Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Evlin @ 2009 02 02, 12:06)

o kaip istrinti net neisivaizduoju, tikrai niekaip neatrinksi, arba isinstaliuok ta virtuves ir vonios stuffa tada, geriau is neto atsisiusti tu daiktu visokiu  ax.gif

Tai vat, kad... nieko gero ten is to stuff'o, nelabai daug ka naujo pastebejau, kelias naujas sienu ir grindu plyteles, nauja dujine, saldytuva... Nieko gero schmoll.gif
Noriu H&M isiinstaliuoti, turiu, bet kazkada kai buvau instaliavusi, nieko gero ir grazaus ten nemaciau, matyt zaisti nemokejau, nes dabar, kiek supratau, ten kazkokius madu sou daryti galima? Kas zaidziat su H&M?
Atsakyti
Žiū, o jei saite, iš kurio siunčiaus daiktus, rašo, jog reikia pvz "All up to Seasons", tai aš turiu turėt absoliučiai visus papildymus, kurie buvo išleisti iki Seasons?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 02, 15:51)
Žiū, o jei saite, iš kurio siunčiaus daiktus, rašo, jog reikia pvz "All up to Seasons", tai aš turiu turėt absoliučiai visus papildymus, kurie buvo išleisti iki Seasons?

As tai, tiesa pasakius, nezinau... Gal ir taip, o gal tinka visiems papildymams, isleistiems iki seasons... Nezinau unsure.gif
Atsakyti
O kur būtų galima sužinoti, kokia eilės tvarka buvo išleisti tie papildymai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 02, 18:47)
O kur būtų galima sužinoti, kokia eilės tvarka buvo išleisti tie papildymai? biggrin.gif

Oficialiame sims puslapyje yra smile.gif
Va cia nuo apacios i virsu yra eiliskumas http://thesims2.ea.c...php?pid=pcgames
Atsakyti
uo jetau laugh.gif pirmą kartą apsilankiau mamytės kompiuterio skiltyje ir ką gi čia radau? o gi simsų profes, nusišaut galima, maniau čia aš viena pakvaišus dėl jų blush2.gif wub.gif taigi prisistatysiu ir noriu į jūsų būrelį blush2.gif simsus žaidžiau nuo pat pirmųjų the sims, iš eilės turėjau visus simsus (the sims house party, the sims livin' large, the sims hot date ir t.t.) kol į platųjį pasaulį atėjo the sims2, mano kompiuteris tikrąją to žodžio prasme nebeišnešė šio žaidimo, praejo kažkiek tai laiko, įsigyjome naują kompiuterį, aš be abejo vėl pradėjau juos žaisti, buvau užsinešusi rimtai ant šito žaidimo, bet vėliau kažkaip gavosi jog truputėlį juos primiršau, dabar vėl norėčiau išbandyti šį žaidimą iš naujo su visais priedais, nes žaidžiau tik sim2 (tada dar nebuvo daugiau išleistų) anyway smagu kad daug mamyčių taip pat yra fanės šio žaidimo, galbūt pasidalins gerom idėjom clap.gif radau torentuose the sims 2 su visais papildymais, viso užima beveik 13GB , kol parsiūs... Bet nieko laukti verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 02 vasario 2009 - 19:19
QUOTE(Inexe @ 2009 02 02, 19:00)
radau torentuose the sims 2 su visais papildymais, viso užima beveik 13GB , kol parsiūs... Bet nieko laukti verta drinks_cheers.gif

na laukti tikrai verta, pasibandysi su visais papildymais ir matysi kurie labiau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 02 02, 20:00)
...  clap.gif radau torentuose the sims 2 su visais papildymais, viso užima beveik 13GB , kol parsiūs... Bet nieko laukti verta drinks_cheers.gif

Tikrai smagus žaidimas thumbup.gif Aš tai turiu tik tais Pets bet man ir jie labai smagūs drinks_cheers.gif O gal jūs galite parašyti nuoruoda per kur galima atsisiųsti tuos sims'us apie kuriuos rašėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 02 02, 20:00)
uo jetau  laugh.gif pirmą kartą apsilankiau mamytės kompiuterio skiltyje ir ką gi čia radau? o gi simsų profes, nusišaut galima, maniau čia aš viena pakvaišus dėl jų  blush2.gif  wub.gif taigi prisistatysiu ir noriu į jūsų būrelį  blush2.gif  simsus žaidžiau nuo pat pirmųjų the sims, iš eilės turėjau visus simsus (the sims house party, the sims livin' large, the sims hot date ir t.t.) kol į platųjį pasaulį atėjo the sims2, mano kompiuteris tikrąją to žodžio prasme nebeišnešė šio žaidimo, praejo kažkiek tai laiko, įsigyjome naują kompiuterį, aš be abejo vėl pradėjau juos žaisti, buvau užsinešusi rimtai ant šito žaidimo, bet vėliau kažkaip gavosi jog truputėlį juos primiršau, dabar vėl norėčiau išbandyti šį žaidimą iš naujo su visais priedais, nes žaidžiau tik sim2 (tada dar nebuvo daugiau išleistų) anyway smagu kad daug mamyčių taip pat yra fanės šio žaidimo, galbūt pasidalins gerom idėjom  clap.gif radau torentuose the sims 2 su visais papildymais, viso užima beveik 13GB , kol parsiūs... Bet nieko laukti verta drinks_cheers.gif

Sveika prisijungusi biggrin.gif
Mes jau sims3 laukiam, greiciau, greiciau su tais antraisiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 02 02, 18:42)
Oficialiame sims puslapyje yra smile.gif
Va cia nuo apacios i virsu yra eiliskumas http://thesims2.ea.c...php?pid=pcgames

Ačiū wink.gif Mačiau, kad ten yra, bet nebuvau tikra, kad ten sudėti pagal eilę.
Vakar apgyvendinau naujus simsus name, atsisiųstame iš interneto, tai dar nepripratau biggrin.gif Per didelis toks, sunku susigaudyt...

Dar klausimas apie garažą. Man išėjo pastayt tik paprastą aikštelę. Niekaip negalima padaryti, kad būtų normalus garažas su stogu ir vartais?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 03, 17:08)
Ačiū wink.gif Mačiau, kad ten yra, bet nebuvau tikra, kad ten sudėti pagal eilę.
Vakar apgyvendinau naujus simsus name, atsisiųstame iš interneto, tai dar nepripratau biggrin.gif Per didelis toks, sunku susigaudyt...

Dar klausimas apie garažą. Man išėjo pastayt tik paprastą aikštelę. Niekaip negalima padaryti, kad būtų normalus garažas su stogu ir vartais?

turbut kad negalima statyti garazo ir man nepavyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 02 03, 17:19)
turbut kad negalima statyti garazo ir man nepavyksta  unsure.gif

o man pavyksta, as pasikloju dvi aiksteles tada jis buna toliau nuo gatves, tada dedu sienas ir stoga rolleyes.gif

p.s. sveikinu sulaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 03 vasario 2009 - 19:33