prazaidziau vakar iki paryciu siandie jau daiktu nauju prisikeliau ir nebeisijungia simsai,praso to virtualaus cd gal kam buvo tokia beda,ir negaila pagelbet?
Kokia pas tave Daemon tools versija? Jei nauja, tai po kiekvieno pc rr reikia iš naujo tą iso failą užmountinti.
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 12, 11:10)
Kokia pas tave Daemon tools versija? Jei nauja, tai po kiekvieno pc rr reikia iš naujo tą iso failą užmountinti.
raso 4.30 versija,tai sukurti 4 diskus ir kiekvienam priskirti ta 2_1;2_2...?
Aaammm... antriems simsams turėtų būti crackas, kuris padaro, jog nereikia disko. Maniau apie trečius klausi. O jei pas tave vis tiek be dizko neveikia, tai reikia mountinti tik pirmą diską.
Laba visoms
parsisiunciau Sims 3, viskas atrodo veike, isiinstaliavau, bet kai noriu paleist, vis meta tokia lentele
o koda vedu nuo simsu cracko, su bruksniukais ar be ju, vistiek tas pats
Papildyta:
parsisiunciau Sims 3, viskas atrodo veike, isiinstaliavau, bet kai noriu paleist, vis meta tokia lentele
o koda vedu nuo simsu cracko, su bruksniukais ar be ju, vistiek tas pats
Papildyta:
Iš kur siuntei ir ką darei, kad tokią lentelę meta? Nieko panašaus neturi būti.
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 12, 18:40)
Iš kur siuntei ir ką darei, kad tokią lentelę meta? Nieko panašaus neturi būti.
is LM siunciausi. viskas isirase gerai, bet kai noriu pasileisti, tai ir meto tokias nesamones
tk pasileidus sims, iskart pasirodo:
aa dekui,viskas gavosi ka daryti jei vyras apsirgo? labai "negraziai" kosti?
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 12, 19:44)
is LM siunciausi. viskas isirase gerai, bet kai noriu pasileisti, tai ir meto tokias nesamones
Man irgi tokias mėto, bet žaidimas veikia normaliai. MB rašėsi, jam tokių nesąmonių nerodo. Manau čia dėl to, kad pas mane buvo simsai iš anksčiau įrašyti. Po win reinstal gal nebebus.
Beje, ten ne žaidimas, o launcheris. Žaidime jokių lentelių, kad nelegalus žaidimas, neturi mesti.
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 12, 18:51)
Man irgi tokias mėto, bet žaidimas veikia normaliai. MB rašėsi, jam tokių nesąmonių nerodo. Manau čia dėl to, kad pas mane buvo simsai iš anksčiau įrašyti. Po win reinstal gal nebebus.
Beje, ten ne žaidimas, o launcheris. Žaidime jokių lentelių, kad nelegalus žaidimas, neturi mesti.
gal galima placiau ka man daryt..
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 12, 20:20)
gal galima placiau ka man daryt..
Pabandyk spaust Play mygtuką ir palaukt, kol užsikraus žaidimas. Jei iškart neišmes mažos lentelės, kad nelegali versija, vadinasi viskas ok ir tą baltą lapą launcheryje galėsi ignoruot.
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 12, 20:52)
Pabandyk spaust Play mygtuką ir palaukt, kol užsikraus žaidimas. Jei iškart neišmes mažos lentelės, kad nelegali versija, vadinasi viskas ok ir tą baltą lapą launcheryje galėsi ignoruot.
tai as ta kai spausdavau ir mete ta lentele
dabar bandau perinstaliuot, bet jau reikalauja cd1