Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Barby @ 2009 01 31, 22:23)
Aš tai labai laukiu The Sims™ 3  blush2.gif nes bus superinis žaidimas.
Čia biški info su fotomis  ax.gif

Wow, kaip gražu wub.gif
O jau yra paskelbti reikalavimai tam žaidimui?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2009 01 31, 17:41)
on ir buvo padaryta unsure.gif vakar daugiau buvau,gal 30 atsiuntus visko,o sian istryniau ir tik kokiu 10 skaistalu,makiazu,ir drabuziu...

30... smile.gif Pas mane kokie 3000 maziausiai biggrin.gif
Gali buti, kad netinka kazkokie daiktai, jei nera instaliuoto to papildymo, pagal kurio daiktus jie pagaminti, tada tu daiktu nerodo...
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 31, 19:59)

Dabar žaidžiu Seasons, ir iškilo klausimas.. Ką daryti norint apvesdinti kokį nors simsą su Greenmanais? Mačiau, jog ta šeimynėlė turi dukrą, tai ar išeitų savo sūnų apvesdint su ta mergike? Ar turėčiau įsijungt Greenmanų namą ir užaugint tą mergikę?

Zinoma, reikia Greenmanu dukra uzauginti visu pirma... Auginti ilgai nereikes, nes is kudikio, zmogus-augalas is karto pavista i suaugusi zmogu... Tada kazkaip reikies supazindinti su tavo sunumi (jei sunkiai sekasi pagauti simsa, su kuriuo nori susipazinti, parduotuveje, internete ar pan, tada daug sansu, pastacius savo simso nama prie to namo, kuriame gyvena tas "gaudomas" simsas, siuo atveju, siulyciau sunu apgyvendinti salia Greenmanu, yra tikimybe, kad jie ateis i svecius ar praeis pro sali, arba sunu (jei jis jau suauges) apgyvendinti pas pacius Greenmanus). O tada daug bendrauti, pirstis ir tuoktis... biggrin.gif
As taip pat norejau savo sunu uz Greenmanu dukros istekinti, bet nepavyko, nes gyvenau kitame mieste verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2009 02 01, 11:49)
bet del sukuosenu problemu turiu...rodo,kad atsisiunciau,ir kai kuriu simsu atseit jos yra,bet visos tokios pacios,ir net ne is nauju daiktu,o kazkokia sena is paprastu.ir 5 tokias pat rodo

Daznai buna, kad tarp rubu, sukuosenu rodo senus daiktus ir visus vienodus, nezinau cia kame problema, anksciau as viska trindavau, bet pries kelias dienas pastebejau, kad pvz uz tu senu vienodu rubu slepiasi nauji thumbup.gif (o uz kai kuriu nesislepia unsure.gif), vnz, tada reikia patikrinti visus, kuriuos rodo senus, tuos trinti, o kuriuos uzsidejus, rodo naujus, tuos palikti... Nieko daugiau patarti negaliu, pas mane tas pats darosi...
Papildyta:
QUOTE(Barby @ 2009 01 31, 23:23)
Aš tai labai laukiu The Sims™ 3  blush2.gif nes bus superinis žaidimas.
Čia biški info su fotomis  ax.gif
1-video 2video 3video

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nu jap, faini turetu buti 3-ieji... Daug visokiu galimybiu nauju... Bet simsai negrazus, kaip ir dabartiniai blush2.gif tokios pat primityvios plaukuosenos ir visa kt...
Ir savo antruosius bus gaila trinti biggrin.gif o per du zaidimus sunkiai bus imanoma speti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 01, 18:35)
Wow, kaip gražu  wub.gif
O jau yra paskelbti reikalavimai tam žaidimui?

taip, reikalavimai jau yra mirksiukas.gif

WINDOWS XP
* Windows XP
* 2.0 GHz Pentium4 procesorius arba atitinkamas
* 1 GB RAM
* Minimum 6.5 GB disko vietos su minimum 1 GB specialiam turiniui. (seivams, namams iš interneto ir t.t.)
* 128 MB Vaizdo plokšte su Pixel Shader 2.0 palaikymu

WINDOWS VISTA
* Windows Vista (Service Pack 1)
* 2.4 GHz Pentium4 procesorius arba atitinkamas
* 1.5 GB RAM
* Minimum 6.5 GB disko vietos su minimum 1 GB specialiam turiniui. (seivams, namams iš interneto ir t.t.)
* 128 MB Vaizdo plokšte su Pixel Shader 2.0 palaikymu

Kompiuteriams su integruota vaizdo plokšte reikalinga minimum:
* Intel Integrated Chipset, GMA X3000 arba geresnis.
* 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
* 0.5 GB Papildomu RAM (prie to kas buvo aukščiau)
Atsakyti
Ačiū smile.gif Turėtų veikt ant maniškio PC thumbup.gif

Su Greenmanais bandysiu sukt machinacijas, tik pc reik susitvarkyt ir vėl suinstaliuot simsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 02 01, 19:26)
30... smile.gif Pas mane kokie 3000 maziausiai biggrin.gif

o siaube.... swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane viso labo tik varganas 100 mazdaug lotuliukas.gif cia net ner ka lygintis
bet isivaizduok kai istrinsi, kaip kompas atsigaus lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif:D
Aš vakar prisiunčiau visokių šukuosenų ir drabužių paskaičius čia temas biggrin.gif Tik dar neišbandžiau, nes pas MB kompe buvau susiinstalinus simsus, o jis perinstalino win smile.gif Seivus išsaugojo (tikiuosi veiks dar jie biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 01, 21:52)
Aš vakar prisiunčiau visokių šukuosenų ir drabužių paskaičius čia temas biggrin.gif Tik dar neišbandžiau, nes pas MB kompe buvau susiinstalinus simsus, o jis perinstalino win smile.gif Seivus išsaugojo (tikiuosi veiks dar jie biggrin.gif ).

o as kazkaip ant namu pasinesiau biggrin.gif ypac tu modernesniu, ziauriai patinka juos irenginet, jauciuosi lyg savus namus irengineciau biggrin.gif rolleyes.gif jau man visai cik cirik, greitai zaidimo nuo realybes neatskirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 01 vasario 2009 - 21:59
QUOTE(Evlin @ 2009 02 01, 22:58)
o as kazkaip ant namu pasinesiau  biggrin.gif  ypac tu modernesniu, ziauriai patinka juos irenginet, jauciuosi lyg savus namus irengineciau biggrin.gif rolleyes.gif jau man visai cik cirik, greitai zaidimo nuo realybes neatskirsiu  lotuliukas.gif

Cia man panasiai buvo... Pvz, nueini i parduotuve ir mintys pacios i galva lenda, kad esi simsas, o tave kazkas valdo ar siaip kazka darai ir nejucia "simseji" lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar jau praejo biggrin.gif
Jo, o namus, bent jau savai seimai, as taip pat kruopsciai irengineju, lyg tikras namas butu biggrin.gif nervinuosi, derinu...
Uzjauskit ligoni lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2009 02 01, 22:52)

Pas mane tai veike, turetu veikti smile.gif
Atsakyti
rinkausi rusu kalba sad.gif
turiu klausima gal kas galetu atsiusti man sims per skype? verysad.gif nes tikrai durna esu ir nesugebu atsisiusti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 02 01, 22:49)
o siaube....  swoon.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pas mane viso labo tik varganas 100 mazdaug  lotuliukas.gif  cia net ner ka lygintis
bet isivaizduok kai istrinsi, kaip kompas atsigaus  lotuliukas.gif

Apsimelavau blush2.gif Patikrinau dabar, kiek pas mane tu daiktu prideta... (Silpnu nervu zmonems neskaityti biggrin.gif ) 11160 daiktu... fool.gif
Tik is ju gal puse neveikia, nes kai instaliavau virtuves ir vonios stuff'a, baldu, geliu ir pan dalykeliu neberodo, bet tai kaip man dabar atrinkti? Is naujo siustis tingiu, o kiek kartu bandziau perrasyt download'us, vistiek neatsirado verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(niunia585 @ 2009 02 02, 11:48)
rinkausi rusu kalba sad.gif
turiu klausima gal kas galetu atsiusti man sims per skype? verysad.gif nes tikrai durna esu ir nesugebu atsisiusti sad.gif

Tai gali buti, kad tavo kompas rusu kalbos nerodo ir todel neveikia... Reikejo anglu kalba rinktis smile.gif
As galiu atsiusti, tik jei geras greitis pas tave, nes simsu failai nemazi...
Atsakyti
na pabandom... mirksiukas.gif
pas mane rusu kalba ir vindausas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 02 02, 10:46)
Cia man panasiai buvo... Pvz, nueini i parduotuve ir mintys pacios i galva lenda, kad esi simsas, o tave kazkas valdo ar siaip kazka darai ir nejucia "simseji" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dabar jau praejo  biggrin.gif
Jo, o namus, bent jau savai seimai, as taip pat kruopsciai irengineju, lyg tikras namas butu biggrin.gif nervinuosi, derinu...
Uzjauskit ligoni lotuliukas.gif

man pradzioj taip buvo, labai noredavau kad mane kas valdytu, kad man namus irengtu, as tik su taksu atvarau ir gyvenu lotuliukas.gif
QUOTE(Enary @ 2009 02 02, 10:54)
Apsimelavau blush2.gif Patikrinau dabar, kiek pas mane tu daiktu prideta... (Silpnu nervu zmonems neskaityti biggrin.gif ) 11160 daiktu... fool.gif
Tik is ju gal puse neveikia, nes kai instaliavau virtuves ir vonios stuff'a, baldu, geliu ir pan dalykeliu neberodo, bet tai kaip man dabar atrinkti? Is naujo siustis tingiu, o kiek kartu bandziau perrasyt download'us, vistiek neatsirado verysad.gif

mano kompas jauciu tiek nepaveztu swoon.gif siaubas siaubas lotuliukas.gif uzjauciu ligoni doh.gif lotuliukas.gif
o kaip istrinti net neisivaizduoju, tikrai niekaip neatrinksi, arba isinstaliuok ta virtuves ir vonios stuffa tada, geriau is neto atsisiusti tu daiktu visokiu ax.gif
Atsakyti