Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 12, 22:00)

tai sakai iš linkoma.... siuntei? kurį siunteis ?

The Sims 3-Razor1911

The Sims 3-RELOADED

???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo getaway: 12 birželio 2009 - 21:21
QUOTE(getaway @ 2009 06 12, 21:14)
tai sakai iš linkoma.... siuntei? kurį siunteis ?
The Sims 3-Razor1911

The Sims 3-RELOADED

???

reloded ax.gif
dabar dar ir razor bandau biggrin.gif
Atsakyti
Reloaded nėra naujausia versija. Čia pats pirmas leakas, kuriame daugiausiai bugų. Razor irgi ne naujausias. Reikia siųsti šitą. Na, dar yra patchas, kuris updatina į naujausią versiją, bet linkomanijoj nemačiau, kad jis būtų. Galiu įdėti tik torrents.ru linką arba torento failiuką.
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 12, 19:34)
Laba visoms  4u.gif
parsisiunciau Sims 3, viskas atrodo veike, isiinstaliavau, bet kai noriu paleist, vis meta tokia lentele  doh.gif
user posted image
o koda vedu nuo simsu cracko, su bruksniukais ar be ju, vistiek tas pats  doh.gif
Papildyta:
user posted image

Pas mane irgi tas pats g.gif ,pirma karta kai suinstaliavau pasileido zaidimas,dabar kai noriu paleist zaidima meta sitas lenteles,nesuprantu kas cia,sims 2 tokiu nesamoniu nebuvo,beje pas mane The Sims 3-RELOADED
Atsakyti
Trečia dalis labiau apsaugota nuo piratavimo. Ir šiaip.. Updeitinkitės simsus į naujausią versiją smile.gif Reloaded pilna klaidų.
Atsakyti
Siunciuosi dar is torent.lt Sims.3.Kollekcionnoe.izdanie.2009.PC,gal kas turit,ar normaliai veikia,ne taip kaip Reloaded?
Atsakyti
Normaliai veikia. Reloaded yra tik vogta versija. O ta kolekcinė - originali.
Atsakyti
dar karta DEKUI getaway uz pagalba isirasant simsus blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
po ilgu kompo kankinimu veikia thumbup.gif

bet perzvelgus tai tikejausi kazko daugiau g.gif kad ir zmoniu isvaizdos kurimas ir pan. na dar ziuresiu kas ten gero ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Gal reiketu sukurti The Sims 3 tema? Na kas dazniausiai zaidziat?

Kolkas as tu sims 3 nesuprantu. Kaip pasirinkti sklypa (pasistatyti?, nes ten yra sukurti, o ju istrinti ar pakeisti neimanoma?)? Zodziu, kaip cia buvo mineta, simsai (zmones) beveik vienodi, man asmeniskai kolkas II simsai geresni blush2.gif
O privalumai... Galima nueiti pazvejoti, jei prie vandens telkinio simsai gyvena. Galima pasivaikscioti.

Beje, pas mane su grafika bedos, gal kas zinot kodel? Ar kompas per silpnas, ar bloga zaidimo kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2009 06 14, 00:12)
smile.gif

Kolkas as tu sims 3 nesuprantu. Kaip pasirinkti sklypa (pasistatyti?, nes ten yra sukurti, o ju istrinti ar pakeisti neimanoma?)? Zodziu, kaip cia buvo mineta, simsai (zmones) beveik vienodi, man asmeniskai kolkas II simsai geresni  blush2.gif
O privalumai... Galima nueiti pazvejoti, jei prie vandens telkinio simsai gyvena. Galima pasivaikscioti.

Beje, pas mane su grafika bedos, gal kas zinot kodel? Ar kompas per silpnas, ar bloga zaidimo kokybe?  g.gif

gali būt nustatymai grafikos blogi ir video plokštė gali būt senoka kiek suprantu.
Papildyta:
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 13, 20:47)
dar karta DEKUI getaway uz pagalba isirasant simsus  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
po ilgu kompo kankinimu veikia  thumbup.gif
bet perzvelgus tai tikejausi kazko daugiau  g.gif kad ir zmoniu isvaizdos kurimas ir pan. na dar ziuresiu kas ten gero  ax.gif

Nėra už ką 4u.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2009 06 14, 00:12)
smile.gif

Kolkas as tu sims 3 nesuprantu. Kaip pasirinkti sklypa (pasistatyti?, nes ten yra sukurti, o ju istrinti ar pakeisti neimanoma?)? Zodziu, kaip cia buvo mineta, simsai (zmones) beveik vienodi, man asmeniskai kolkas II simsai geresni  blush2.gif

Sims3 tema būtų visai nieko. Nes dabar painiojasi tarp dviejų žaidimų.

Miesto redagavimas įjungiamas taip:

user posted image

Atsidaro toks vaizdas: http://i44.tinypic.com/2608uie.jpg
(į temą nededu, kad netampytų vaizdo)
Manau, screenshote atsakiau į visus klausimus wink.gif

Ir dar.. dauguma sako, kad Sims2 geresni, nes buvo galima įvairiau pakeisti simsų išvaizdą. Betgi visus tuos išvaizdos variantus buvote parsisiuntusios iš interneto. „Defaultiniai“ irgi negražūs. Praeis daugiau laiko, ir tretiesiems bus prikurta daugybė šukuosenų, drabužių, odos spalvų ir pan. Juk tik prieš 12 dienų oficialiai tie simsai išleisti. Ne per gerai norit? smile.gif Tik išleistas žaidimas, tad parsisiunčiamų daiktų spektras niekaip negali būti platus, kaip yra dabar antriesiems. Taigi tokia pati situacija buvo ir išleidus Sims2. Nebuvo tiek daug papildomų daiktų, kuriuos sukūrė fanai. O jei norit dažnai atnaujinamo naujų daiktų sąrašo, pirkit originalius simsus už ~200 LT - yra EA Shop, kuriame EA Games sudeda vis naujus, sako kurtus daiktus. Na, prieinamus tik tiems, kurie yra nusipirkę žaidimą. 4u.gif
Atsakyti
spejau jau ir rast kaip pakoreguot labiau isvaizda ax.gif
tik niekaip nepavyksta vienas dalykas g.gif
kaip 2 simsuose pavykdavo prisidaryt pinigu, o paskui persikelti i didesni nama, tai cia tas bent jau man nepavyksta g.gif dar radau kad yra ir kodas kur leidzia persikelti i betkuri nama, bet man neleidzia g.gif

del grafikos, tai galima pakoreguot nustatymuose, bet tada gali labai striginet
Atsakyti