Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 07, 15:25)
Nezinau....kur ten? Paciam zaidime? blush2.gif  prie kurio ten zodzio reik uzdet? blush2.gif

Jei tie daiktai sudeti teisingai, bet ju nerodo, gali buti, kad jie neijungti zaidime...Juos ijungti reikia taip: Kai uzkrauna kazkuri miesta, eiti i nustatymus, tada pasirinkti Game options-> Catalogs display custom content-> ON;
Kad rodytu ta lentele pradzioje: Display Custom content dialog at startup-> ON.
Tada is naujo reiketu perkrauti zaidima...

QUOTE(Enary @ 2009 02 07, 18:14)
Tuoj pradesiu musti tinginukus  bash.gif
Buna, kad nueini kazkur i kokia 5dali kokios nors temos, paklausi ko nors, o ten pareiskia, kad,- ieskok, buvo kokioje 3-coje dalyje apie tai rasyta... biggrin.gif
O siuo atveju, apie tai buvo rasyta sioje temoje... 21psl, mano pasisakymas...
As pikta siandien...  biggrin.gif Nusibodo vis kartotis, kartotis, kartotis... Sanetuke, nepriimk labai asmeniskai, ne tave viena liecia...
Nu bet zmones, bukit mieli, ka nors ir patys padarykit, paieskokit, paskaitykit, m?  unsure.gif
O jei taip tinginiausit, as tada ir simsus uz jus pazaisiu, kam jums tie simsai tada? biggrin.gif
4u.gif

nurasiau tavo posta blush2.gif gerai kad buvo nesenai rasyta, nes kitaip buciau tingejus ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Matau intensyviai žaidžiat simsus ir valdot jų gyvenimą. Taip pat matau, akd iškyla daug įvairių klausimų. Į daugelį iš jų atsakyti galit apsilankiusios www.thesims.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Jums kartais taip nebuvo kad jūsų šuo užstrigtų vonioje?Man taip ir atsitiko doh.gif Ir tada neimanoma niekaip jo iš ten iškrapštyti....Jei žmogus eina maudytis tai nesvarbu jam jis vistiek maudosi ir t.t. Gal žinot ką daryti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 02 07, 20:17)
Jei tie daiktai sudeti teisingai, bet ju nerodo, gali buti, kad jie neijungti zaidime...Juos ijungti reikia taip: Kai uzkrauna kazkuri miesta, eiti i nustatymus, tada pasirinkti Game options-> Catalogs display custom content-> ON;
Kad rodytu ta lentele pradzioje: Display Custom content dialog at startup-> ON.
Tada is naujo reiketu perkrauti zaidima...
nurasiau tavo posta  blush2.gif  gerai kad buvo nesenai rasyta, nes kitaip buciau tingejus ieskot  biggrin.gif

Vistiek nieko nesigauna verysad.gif nesuprantu ir MB kele, bet nieko.....o realiai tai i kur daiktus reik ikelt....ta prasme ta folderi su daiktais? Nes as ikeliau juos uzejus i The sims2 kataloga tiktai.... doh.gif
Papildyta:
Merginos, o jus simsus parsisiunciat ar originalus turit? ax.gif nes mano tai parsiusti is neto, is torentu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 08, 11:02)
Vistiek nieko nesigauna verysad.gif  nesuprantu ir MB kele, bet nieko.....o realiai tai i kur daiktus reik ikelt....ta prasme ta folderi su daiktais? Nes as ikeliau juos uzejus i The sims2 kataloga tiktai.... doh.gif
Papildyta:
Merginos, o jus simsus parsisiunciat ar originalus turit? ax.gif  nes mano tai parsiusti is neto, is torentu blush2.gif

turi buti katalogas downloads, jis yra my documents/EA games/the sims2, ir i downloads kataloga visus parsiustus daiktus reikia deti mirksiukas.gif

o pas mane irgi parsiusti, cia pas dauguma turbut jie siusti yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 02 08, 13:31)
turi buti katalogas downloads, jis yra my documents/EA games/the sims2, ir i downloads kataloga visus parsiustus daiktus reikia deti  mirksiukas.gif

o pas mane irgi parsiusti, cia pas dauguma turbut jie siusti yra  ax.gif

Tai, kad pas mane joa nebuvo, tai pati susikuriau ir imeciau ji i ten blush2.gif
Man MB buvo nupirkes CD simsu su visais papildymais, bet kraustemes ir jis dingo kazkur verysad.gif (aisku jis is turgaus, uz 30lt....bet ejo viskas normaliai....daiktai be jokio vargau isikeldavo....)nesuprantu doh.gif
Atsakyti
susiinstaliavau the sims life stories i loptopa viskas gerai zaidziasi,bet norejau paklausti ka reik daryti kad daiktus atrakintu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 08, 12:07)
Tai, kad pas mane joa nebuvo, tai pati susikuriau ir imeciau ji i ten blush2.gif
Man MB buvo nupirkes CD simsu su visais papildymais, bet kraustemes ir jis dingo kazkur verysad.gif (aisku jis is turgaus, uz 30lt....bet ejo viskas normaliai....daiktai be jokio vargau isikeldavo....)nesuprantu doh.gif

Nu jei nebuvo to katalogo, reikėjo jį sukurt ir į jį sumesti išarchyvuotus daiktus. Kad būtų su galūnėm *.package (nors abejoju, ar jums rodo galūnes x)) ). Sims2Pack reikia suinstaliuoti paleidus tą failą.
O „iš turgaus“ nuo parsiųsto kaip ir nesikeičia. Nebent crackas negeras yra. Man su blogu cracku neleido namų perstatinėt.
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 02 08, 19:42)
susiinstaliavau the sims life stories i loptopa viskas gerai zaidziasi,bet norejau paklausti ka reik daryti kad daiktus atrakintu? g.gif

vykdyti uzduotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 09, 02:00)
Nu jei nebuvo to katalogo, reikėjo jį sukurt ir į jį sumesti išarchyvuotus daiktus. Kad būtų su galūnėm *.package (nors abejoju, ar jums rodo galūnes x)) ). Sims2Pack reikia suinstaliuoti paleidus tą failą.
O „iš turgaus“ nuo parsiųsto kaip ir nesikeičia. Nebent crackas negeras yra. Man su blogu cracku neleido namų perstatinėt.

Tai as taip ir padariau, susikuriau pati ta downloads foldery, bet nieko vistiek nerodo. O tai kad tie package nesiinstaliuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 09, 15:38)
Tai as taip ir padariau, susikuriau pati ta downloads foldery, bet nieko vistiek nerodo. O tai kad tie package nesiinstaliuoja 4u.gif

package ir nereikia instaliuoti, reikia instaliuoti sims2pack failus, jei tokiu buna smile.gif
o kodel nerodo, nezn... unsure.gif kokius papildymus turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 09 vasario 2009 - 22:00
QUOTE(Enary @ 2009 02 09, 23:59)
package ir nereikia instaliuoti, reikia instaliuoti sims2pack failus, jei tokiu buna smile.gif
o kodel nerodo, nezn...  unsure.gif  kokius papildymus turi?

Kol kas tik sims 2....va siunciuosi the seasons ir bon vojage 4u.gif Labai noriu night life, bet nerandu verysad.gif
Atsakyti