Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 14, 16:46)
prisidaryt pinigu (kodu pagalba, arba nesukciaujant), issaugoti, nueiti i pagr meniu (kur matosi visas miestas), tada ta zmogu ar seima iskeldinti, ir perkelt i didesni nama  ax.gif

o kai iseini is savo namo tai skaitosi seip iseini ar parduodi? uz ji pinigai grizta?
Atsakyti
Šis papildymas išsaugotus žaidimus (šeimą, su kuria žaisi; vert. past) sukurs kitokiu formatu, nei dabar suinstaliuotuose žaidimuose. Jei kada nors norėsite ištrinti šį papildymą, išsaugotų žaidimų nenuskaitys ankstesni Sims2 papildymai. Rekomenduojama nutraukti instaliaciją ir padaryti dabartinių išsaugotų žaidimų kopiją. Skaitykite "Reed me", kaip padaryti šių failų kopiją. Ar tikrai norite tęsti instaliaciją?

Su instaliacinių failų formatu šis pranešimas neturi nieko bendro. Vietą, į kurią bus instaliuojamas papildymas, reikia pasirinkti vėliau.
Atsakyti
ką daryti tokiu atveju? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gal zinote ar galima sims 3 pasirinkti sklypa ir ji pastatyti i norima vieta, kaip sims 2?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 15 birželio 2009 - 12:39
Man įdomu, kaip pas jus atsiranda tokios registracijos prašančios lentelės. Negerą versiją bandot suinstaliuot ar ką? Galiu pasiūlyt tik kitą instaliaciją parsisiųst. Man su originalia versija nieko panašaus neatsiranda.
Papildyta:
QUOTE(Ramunaite @ 2009 06 15, 13:39)
Gal zinote ar galima sims 3 pasirinkti sklypa ir ji pastatyti i norima vieta, kaip sims 2?

Kiek žinau, yra nustatytos kelios vietos, kuriose galima statyti namą arba ten perkelti jau esamą.
Sims2 irgi nebuvo galima bet kur statyti. Tačiau pasirinkimas platesnis, jei gerai atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Love_Raimonda @ 2009 06 15, 12:44)

user posted image

man atrodo lendate prie updeitų.bandote lysti į EA puslapi todėl patikrino jūsų versija žaidimo ir turit bėdų.

čia mano versija ir ji neoficiali.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 15, 13:42)

Kiek žinau, yra nustatytos kelios vietos, kuriose galima statyti namą arba ten perkelti jau esamą.
Sims2 irgi nebuvo galima bet kur statyti. Tačiau pasirinkimas platesnis, jei gerai atsimenu.

Na sims 2 buvo galima statyti bet kur, palei kelia (buvo ivairiu dydziu sklypai). O cia as nerandu pasirinkti sklypu, tik namai. Ar ju isvis nera, reikia zaisti tuose, kurie sukurti?
Atsakyti
Prieš kelias dienas šioje temoje buvau įdėjusi screenus, kaip rasti sklypus be namų.
Atsakyti
QUOTE(Love_Raimonda @ 2009 06 15, 11:44)

user posted image

bent jau man buvo taip tada, kai instaliuodama neatžymėjau kažkurios varnelės ir man įrašė EA manager ar kažką tokio. Aš išinstaliavau managerį ir simsus, ir iš naujo pradėjau įrašinėti, tik šį kartą atžymėjus varnelę rolleyes.gif
Atsakyti
merginos o is kur jus turit sims 3 g.gif ar pirkote orginala g.gif jie tik birzelio pradzioja pasirode Londone gal jau yra nulaustu versiju bigsmile.gif
Atsakyti
Ir man tas pats su ta lentele,pagal mane cia dar klaidu daug,kadangi jie dar tik nesenai pasirode tai nera ko dievo i medi varyt.As siunciuosi is torent.lt,gal tie veiks g.gif ,nes RELOADED pas mane net nepasileidzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 06 15, 18:30)
Ir man tas pats su ta lentele,pagal mane cia dar klaidu daug,kadangi jie dar tik nesenai pasirode tai nera ko dievo i medi varyt.As siunciuosi is torent.lt,gal tie veiks g.gif ,nes RELOADED  pas mane net nepasileidzia unsure.gif

pas mane reloaded veikia puikiai, 0 nusiskundimų rolleyes.gif ir lentelės nemėto tokios (nes atžymėjau varnelę).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chihiro: 15 birželio 2009 - 20:09