabodo visa laik tik su viena blush2.gif dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(katiulka @ 2009 06 18, 16:05)
o jum veikia zaidimas suinstalevus papildus? man tai ne  g.gif

Man irgi sunkiai sekesi juos suinstaliuot,buvo tik kai juos bandau suinstaliuot taip tada zaidimas nepasileidzia,paskui perkeliau cracka per naujo ir is karto suinstaliuot bandziau ir pavyko.

QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 18, 16:35)
Nuo 5:00 iki 7:00 ir nuo 14:00 iki 15:00.
Veikia.

Gali buti,as seniau kai bandziau registruotis ten,tai visa diena bandziau,ir tik po 24 valandos leido,gal tik man taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 06 18, 16:45)
Man irgi sunkiai sekesi juos suinstaliuot,buvo tik kai juos bandau suinstaliuot taip tada zaidimas nepasileidzia,paskui perkeliau cracka per naujo ir is karto suinstaliuot bandziau ir pavyko.

tai gal ir man reik pabandyti creka perkelt per nauja o ka dar po to instalevai nelabai suprantu? g.gif

o gal zinai kaip su kita seima zaist nes nesuprantu as schmoll.gif net isjungus zaidima gristi atgal ir pradedi zaist nuo turimos seimos as noriu zaist kitam name gyvenancia seima nezinau kaip tai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 10, 19:37)
Nežinau, ar iškart per kompą galima pradėt rašyti, ar reikia pirmiau nueit į rašymo pamoką. O pamoka yra tokiam pastate pavadinimu „Doo Peas Corporate Towers“. Gal standartiniame mieste kitoks pavadinimas. Aš žaidžiu Riverview. Atrodo taip pastatas:

user posted image

user posted image

Knygas pirkt knygyne.

pas mano sims 3 yra tik vienas miestas is kur gauti ta Riverview g.gif

ir kiek supratau tai dabar nera taip kad viename ir tam paciame mieste buna tavo seimos jai ikelsi viena sale kito tai jie nebus kaimynai net sunku parasyti ka turiu galvoja miestas tas pats bet tavo seimos nekaimynai
Atsakyti
radau pagaliau kaip tam paciame mieste zaisti su kita seima bet tik tuo atveju jai ja ikeliu i tuscia nama lotuliukas.gif
o kaip valdyti tuos kurie jau gyvena namuosia dar nesuprantu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti