Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(avietukai @ 2009 05 20, 10:11)
Visiem nucrackintiems žaidimams daugmaž tas pats instaliavimo būdas:)

Pati jau kažkiek pažaidžiau sims 3, tai visai patinka, bet dar negaliu pasakyt, labiau nei sims 2, ar ne. Yra labai fainų naujovių, man asmeniškai pati pačiausia tai simso kūrimo galimybių išplėtimas. O nepatinka labiausiai du dalykai - kad daiktų (baldų ir pan) yra be galo mažai - sklinda gandas, kad Ea nori siūlyt pardavinėt daiktus savo parduotuvėj, žodžiu, jeigu nori daugiau  baldų - mokėk. bet čia gal gandas...
O antras nepatikęs dalykas, tai kad net greičiausiu greičiu paleidus žaidimą, smarkiai lėčiau viskas sukasi, čia su antrais simsais lyginant. Taigi jei sims'as miega arba yra darbe, net greičiausiu būdu paleidus dar galiu nueit arbatos pasidaryt ar šiaip ką nors paveikt. Taigi daug buko laukimo tarpų.

o as ju nesisiunciu lotuliukas.gif turiu omeni sims 3 manes jie nesuzavejo db siunciuosi sims 2 su visais papildimais apie kuriuos net girdejus nebubvau thumbup.gif man sims 3 nepatinka schmoll.gif kad mazai daiktu yra letai siuncia nu ir taip ne ir vietos daug uzima schmoll.gif schmoll.gif
as uz sims 2 drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
jau turiu sims3 thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
o per sims3 galima kaip per sims2 pritraukti simsa taip kad matytum is arti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 07:29)
na bandysiu pagal sita nu bet as siunciuosi is DC++ ir pasirenku sims2 dv iso ar taip gerai ir paskui as juos iskleidziu tam paprastame aplenkale a ir bandau instaliuoti ir taip viskas einasi gerai bet paskui raso kad reikia iseti CD-RUM na nebezinau ar man kaska negerai parsiuncia ar ka? verysad.gif  verysad.gif

O sims 2 noriu kaip nezinau ko ir man kaip nelemta atrodo ju tureti! schmoll.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Atsidaryk My computer, ten susirask naują diską (kurio paprastai nebūna), prie kurio parašyta Sims 2. Ant jo dešinį perlės klavišą ir open. Atsidaro naujas katalogas, jame susirask crack katalogą. Jame yra failiukas Sims_sp5 (ar kažkas tokio). Neuždaryk to katalogo. Tada atsidaryk naujam lange katalogą, kuriame yra suinstaliuotas papildymas (stamdartiškai būna C:\Program files\EA games\Sims [papildymo pavadinimas]\TSBin. Tame kataloge TSBin yra toks pats failas, kaip ir kataloge Crack (ten, kur sakiau neuždaryt). Reikia susidėti tuos du atidarytus langus vieną šalia kito ir iš pirmojo (Crack katalogo) tempti tą exe failiuką į antrą katalogą (TSBin). Išmes lentelę, ar tikrai norite užrašyti ant viršaus (Do you want to overwrite), spaudžiam Yes. Jei tos lentelės neišmeta, vadinasi negerai darot wink.gif
Nepykit dėl netikslumų (kelio iki failo ar failo pavadinimo) - rašau iš atminties wink.gif

QUOTE(skorpea @ 2009 05 20, 13:25)
o per sims3 galima kaip per sims2 pritraukti simsa taip kad matytum is arti? blush2.gif  g.gif

Galima, su pelės ratuku.

Beje, jei kas dar neradot, tai sims 3 galima nustatyti, jog vaizdas judėtų, kai pelė privedama prie ekrano krašto. Na, kaip sims 2 buvo. Atrodo, kad Options -> Game ir kažkas su Mouse. Jei nerandat ir reikia tikslesnės info, galėsiu pažiūrėti pasijungusi į žaidimą wink.gif
Atsakyti
o instaliuojan butinai reiki DEMON Tols programos??
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 19, 20:10)
Kokias nuotraukas? Pačiame žaidime? Jei taip, tai su C mygtuku.
Aha, taip pat. Tik nucrackinti reikia į kitą folderį, nes biški jų struktūra pakeista. Dabar reikia cracką kelti į ..\The Sims 3\Game\Bin\ folderį wink.gif

Dekui,kai turesiu bandysiu ax.gif ,jei kas nesigaus kreipsiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 16:24)
o instaliuojan butinai reiki DEMON Tols programos??

Galima naudoti ir Alcohol 120%, bet man Daemon tools patogesnė. Ir manau, lengviau naudot. Tačiau jei klausi, ar be tokios programos negalima išsiverst, tai atsakymas neigiamas. Na, nebent turi archyvą, kuriame yra visi instaliacijai reikalingi failai, kas vargiai tikėtina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 20, 14:40)
Atsidaryk My computer, ten susirask naują diską (kurio paprastai nebūna), prie kurio parašyta Sims 2. Ant jo dešinį perlės klavišą ir open. Atsidaro naujas katalogas, jame susirask crack katalogą. Jame yra failiukas Sims_sp5 (ar kažkas tokio). Neuždaryk to katalogo. Tada atsidaryk naujam lange katalogą, kuriame yra suinstaliuotas papildymas (stamdartiškai būna C:\Program files\EA games\Sims [papildymo pavadinimas]\TSBin. Tame kataloge TSBin yra toks pats failas, kaip ir kataloge Crack (ten, kur sakiau neuždaryt). Reikia susidėti tuos du atidarytus langus vieną šalia kito ir iš pirmojo (Crack katalogo) tempti tą exe failiuką į antrą katalogą (TSBin). Išmes lentelę, ar tikrai norite užrašyti ant viršaus (Do you want to overwrite), spaudžiam Yes. Jei tos lentelės neišmeta, vadinasi negerai darot wink.gif
Nepykit dėl netikslumų (kelio iki failo ar failo pavadinimo) - rašau iš atminties wink.gif
Galima, su pelės ratuku.

Beje, jei kas dar neradot, tai sims 3 galima nustatyti, jog vaizdas judėtų, kai pelė privedama prie ekrano krašto. Na, kaip sims 2 buvo. Atrodo, kad Options -> Game ir kažkas su Mouse. Jei nerandat ir reikia tikslesnės info, galėsiu pažiūrėti pasijungusi į žaidimą wink.gif

o tai ka su ta daimon tol daryti man nieko nes raso vistiek CD-RUM ?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 20:36)
o tai ka su ta daimon tol daryti man nieko nes raso vistiek CD-RUM ?

Labai netaisyklingai kalbi, tai sunkoka suprasti, ką turi omenyje:)
Daemon tools naudojam instaliuojat programą, kad nereikėtų atsisiųsto žaidimo įrašinėt į diską. O jeigu jau instaliavus sako ką nors panašaus į "insert correct cd room", vadinasi, pamiršai cracką nukopijuot (kaip tą padaryti aiškiai nurodė Calaquendi) arba nukopijavai ne ten, kur reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietukai: 20 gegužės 2009 - 19:46
na ka reikia daryti norint instaliuoti viena raso kad reikia eiti i may kompiuter susirasti faila salia kurio yra uzrayta the sims2 o pas mane jo nera tai kaip man juos atidaryti ?ir kam ta daimon tols programa reikalinga instaliavimo metu?
Papildyta:
QUOTE(avietukai @ 2009 05 20, 20:44)
Labai netaisyklingai kalbi, tai sunkoka suprasti, ką turi omenyje:)
Daemon tools naudojam instaliuojat programą, kad nereikėtų atsisiųsto žaidimo įrašinėt į diską. O jeigu jau instaliavus sako ką nors panašaus į "insert correct cd room", vadinasi, pamiršai cracką nukopijuot (kaip tą padaryti aiškiai nurodė Calaquendi) arba nukopijavai ne ten, kur reikia.

o kur reikia nukopint as nebezinau tiesiog sedziu kaip ziople ir nesuprantu ka cia reikia daryti padekit prasau
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 20:48)
na ka reikia daryti norint instaliuoti viena raso  kad reikia eiti i may kompiuter susirasti faila salia kurio yra uzrayta the sims2 o pas mane jo nera tai kaip  man juos atidaryti ?ir kam ta daimon tols programa reikalinga instaliavimo metu?

Jau parsisiuntei failą, kuriame yra žaidimas. Spėju, kad su iso galūne. Kadangi tai nėra materialus diskas, yra du variantai - arba įrašyt tą failą į diską, tada įkišti į kompiuterį ir instaliuoti, arba apgauti kompiuterį su daemon tools programa - jei atidarysi tą parsisiųstą žaidimo failą su daemon tools programa, kompiuteris "galvos", kad yra įkištas tikrai kompaktas ir my computer atsiras simsų ikonėlė, kurią paspaudus instaliuosi žaidimą.
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 20:50)
na ka reikia daryti norint instaliuoti viena raso  kad reikia eiti i may kompiuter susirasti faila salia kurio yra uzrayta the sims2 o pas mane jo nera tai kaip  man juos atidaryti ?ir kam ta daimon tols programa reikalinga instaliavimo metu?
Papildyta:
o kur reikia nukopint as nebezinau tiesiog sedziu kaip ziople ir nesuprantu ka cia reikia daryti padekit prasau
verysad.gif

Va čia nukopijuot - cituoju: "Jame yra failiukas Sims_sp5 (ar kažkas tokio). Neuždaryk to katalogo. Tada atsidaryk naujam lange katalogą, kuriame yra suinstaliuotas papildymas (stamdartiškai būna C:\Program files\EA games\Sims [papildymo pavadinimas]\TSBin. Tame kataloge TSBin yra toks pats failas, kaip ir kataloge Crack (ten, kur sakiau neuždaryt). Reikia susidėti tuos du atidarytus langus vieną šalia kito ir iš pirmojo (Crack katalogo) tempti tą exe failiuką į antrą katalogą (TSBin). Išmes lentelę, ar tikrai norite užrašyti ant viršaus (Do you want to overwrite), spaudžiam Yes. Jei tos lentelės neišmeta, vadinasi negerai darot"
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklaust atsisiunčiau iš torrento The sims 2, bet ten nėra tu 4 ar kiek ten disku kad per daemon tools padaryt, kad tie simsai veiktu, tai iškur tuos diskelius atsisiūsti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 05 21, 23:06)
Sveikos. Norėjau paklaust atsisiunčiau iš torrento The sims 2, bet ten nėra tu 4 ar kiek ten disku kad per daemon tools padaryt, kad tie simsai veiktu, tai iškur tuos diskelius atsisiūsti? blush2.gif

O ką parsisiuntei? Gal ten vienas ištisinis failas?
Atsakyti