Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Nuo kur? Kokia varnele? Tai bandyciau per naujo suinstaliuot? g.gif
Atsakyti
http://simsrevolutio...gidas-t2004.htm
24 punktas.
Nenuėmus varnelės man metė tą lentelę, nuėmus - ne rolleyes.gif .
Pažiūrėkite savo programose per control panel, ar yra EA Download Manager. Jeigu taip, tai išinstaliuokite ją , simsus taipogi. Ir instaliuokite per naujo nuėmus varnelę.
Man suveikė thumbup.gif
Atsakyti
as ir atsisiusiu sims 3 thumbup.gif nezinau ar patinka smagesni nei antri?
Atsakyti
thumbup.gif gidas,tom kuriom nesigauna darykit pagal si gida,man pavyko,clap.gif,aciu chihiro 4u.gif
Nezinau ar sims 3 geresnis uz sims 2,bet matyti is karto kad kitoks,reikes iprasti ax.gif
Atsakyti
Suinstaliavau ir Download managerį, bet man tokios lentelės nemeta. Tad tikrai abejoju, kad EADM kaltas ;] Gal spaudėt, jog leidžiat EA rinkti informaciją apie jūsų žaidimą?
Atsakyti
ar vis dar zaidziate ir sims 2 g.gif ar uzvalde sims 3 biggrin.gif
Atsakyti
36. Spauskite play ir žaiskite, tik nelyskite ten po tas skiltis. Po to gali neveikti žaidimas.

Čia geriausia biggrin.gif Įdomu, kaip tada pagal juos įsirašyti papildomus daiktus, jei negalima spaudinėt tų skilčių? lotuliukas.gif
Atsakyti
As isirasiau ir...vel nepasileidzia verysad.gif ,tai kam tie daiktai kuriami jeigu po to viskas stringa,raso "The process could not be started" g.gif
Papildyta:
Per naujo cracka ikeliau i bin folderi,tai vel veikia,ar kiekviena karta reikes ikeldinet g.gif !
Atsakyti
Tai matyt crackas negeras. Aš įsirašiau patchą ir žaidžiu be jokių problemų.
Atsakyti
Nu man vos ne kiekviena karta reikia ji perkeldinet,reiks kito pasieskot,o gal gali but del antivirusines nes ji rekia kai atidarau (naudoju avira)? is kur patchą siunteisi?
Atsakyti
čia. Atnaujina iki naujausios versijos + nucrackina. Nieko papildomai crackinti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 16, 23:31)
reiks ir man trečius parsisiųst  bigsmile.gif
bet kad labai jau greit pabosta man tie simsai  biggrin.gif

Man irgi nusibosta, tai tarp žaidimų būna didelės pertraukos wink.gif Arba įsijungiu kokiai valandai prieš miegą. Užknisa, kad reikia laukt, kol išmiega ar pareina iš darbo biggrin.gif Nespėja nieko padaryt, o jau vėl miegot nori.
Atsakyti