Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Aciu labai smile.gif siunciuos papildymus visus,o po to reik vyro paprasyt del situ.Nes in english ne viska suprantu,o rusiskai ne bum bum,ne meme smile.gif
Vyras pamates tavo simsus bande man aiskint,kad grafika pas tave gera,del to tokie grazus doh.gif lotuliukas.gif irodziau ,kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2009 01 30, 21:11)
Aciu labai smile.gif siunciuos papildymus visus,o po  to  reik vyro paprasyt del situ.Nes in  english ne viska suprantu,o rusiskai ne bum bum,ne meme smile.gif
Vyras pamates tavo simsus bande man aiskint,kad grafika pas  tave gera,del to tokie grazus doh.gif  lotuliukas.gif irodziau ,kad ne smile.gif

Grafika simsu sukuosenu nekeicia, makiazo irgi liezuvis.gif
O siaip, zaidime pas mane auksciausia grafika padaryta, taip pat ir foto simsu auksciausios kokybes...
Bet is esmes simso groziui viska duoda tie daiktai, o nuo grafikos priklauso tik vaizdo kokybe (pvz ar matysi rubu visas smulkias detales, ar vaizdas bus labai ryskus ir tikroviskas...) 4u.gif
Papildyta:
Kai pvz ir tuose mano paveiksliukuose, grafika vienoda, o simsai vistiek skiriasi, motosi, kurie grazesni (durnai kazkaip nuskambejo lotuliukas.gif )
Atsakyti
As tai zinau smile.gif ***** kaip vyras sunervino cool.gif uhhh...atsisiunciau visko,o suinstaliuot ar ka ten padaryt nemoku,kad simsuose veiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2009 01 30, 22:17)
As tai zinau smile.gif ***** kaip vyras sunervino cool.gif uhhh...atsisiunciau visko,o suinstaliuot ar ka ten padaryt nemoku,kad simsuose veiktu verysad.gif

Ko instaliuoti nemoki? Simsu papildymu ar tu dalykeliu, kuriuos is interneto siuntiesi? smile.gif
Papildyta:
Jei tu visu dalykeliu, tada juos visu pirma reikia isextraktinti, nes jie atsisiuncia rar failuose. Iskleidus juos, reikia palikti tik package failus arba dar gali buti tokie sims2pack failai (cia jeigu siunciam pvz visa padaryta simsa, o ne atskiras dalis (akis, plaukus ir pan) arba pvz pastatyta nama su visu interjeru ir exterjeru (o ne atskirus baldus, tapetus ir pan)).
Tada reikia eiti i my documants-> EA Games-> The sims2-> atsidarius The sims2 folderi, susikurti jame Downloads folderi ir i ji sukelti visus iskleistus package ir sims2pack failus. Jei yra tarp ju sims2pack failu (jie zymimi tokia melyna nuorodele), juos reikia instaliuoti, paspausti ant tokio failo, ismes instaliavimo lentele, paspauti, kad instaliuotu ir viskas (instaliavimas kelias sekundes uzima), jei sims2pack failu nera, tik package, tada visas darbas baigtas smile.gif eiti ir zaisti... Dziaugtis naujais daiktais (jei, zinoma, zaidimo nustatymuose jie ijungti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 30 sausio 2009 - 21:36
QUOTE(Enary @ 2009 01 30, 23:36)
Ko instaliuoti nemoki? Simsu papildymu ar tu dalykeliu, kuriuos is interneto siuntiesi? smile.gif
Papildyta:
Jei tu visu dalykeliu, tada juos visu pirma reikia isextraktinti, nes jie atsisiuncia rar failuose. Iskleidus juos, reikia palikti tik package failus arba dar gali buti tokie sims2pack failai (cia jeigu siunciam pvz visa padaryta simsa, o ne atskiras dalis (akis, plaukus ir pan) arba pvz pastatyta nama su visu interjeru ir exterjeru (o ne atskirus baldus, tapetus ir pan)).
Tada reikia eiti i my documants-> EA Games-> The sims2-> atsidarius The sims2 folderi, susikurti jame Downloads folderi ir i ji sukelti visus iskleistus package ir sims2pack failus. Jei yra tarp ju sims2pack failu (jie zymimi tokia melyna nuorodele), juos reikia instaliuoti, paspausti ant tokio failo, ismes instaliavimo lentele, paspauti, kad instaliuotu ir viskas (instaliavimas kelias sekundes uzima), jei sims2pack failu nera, tik package, tada visas darbas baigtas smile.gif eiti ir zaisti... Dziaugtis naujais daiktais (jei, zinoma, zaidimo nustatymuose jie ijungti)

reiks rytojaus vakaro laukt smile.gif nemoku,su kompu nedraugauju.papildymu dar neatsiunte,tik tuos dalykelius.bet aciu,pabandysiu veliau biggrin.gif lb pagelbejai,ir ne tik man 4u.gif
Papildyta:
kaip isextraktinti? 4u.gif viskas kt aisku smile.gif
Atsakyti
na va jau padariau viska smile.gif ziuresiu kaip man ten,nes be jokiu daiktu prastai kartais su grafika budavo...
Atsakyti
o kaip zaidimo nustatymuose padaryt?
nes nera tu daiktu
Atsakyti
As dariau taip:pazymejau visus rar failus,spaudziu desini peles klavisa tada extackt files,ar reikia extrackt here?tada ten kur sakei sukuriu download ,sukeliu tuos daiktelius,ir ka tada? g.gif
Atsakyti
as ir per dc++ bet man neinstaliuoja
verysad.gif
kazko truksta raso verysad.gif
Atsakyti
Matau Enary gelbetoja musu yra biggrin.gif laukiam ats.sorry,ikyrejau jau turbut su savo nesamonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2009 01 31, 11:34)
As dariau taip:pazymejau visus rar failus,spaudziu desini peles klavisa tada extackt files,ar reikia extrackt here?tada ten kur sakei sukuriu download ,sukeliu tuos daiktelius,ir ka tada? g.gif

Jokio skirtumo ar extrackt files ar extrackt here, jei extrackt files, tada turbut duoda pasirinkti i kuria vieta isextraktinti nori, o jei here, tai isextraktina i ta pati folderi, cia pat...
Sukelus daugiau nieko daryti nereikia, sukeli gautus package failus ir turetu zaidime jau viskas buti... O kai ijungi zaidima ir uzkrauna miestu pasirinkimo puslapi, ar ismeta tokia lentele, kuria reikia patvirtinti OK?
g.gif
Papildyta:
QUOTE(niunia585 @ 2009 01 31, 11:54)
as ir per dc++ bet man neinstaliuoja
verysad.gif
kazko truksta raso  verysad.gif

O ka raso? Ar instaliuoti leidzia? Jei atsisiunti virtualu diska ir nulauzimo koda, instaliuoji ir neatidaro, vadinasi, reikia cracko smile.gif
Ar kazko kito truksta?
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2009 01 31, 12:08)
Matau Enary gelbetoja musu yra biggrin.gif laukiam ats.sorry,ikyrejau jau turbut su savo nesamonem smile.gif

Nieko tokio biggrin.gif Smagu, kai galiu padeti, tik kai neiseina kas nors, liudna... verysad.gif
Atsakyti
ne,jokios lenteles neismeta blush2.gif
Atsakyti