Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Svekos 4u.gif kokius simsų papildymus turint galima uždėti tokias gražias sukneles (mano mergaitei labai patinka simsai)? ax.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 25, 13:25)
Svekos 4u.gif kokius simsų papildymus turint galima uždėti tokias gražias sukneles (mano mergaitei labai patinka  simsai)? ax.gif  blush2.gif  g.gif

Nebūtina papildymų turėti vien tik dėl drabužių. Daug puslapių siūlo parsisiųst drabužius, kurie ir įvairesni, ir gražesni, ir dažniausiai daug tikroviškesni nei su oficialiu žaidimu gaunami.
Tarkim šitas puslapis laaabai jau išsamus biggrin.gif
http://www.modthesim...=349&showType=1
Atsakyti
Ar tie drabužiai kainuoja juos parsisiunčiant? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 25, 14:27)
Ar tie drabužiai kainuoja juos parsisiunčiant? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Yra keletas puslapių su mokamom šukuosenom, bet bent jau šitam, kur rašiau, viskas - ir rūbai, ir namai, ir šukuosenos nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2009 03 22, 19:16)
Ačiū , už atsakymą.  4u.gif  biggrin.gif

gal dar bus nuomonių ?  g.gif  biggrin.gif

As castaway isijungiu, kai noriu pazaisti, bet nenoriu daug terliotis su pagrindiniais simsais biggrin.gif arba, kai dar ka nors veikiu prie kompo ir betkada galiu isijungti kita programa (nes castaway pasidarau ne per visa ekrana)... Siaip, kas neturi normaliu simsu, castaway visai nieko pazaisti, bet kas turi,- tada jis gana nuobodus po ju atrodo... Misiju nevykdau, neidomu man, zaidziu su savo seima...
Atsakyti
Vakar nutiko nelaimė... Žaidžiau simsus ir nei iš šio, nei iš to jie pasmigo sad.gif Sustojo vaizdas, nieko negalėjau padaryt. Išjungiau simsus ir vėl įjungiau, tačiau nieko nepasidarė. Dabar pagalvojau, gal bandyt iškelt šeimą iš namo ir iš naujo ją ten įkelt? Gal turit minčių, kaip sutvarkyt?..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 03 26, 14:22)
Vakar nutiko nelaimė... Žaidžiau simsus ir nei iš šio, nei iš to jie pasmigo sad.gif Sustojo vaizdas, nieko negalėjau padaryt. Išjungiau simsus ir vėl įjungiau, tačiau nieko nepasidarė. Dabar pagalvojau, gal bandyt iškelt šeimą iš namo ir iš naujo ją ten įkelt? Gal turit minčių, kaip sutvarkyt?..

Gal tiesiog per daug papildymu, "susiknisa" jie ir tiek... Man taip ne karta buvo, kaip pagydyti nezinau... dazniausiai man taip stringa kai zaidziu su pagreitinimu, keiciu simsu ivaizdi, bet buna kad ir is niekur nieko... Tad as bezaizdama vis issisaugau karts nuo karto zaidima, kad jei jis pastrigtu, nereiketu zaisti is naujo...
Atsakyti
Pas mane dabar tik du papildymai g.gif Na, daiktų iš interneto daugiau. O cheatų kaip ir nenaudoju.... Hm.... pabandysiu su tuo iškėlimu iš namo (mano teorija), bet gal ir nepavyks..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 03 26, 22:23)
Pas mane dabar tik du papildymai  g.gif Na, daiktų iš interneto daugiau. O cheatų kaip ir nenaudoju.... Hm.... pabandysiu su tuo iškėlimu iš namo (mano teorija), bet gal ir nepavyks..

pas mane irgi budavo kad pastringa, dazniau issisaugok ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip buvo,iskeliau is nao ir viskas ok smile.gif neskaitant ,kad baldai dingo biggrin.gif
Atsakyti
galiu sutvarkyt simsus,ar kitus zaidimus,uz 50 lt
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2009 03 28, 22:41)
Man taip buvo,iskeliau is nao ir viskas ok smile.gif neskaitant ,kad baldai dingo biggrin.gif

Aga, suveikė smile.gif Tik gaila baldų biggrin.gif Didelis namas pas mane.. Na bet svarbu, jog šeima liko smile.gif

QUOTE(tomasxxxl @ 2009 03 30, 10:16)
galiu sutvarkyt simsus,ar kitus zaidimus,uz 50 lt

Kad mes ir pačios susitvarkom cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 30 kovo 2009 - 10:13