Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Čia paaiškinimas
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 05 11, 07:59)

sita kazkodel neveikia
bandau dar karta
My Webpage

na va pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberčiukas: 11 gegužės 2009 - 07:58
Linkomanijoje jau pasirodė SIMS 3 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha! x)) MB jau žaidžia lotuliukas.gif Aš irgi planuoju pasidaryt vietos savo kompe simsams biggrin.gif Tik įdomu, kodėl sims3.com rašo, jog June 5, o pasirodė gegužės vidury? Hacked? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ziuriu esate dideles sims2 gerbejos taigi as noreciau taipat prisijungti neseniai parsinciau sims2pets gal galite kas nors padeti nes visai nesuprantu kaip juos dresiruoti nei ka verysad.gif (cia apie givunus) 4u.gif : ir gal zinote is kur galima butu nemokamai ir greitai atsisiusti sims2 kaledas:santa2: ir sims3:third: isanksto dekoju smile.gif
ir manau, kad tikrai sutarsime drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir kaip rasti linkomanijoje sims3 busiu labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 19 gegužės 2009 - 14:26
QUOTE(Tresnia @ 2009 05 19, 15:22)
Sveikos, merginos ziuriu esate dideles sims2 gerbejos taigi as noreciau taipat prisijungti neseniai parsinciau sims2pets gal galite kas nors padeti nes visai nesuprantu cry:ne kaip juos dresiruoti  nei  ka verysad.gif  (cia apie givunus) 4u.gif  :  ir gal zinote is kur galima butu nemokamai ir greitai atsisiusti sims2 kaledas:santa2:  ir sims3:third:  isanksto dekoju smile.gif
ir manau, kad tikrai sutarsime drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Aš tai siunčiuosi iš mininova.org
Kaip tik dabar baiginėju siųstis sims 3. Manau, kad tikrai greitai siunčiasi, nes sims 3 apimtis yra 5.6Gb, o aš jau virš 90% atsisiunčiau per aštuonias valandas.
Atsakyti
The Sims 3 Linkomanijoje
The Sims 3 Torrent.lt

Kituose trackeriuose neieškojau, bet teoriškai turi būti ir kitur.

avietukai, parašyk atsiliepimus, kai išbandysi smile.gif Man žiauriai patiko. Draugei dalį niuansų papasakojau, tai pradėjo stabdyt, kad neįsijausčiau biggrin.gif Sakė, nebus įdomu jai žaist, kai viską žinos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2009 05 19, 15:26)
Aš tai siunčiuosi iš mininova.org
Kaip tik dabar baiginėju siųstis sims 3. Manau, kad tikrai greitai siunčiasi, nes sims 3 apimtis yra 5.6Gb, o aš jau virš 90% atsisiunčiau per aštuonias valandas.

QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 19, 15:46)
The Sims 3 Linkomanijoje
The Sims 3 Torrent.lt

Kituose trackeriuose neieškojau, bet teoriškai turi būti ir kitur.

avietukai, parašyk atsiliepimus, kai išbandysi smile.gif Man žiauriai patiko. Draugei dalį niuansų papasakojau, tai pradėjo stabdyt, kad neįsijausčiau biggrin.gif Sakė, nebus įdomu jai žaist, kai viską žinos  lotuliukas.gif

merginos aciu labai uz zinias o gal kuri zaidzia sims2 pets nes as jiu nelabai suprantu verysad.gif verysad.gif jai kurizaidzia prasau pagelbekite smile.gif
Atsakyti
Pets ilgai nežaidžiau. Nepatiko „kernotis“ su tais gyviais. Ir vaikų užtenka biggrin.gif Bet, jei gerai atsimenu, viskas veikia taip pat, kaip su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 19, 16:07)
Pets ilgai nežaidžiau. Nepatiko „kernotis“ su tais gyviais. Ir vaikų užtenka biggrin.gif Bet, jei gerai atsimenu, viskas veikia taip pat, kaip su vaikais.

tai ten butinai reikia tureti suni o vaiku neliaidzia?
Atsakyti
Nea lotuliukas.gif Vaikai ir gyvūnai niekuo nėra ten susiję. Gali turėti arba tik vaiką, arba tik šunį, arba abu. Aš tik sakau, kad nenorėjau užsikrauti per daug augintinių, kuriais reikia rūpintis.
Atsakyti
o kaip tas nuotraukelias padaryti?? 4u.gif
Atsakyti