Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Labai prašau pagalbos. ax.gif
Parsisiunčiau sims 3 iš torentų.
Parsiuntė jį per Bitcometą ir dabar yra du failiukai
reloaded ir rld-sim 3
ką su jais daryti? kaip paleisti žaidimą?
ką dabar daryti?
paspaudus pirmąjį rašo, kad sistema negali atidaryti šio NFO failo, o antrąjį failiuką atidaro su NERO programa kur reikia failus į diską perašyt doh.gif
PRAŠAU PAGALBOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paauglė.: 29 gegužės 2009 - 14:16
QUOTE(Paauglė. @ 2009 05 29, 16:14)
Labai prašau pagalbos.  ax.gif
Parsisiunčiau sims 3 iš torentų.
Parsiuntė jį per Bitcometą ir dabar yra du failiukai
reloaded ir rld-sim 3
ką su jais daryti? kaip paleisti žaidimą?
ką dabar daryti?
paspaudus pirmąjį rašo, kad sistema negali atidaryti šio NFO failo, o antrąjį failiuką atidaro su NERO programa kur reikia failus į diską perašyt  doh.gif
PRAŠAU PAGALBOS  4u.gif

JAU RADAU. JAU INSTALIUOJIU!!!!!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 29, 14:33)
kodel man nesigauna,nesuprantu doh.gif

O kokia pas tave versija? Reloaded ar Razor1911?

Reloaded yra pirma pavogta (leaked) versija, o Razor1911 antra. Antroj yra kažkokios klaidos ištaisytos. Dar ne viską spėjau perskaityt..

Jei kam įdomu, straipsniai apie visą šitą reikalą.

http://bumped.org/te...he-final-build/
http://bumped.org/te...-final-version/

Gal antroj jau tas kodas nebeveikia..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 29, 17:46)
O kokia pas tave versija? Reloaded ar Razor1911?

Reloaded yra pirma pavogta (leaked) versija, o Razor1911 antra. Antroj yra kažkokios klaidos ištaisytos. Dar ne viską spėjau perskaityt..

Jei kam įdomu, straipsniai apie visą šitą reikalą.

http://bumped.org/te...he-final-build/
http://bumped.org/te...-final-version/

Gal antroj jau tas kodas nebeveikia..

Net neisivaizduoju,kuri versija,draugas irase,parsiunte is torrentu ,tai paklausiu jo. O jei cia ta ,,blogoji" biggrin.gif versija,tada man kita parsisiuntus jau viskas turetu susitvarkyti? bet kaip zinoti,kuri yra reloaded?
Atsakyti
Tai paklausk draugo, kieno versiją parsiuntė.

Beje, pas mane reloaded. Ant jos veikia pinigų kodas. Apie Razor1911 sužinojau tik šiandien, tad dar nespėjau išbandyt ir galiu tik spėlioti, ar ant tos versijos veiks, ar ne.
Atsakyti
Sveikos, kai paspaudziu kad galeciau pradeti zaisti the sims 3 man ismeta kazkokia lentele The sims3 game launcher, ten yra pasirinkimai downloads,uploads,game uptades,installed countent.ir nepasileidzia zaidimas.ka daryt? unsure.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dejmy @ 2009 05 30, 10:06)
Sveikos, kai paspaudziu kad galeciau pradeti zaisti the sims 3 man ismeta kazkokia lentele The sims3 game launcher, ten yra pasirinkimai downloads,uploads,game uptades,installed countent.ir nepasileidzia zaidimas.ka daryt?  unsure.gif  g.gif  doh.gif

Tai to launcher'io kairioj viršutinėj daly turi būt apskritime trikampis - kaip "play" ženkliukas. Tą paspaudi ir žaidi:)
Atsakyti
Aaaaiii dar yra būdas sužinot, kurią versiją turit wink.gif Reloaded versijoj launcheryje rašo, kad naudojate ne naujausią (legalią) versiją lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos simsu gerbejos mirksiukas.gif
parsisiunciau Sims3 ir tada labiau susidomejusi suzinojau kad mano kompas per silpnas jiems verysad.gif teko viska istrinti,nes vos pavilko...o noras begalinis atsirado pazaist biggrin.gif gal galetumet patarti kokius Sims2 siustis kad butu kuo daugiau papildimu? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra standartiniai Sims2. Juos turint galima įsirašyti bet kokius papildymus. Kad ir visus, kurie yra išėję.
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2009 05 30, 09:13)
Tai to launcher'io kairioj viršutinėj daly turi būt apskritime trikampis - kaip "play" ženkliukas. Tą paspaudi ir žaidi:)

kai ten paspaudziu raso, kad irasyciau kazkoki koda kuri man turejo el.pastru atsiust, bet nei registravausi nei ka unsure.gif
Atsakyti
The sims 3 labai strigo, tada istryniau ir parsisiunciau the sims 2. kai instaliuoju meta sita user posted image lentele ir kai paspaudziu retry ja vistiek meta o kai spaudziu cancel tada nutruksta instaliavimas.Gal zinote ka daryt? doh.gif
Atsakyti