Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Evlin @ 2009 02 03, 19:32)
o man pavyksta, as pasikloju dvi aiksteles tada jis buna toliau nuo gatves, tada dedu sienas ir stoga  rolleyes.gif

p.s. sveikinu sulaukus dukrytes  wub.gif

aciukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o pas mane žinot kokia problema: įkeliu visus daiktus, pvz šukuosenas, make-up i Download katalogą esanti My documents, ir ijungus žaidimą man rodo tik tarkim vieną šukuosena, nors su žvaigždutem ju buna daugiau. bet paspaudus ant jų pasidaro plika ir viskas doh.gif o iš make-up rodo tik daugybę lupų dažų, nors kėliau ir akių dažų g.gif kame reikalas, gal žinot?
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2009 02 04, 18:55)
o pas mane žinot kokia problema: įkeliu visus daiktus, pvz šukuosenas, make-up i Download katalogą esanti My documents, ir ijungus žaidimą man rodo tik tarkim vieną šukuosena, nors su žvaigždutem ju buna daugiau. bet paspaudus ant jų pasidaro plika ir viskas  doh.gif o iš make-up rodo tik daugybę lupų dažų, nors kėliau ir akių dažų  g.gif kame reikalas, gal žinot?

man irgi taip buna, nezinau nuo ko bet mislinu gal neturiu kokio tai papildymo, gal buna nurodyta, kuriam papildymui skirta, as vis pamirstu pasiziuret blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 27, 17:06)
Ir dar norejau paklausti, ar jusu foto taip pat is Simsu gaunasi tokios blogos kokybes, ar cia tik man taip? Istorijoje, kai paziuri, ten visai tokios nieko, o kur mano darytos visiskas s...  verysad.gif
Jei kam idomu susipazinti su maniskiais: http://public.fotki.com/EnarySims/    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ziauriai geros fotkes mirksiukas.gif kaip profesionales wub.gif Turejau simsus su visais papildymais, bet va dingo kazkur kompaktai, kraustemes ir dingo, o kompui reikejo perinstaliuot Windowsus ir dingi simsai is kompo doh.gif net apsizliumbiau, tada vyras parsiunte is torentu sims'us....zaidziau, kuriau...ir vel virusiukai, vel kompas parejo.... verysad.gif
Vakar vyras vel instalino man naujus simsus...dabar sedesiu diena nakti...taip ju pasiilgau... wub.gif
Bandysiu ieskot graziu daigtu atsisiuntimui ir kelt juos, jei ka, tai prasysiu jusu pagalbos merginos. oky? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 05, 11:04)
Ziauriai geros fotkes mirksiukas.gif kaip profesionales  wub.gif Turejau simsus su visais papildymais, bet va dingo kazkur kompaktai, kraustemes ir dingo, o kompui reikejo perinstaliuot Windowsus ir dingi simsai is kompo doh.gif  net apsizliumbiau, tada vyras parsiunte is torentu sims'us....zaidziau, kuriau...ir vel virusiukai, vel kompas parejo.... verysad.gif
Vakar vyras vel instalino man naujus simsus...dabar sedesiu diena nakti...taip ju pasiilgau... wub.gif
Bandysiu ieskot graziu daigtu atsisiuntimui ir kelt juos, jei ka, tai prasysiu jusu pagalbos merginos. oky? blush2.gif

bandysim padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 05, 12:04)
Ziauriai geros fotkes mirksiukas.gif kaip profesionales  wub.gif Turejau simsus su visais papildymais, bet va dingo kazkur kompaktai, kraustemes ir dingo, o kompui reikejo perinstaliuot Windowsus ir dingi simsai is kompo doh.gif  net apsizliumbiau, tada vyras parsiunte is torentu sims'us....zaidziau, kuriau...ir vel virusiukai, vel kompas parejo.... verysad.gif

Oiiiii... Mano simsu kelias irgi labai ilgas, jau net nepamenu, kiek kartu man juos teko zaisti is naujo... verysad.gif Jei nebutu teke zaisti is naujo, jauciu, jau propropro......anukiu tureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 02 05, 14:02)
Oiiiii... Mano simsu kelias irgi labai ilgas, jau net nepamenu, kiek kartu man juos teko zaisti is naujo... verysad.gif Jei nebutu teke zaisti is naujo, jauciu, jau propropro......anukiu tureciau biggrin.gif

Na joa, tu teisi....jau prrrroooo....butume... ax.gif
Atsakyti
o man tokiais užėjimais: žaidžiu, žaidžiu.. nusibosta.. pamirštu. paskui vėl iš neturėjimo ką veikt ijungiu, ir vėl kablys bigsmile.gif vėl visą dieną prie jų prasėdžiu.. bet tiesa pasakius jau norisi naujovių, pvz The Sims 3 blush2.gif
Atsakyti
kodel man neikelia atsisiustu daigtu i zaidima....darau viska kaip reikia, bet....snipstas verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 06, 15:47)
kodel man neikelia atsisiustu daigtu i zaidima....darau viska kaip reikia, bet....snipstas verysad.gif  doh.gif

o kur yra zaidime Game options uzdeta pas tave varnele kad juos rodytu?
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 02 07, 16:29)
o kur yra zaidime Game options uzdeta pas tave varnele kad juos rodytu?

Nezinau....kur ten? Paciam zaidime? blush2.gif prie kurio ten zodzio reik uzdet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 02 07, 16:25)
Nezinau....kur ten? Paciam zaidime? blush2.gif  prie kurio ten zodzio reik uzdet? blush2.gif

Tuoj pradesiu musti tinginukus bash.gif
Buna, kad nueini kazkur i kokia 5dali kokios nors temos, paklausi ko nors, o ten pareiskia, kad,- ieskok, buvo kokioje 3-coje dalyje apie tai rasyta... biggrin.gif

O siuo atveju, apie tai buvo rasyta sioje temoje... 21psl, mano pasisakymas...
As pikta siandien... biggrin.gif Nusibodo vis kartotis, kartotis, kartotis... Sanetuke, nepriimk labai asmeniskai, ne tave viena liecia...
Nu bet zmones, bukit mieli, ka nors ir patys padarykit, paieskokit, paskaitykit, m? unsure.gif
O jei taip tinginiausit, as tada ir simsus uz jus pazaisiu, kam jums tie simsai tada? biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti