Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

As taip pat bandziau zaisti sims 3, bet man 2 kazkodel labiau kolkas patinka, gal kad prie ju pripratusi. Pvz kad ir patys simsai (''zmones'') visi vienodi, sims 2 man grazesni, ypac tie, kurie atsiusti pas mane. Daiktu mazai, tik sienoms dazu ir grindu dazu daugiau nei buvo sims 2.
Bet tikriausiai priprasiu, perprasiu ir bus gerai smile.gif
Nes gal mano nuomone klaidinga, juk tik keleta valandu bandziau zaisti.
Atsakyti
Daiktus galima parsisiųsti iš interneto. Fanai jau irgi pradėjo kurti naujus daiktus tretiesiems.

Beje, visas tas daiktų ribotumas tam, kad juos pirktume iš EA parduotuvės. O tokią galimybę turi tik tie, kurie žaidžia su legalia pirkta versija.
Atsakyti
o man kadangi kompas per prastas tretiesiems,tai siunciu antrus ir vel bandysiu zaisti doh.gif tik turiu tokia beda kad po dienos zaidimo man atsibosta,nesuprantu esmes pacios...kaip jus zaidziat? ir papildymus siunciuos,kokius patartumete kad idomiau butu? 4u.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka papildymai pets, bon voyage, seasons. Siaip patiko cast away pagal ta scenariju zaist smile.gif
O siaip man patinka daug daiktu parsisiust: ir simsai grazus buna ir namus nerealius pasistatau, tada ir zaist idomiau. Dar galima parsisiusti karjeru ivairiu, patiekalu ir dar visokiu idomybiu.

Gal kas zino geru svetainiu kur fainu daiktu, baldu galima butu parsisiust?? Kazkaip jau isseko mano paieskos smile.gif
As galiu pasidalinti vienu saitu jei dar nezinot:
http://svs.paysites....org:8080/booty/
Cia yra tu saitu kur mokami parsisiuntimai uz dyka daiktai, sukuosenos ir kt.

Dar noreciau paklaust gal kas zino man kazkodel zaidime neatsiranda namai, kuriuos parsisiunciu. Nesuprantu kodel. Visa kita atsiranda, o namai ne. Atrodo ir siunciuos tuos, kurie reikalauja papildymu kuriuos turiu ir vistiek nieko...Instaliuoju normaliai su packcleaninstaler. Ir dar toks bajeris dabar pasidare: sukuosenos, rubai ir pan atsiranda visada, o baldai kaip kada. turiu junginet kelis kartus, kaitaliot enable ir disable kur ta lentele yra, tada tik is kokio trecio karto man jie atsiranda. Kai turejau kitus papildymus taip nebudavo..
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2009 06 11, 17:39)

Dar noreciau paklaust gal kas zino man kazkodel zaidime neatsiranda namai, kuriuos parsisiunciu. Nesuprantu kodel. Visa kita atsiranda, o namai ne. Atrodo ir siunciuos tuos, kurie reikalauja papildymu kuriuos turiu ir vistiek nieko...Instaliuoju normaliai su packcleaninstaler. Ir dar toks bajeris dabar pasidare: sukuosenos, rubai ir pan atsiranda visada, o baldai kaip kada. turiu junginet kelis kartus, kaitaliot enable ir disable kur ta lentele yra, tada tik is kokio trecio karto man jie atsiranda. Kai turejau kitus papildymus taip nebudavo..

O tu tuos namus instaliuoji? ax.gif Atskiru daiktu instaliuoti nereikia, bet pvz namus, sukurtus simsus, reikia instaliuoti... Tarp isextraktintu daiktu atsiranda tokie failiukai su violetinemis (melynomis) ikonelemis, ant ju reikia paspausti ir duoda instaliavima (isiinstaliuoja labai greitai)...kitu priezasciu, kodel gali nerodyti, nezinau unsure.gif
Papildyta:
Man sims3 nepatinka todel, kad labai jau greitai ju gyvenimas praeina... Pvz, jei pasidarai suaugusi simsa, besiekiant gyvenimo svajones (pvz tapti sporto superzvaigzde), ta svajone, realiai imanoma pasiekti tik bunant senuku...
Bent pas mane taip... As zaidziu rusiska varianta...
Be to, man nepatinka, kad galima zaisti tik su viena seima, neleidzia mieste pasirinkti kitos seimos- jei jau zaidi su viena, tai su ta ir turi zaisti...
Ar cia as dar kazko neissiaiskinau? Nes zaidziau tik tris kartus biggrin.gif
Atsakyti
Butent kad instaliuoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 06 11, 17:57)
Man sims3 nepatinka todel, kad labai jau greitai ju gyvenimas praeina... Pvz, jei pasidarai suaugusi simsa, besiekiant gyvenimo svajones (pvz tapti sporto superzvaigzde), ta svajone, realiai imanoma pasiekti tik bunant senuku...

O amžių Options kur yra nusistatei ilgiausią? Ilgiausias berods yra kažkur virš 900 dienų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 06 11, 17:57)
Bent pas mane taip... As zaidziu rusiska varianta...
Be to, man nepatinka, kad galima zaisti tik su viena seima, neleidzia mieste pasirinkti kitos seimos- jei jau zaidi su viena, tai su ta ir turi zaisti...
Ar cia as dar kazko neissiaiskinau? Nes zaidziau tik tris kartus biggrin.gif

Prie nustatymų gali pasirinkt, kiek dienų jie gyvens. Ilgiausias amžius, kaip sakė Gratis, virš 900 dienų.

Galima žaisti su keliom šeimom. Yra new game prie žaidimo pasirinkimo. Ir tada jau gali kurtis naują. Prie senos taip pat bet kada galėsi grįžt.
Atsakyti
o jei pas mane sims2 nera kol kas jokiu papildymu ir atsisiunciau suni,tai pas mane jis veiks? g.gif
Papildyta:
QUOTE(black_angel @ 2009 06 11, 17:39)

Gal kas zino geru svetainiu kur fainu daiktu, baldu galima butu parsisiust?? Kazkaip jau isseko mano paieskos  smile.gif
As galiu pasidalinti vienu saitu jei dar nezinot:
http://svs.paysites....org:8080/booty/

kai paveiksliuku nera tai labai sunku suprasti kur kas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvūnai veikia tik turint Pets papildymą.

O tam saite yra paveiksliukai. Tik reik kiekvieną atsikrai atidarinėt.
Atsakyti
Aha, bet vistiek ne prie visu yra, mane irgi uzknisa. Jei turiu kantrybes tai nueinu i tikra tinklapi tu daiktu ir pagal pavadinimus susirandu biggrin.gif Man ten labai patiko peggy plauku neblogu buvo ir kas megsta klasikinius baldus tai vitasims graziu buvo
Atsakyti
Bet tie daiktai tik antriems simsams, ar ne?
Papildyta:
Jei kam reikia Sims3 daiktų, šukuosenų, namų ar pan, šiuose saituose jau yra naujų:
http://www.parsimonious.org/ (geltonos ikonos yra tretiesiems)
http://www.lianasims3.net/
O šitas saitas dar kuriamas, tai laiks nuo laiko galima nueit pažiūrėt, ar veikia smile.gif http://www.aroundthesims3.com/
Atsakyti