Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Sveikos 4u.gif Aš turiu jum vieną klausimą-kai įjungiu simsus(nucrackintus)man parodo tą filmuką pradžios ir po to parodo lentelę-crashed... verysad.gif.Taip yra visiems mano simsams.Ką daryti? g.gif
Atsakyti
Aš del Sims 2 Open For Business 4u.gif Kodel business nera Service telefone g.gif Neina nieko iškviesti gal kas žino? unsure.gif
Atsakyti
Pas mane tai veikia per open for busnes g.gif .Iš kur gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 04 08, 18:27)
Pas mane tai veikia per open for busnes g.gif .Iš kur gavai? ax.gif

Viska siunčiu iš linkomanijos blush2.gif O tai volungele kaip business turi bizni yrgi veika tau terefonas g.gif pas mane tai nera service verysad.gif

Beja volungele del tavo sims ax.gif aš tau siulau jos ištinti ir vel irašyti naujus gal klaida išsitaisys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 08 balandžio 2009 - 23:19
QUOTE(volungele @ 2009 04 04, 16:01)
Sveikos 4u.gif Aš turiu jum vieną klausimą-kai įjungiu simsus(nucrackintus)man parodo tą filmuką pradžios ir po to parodo lentelę-crashed... verysad.gif.Taip yra visiems mano simsams.Ką daryti? g.gif

Žaidi su parsisiuntimais? Jei taip, gali drąsiai viską trinti lauk, arba bent jau naujausius failus, jei tu folderiais susiskirščius parsisiuntimus. Būtent tai ir daro tokias problemas.
Atsakyti
kazkada buvau labai labai uzsivedus ant simsu2 turejau beveik visus papildymus rolleyes.gif daba praejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos simsų fanės 4u.gif
Parsisiunčiau iš linkomanijos The Sims2 & All expancion packs 'n stuff packs ir niekaip nesuprantu kaip ten reikia instaliuot doh.gif skaitau aprašymą bet nesuprantu nuo ko pradėt, jei galit, padėkit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Atrodo pavyko instaliuoti visus 4 pagrindinius CD, bet noriu paleisti žaidimą, tai man išmeta lentelę su užrašu Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application, ką čia reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 05 02, 19:09)
Atrodo pavyko instaliuoti visus 4 pagrindinius CD, bet noriu paleisti žaidimą, tai man išmeta lentelę su užrašu Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application, ką čia reiškia  g.gif

O pagrindine ikona perkelei nukopijuota i TSBin? g.gif

bent jau dabar gi Torentuose siunciant atrodo visus 16simsu su papildymais,tai duoda ir programele nemokantiems susinstaliuoti,tai galima ir ja viena parsisusiuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2009 05 03, 14:17)
O pagrindine ikona perkelei nukopijuota i TSBin? g.gif

aha, perkeliau g.gif
Atsakyti
Viskas su tai simsai jau visai biagiu nusibaigti doh.gif . Turbūt nusipirksiu ir viskas negu su tais siuntimais kankintis, nes atsisunčiau iš tokio linksmas.net ten daug nuorodų g.gif ir nemoku instalinti blush2.gif gal kas gali pagelbėti? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(swajoone @ 2009 05 10, 16:46)
Viskas su tai simsai jau visai biagiu nusibaigti  doh.gif . Turbūt nusipirksiu ir viskas negu su tais siuntimais kankintis, nes atsisunčiau iš tokio linksmas.net ten daug nuorodų  g.gif  ir nemoku instalinti blush2.gif  gal kas gali pagelbėti?  lotuliukas.gif  doh.gif

prasom netibgeti perskayti temute mirksiukas.gif ir visada buna visa info kartu u zaidimu mirksiukas.gif
Atsakyti