Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Sveiki siunciuoisi ir as Sims 3 is linkomanijos thumbup.gif ,tik labai letai siuncia doh.gif ,ir turiu klausimeliar jie instaliuojas taip kaip Sims 2?
Atsakyti
sveikos gal zinote kas gali buti parsiniunciu simsus o man raso kad pirma idekite CD-RUM ka daryti?
Atsakyti
Ta ir reiskia,kad reikia CD-ROM,virtualu diska padryt,pvz su Deamon tools programa,pasieskok temoj,buvo daug apie tai rasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 19, 18:04)
o kaip tas nuotraukelias padaryti?? 4u.gif

Kokias nuotraukas? Pačiame žaidime? Jei taip, tai su C mygtuku.

QUOTE(marka100 @ 2009 05 19, 18:36)
Sveiki siunciuoisi ir as Sims 3 is linkomanijos thumbup.gif ,tik labai letai siuncia doh.gif ,ir turiu klausimeliar jie instaliuojas taip kaip Sims 2?

Aha, taip pat. Tik nucrackinti reikia į kitą folderį, nes biški jų struktūra pakeista. Dabar reikia cracką kelti į ..\The Sims 3\Game\Bin\ folderį wink.gif
Atsakyti
O tai jau gal kas turit the sims 3? Na kaip vertėtų siųstis? blush2.gif
Atsakyti
Patikėk,siųstis verta mirksiukas.gif
Grafika geresne,na ir šiaip nemažai naujovių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 19 gegužės 2009 - 20:19
merginos man niekaip neiseina ju nukrakinti verysad.gif gal galetumet viska isamiai paaiskinti nes ka tik darau man vistiek raso CD-RUM nu nebezinau antra karta taip pat jaigu galite tai i AZ buciau dekinga thumbup.gif nes as tuo prarasiu tikejima verysad.gif
Atsakyti
merginos nu gelbekite bandau instaliuoti atrodo viskas gerai bet ant galo reikia ideti kompakta nu net nebezinau ir isviso ka reiskia tas nukrakinimas?pagelbekite verysad.gif
Atsakyti
Čia nukopinau is linkomanijos mirksiukas.gif

Nemokantiems kaip crackint ir cd-key pasileist eikit i uzmountinta diska ir bus papke Crack Ten yra failas TS2 ir rld-sim3 pasileidi rld-sim3 ir yra migtukas Generate paspaudi ji ir atsiranda cd-key labai paprasta. O TS2 failiuka copy/paste i The Sims 3 pagrindine papke ten kur instaliavot .

Man pavyko pagal sita mirksiukas.gif
Papildyta:
O pati žaidimo diska reikia atidaryti naudojant Daemon Tools programa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 19 gegužės 2009 - 20:50
QUOTE(redmoonde @ 2009 05 19, 21:52)

Nemokantiems kaip crackint ir cd-key pasileist eikit i uzmountinta diska ir bus papke Crack Ten yra failas TS2 ir rld-sim3 pasileidi rld-sim3 ir yra migtukas Generate paspaudi ji ir atsiranda cd-key labai paprasta. O  TS2 failiuka copy/paste i The Sims 3 pagrindine papke ten kur instaliavot .
Man pavyko pagal sita  mirksiukas.gif
Papildyta:

na bandysiu pagal sita nu bet as siunciuosi is DC++ ir pasirenku sims2 dv iso ar taip gerai ir paskui as juos iskleidziu tam paprastame aplenkale a ir bandau instaliuoti ir taip viskas einasi gerai bet paskui raso kad reikia iseti CD-RUM na nebezinau ar man kaska negerai parsiuncia ar ka? verysad.gif verysad.gif

O sims 2 noriu kaip nezinau ko ir man kaip nelemta atrodo ju tureti! schmoll.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2009 05 19, 21:52)

Nemokantiems kaip crackint ir cd-key pasileist eikit i uzmountinta diska ir bus papke Crack Ten yra failas TS2 ir rld-sim3 pasileidi rld-sim3 ir yra migtukas Generate paspaudi ji ir atsiranda cd-key labai paprasta. O  TS2 failiuka copy/paste i The Sims 3 pagrindine papke ten kur instaliavot .
Man pavyko pagal sita  mirksiukas.gif
Papildyta:

bet as noriu sims 2 o ne sims 3 ar tai taspats instasliavimo budas?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 20, 07:34)
bet as noriu sims 2 o ne sims 3 ar tai taspats instasliavimo budas?

Visiem nucrackintiems žaidimams daugmaž tas pats instaliavimo būdas:)

Pati jau kažkiek pažaidžiau sims 3, tai visai patinka, bet dar negaliu pasakyt, labiau nei sims 2, ar ne. Yra labai fainų naujovių, man asmeniškai pati pačiausia tai simso kūrimo galimybių išplėtimas. O nepatinka labiausiai du dalykai - kad daiktų (baldų ir pan) yra be galo mažai - sklinda gandas, kad Ea nori siūlyt pardavinėt daiktus savo parduotuvėj, žodžiu, jeigu nori daugiau baldų - mokėk. bet čia gal gandas...
O antras nepatikęs dalykas, tai kad net greičiausiu greičiu paleidus žaidimą, smarkiai lėčiau viskas sukasi, čia su antrais simsais lyginant. Taigi jei sims'as miega arba yra darbe, net greičiausiu būdu paleidus dar galiu nueit arbatos pasidaryt ar šiaip ką nors paveikt. Taigi daug buko laukimo tarpų.
Atsakyti