Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(ad23 @ 2008 11 24, 15:44)
klausykit parsisiunciau sim city, man ji instaliuoja, o nepaleidzia ka daryt gal zinot?

sim sity man rodosi ne tas pats kas simsai
reiia crack mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot kas nutiko su mano simsais,man pakeite antivirusine ir dabar mano simsai nepasileidzia praso CD ROM,pries tai zaidziau ir viskas buvo gerai,girdejau kad taip nutinka,ieskojau senoj temoj bet neradau apie tai,gal kaws galit pasakyt ka daryt dabar reiktu,ar gal kas nuoroda kur butu apie tai butu kaip sutvarkyt,is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 26, 11:48)
gal kas zinot kas nutiko su mano simsais,man pakeite antivirusine ir dabar mano simsai nepasileidzia praso CD ROM,pries tai zaidziau ir viskas buvo gerai,girdejau kad taip nutinka,ieskojau senoj temoj bet neradau apie tai,gal kaws galit pasakyt ka daryt dabar reiktu,ar gal kas nuoroda kur butu apie tai butu kaip sutvarkyt,is anksto dekinga  4u.gif

tai gal budavo idetas virtualus diskas, ir ji isemei? g.gif
Atsakyti
Stai ir as, simsu fane... thumbup.gif
Klausykit, gal kas turite Mansion & Garden Stuff ir Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack, nes iki pilnos laimes man situ papildymu truksta...
Is naujo persiinstaliavau simsus, todel maniskiai pradeda gyventi is naujo... Vai, vai, kiek laiko is manes tas ju gyvenimas atima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 27 lapkričio 2008 - 14:28
Ir dar norejau paklausti, ar jusu foto taip pat is Simsu gaunasi tokios blogos kokybes, ar cia tik man taip? Istorijoje, kai paziuri, ten visai tokios nieko, o kur mano darytos visiskas s... verysad.gif
Jei kam idomu susipazinti su maniskiais: http://public.fotki.com/EnarySims/ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 27 lapkričio 2008 - 15:07
QUOTE(Enary @ 2008 11 27, 14:24)
Stai ir as, simsu fane...  thumbup.gif
Klausykit, gal kas turite  Mansion & Garden Stuff ir  Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack, nes iki pilnos laimes man situ papildymu truksta...
Is naujo persiinstaliavau simsus, todel maniskiai pradeda gyventi is naujo... Vai, vai, kiek laiko is manes tas ju gyvenimas atima biggrin.gif

nesuapie sita girdejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 11 26, 13:37)
tai gal budavo idetas virtualus diskas, ir ji isemei?  g.gif

Jau susitvarkiau kazkur radau kad pirma diska reikia idet tai taip ir padariau,gal kas galit paaiskint kaip parsiustus daiktus ikelt i zaidim, niekaip man neiseina,o tokiu graziu dalyku turiu ir negaliu naudoti g.gif ,ir gal kas galit dar pasakyt kodel pas mane gali neveikt kodas maxmotives,kai ji ivedutos juosteles neprisipyldo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 27, 18:43)
Jau susitvarkiau kazkur radau kad pirma diska reikia idet tai taip ir padariau,gal kas galit paaiskint kaip parsiustus daiktus ikelt i zaidim, niekaip man neiseina,o tokiu graziu dalyku turiu ir negaliu naudoti g.gif ,ir gal kas galit dar pasakyt kodel pas mane gali neveikt kodas maxmotives,kai ji ivedutos juosteles neprisipyldo 4u.gif

Is kur siunti daiktus? As daug puslapiu turiu, bet gal dar ko nezinau biggrin.gif
o isideti reikia taip, eiti My documents, sims2 (arba EA games (nezn, kaip pas tave pavadinta)), ten susikurti folderi Downloads ir i ji sudeti isextraktintus atsisiustus failus.
o maxmotives bent pas mane neveike, kai buvau pagrindinius simsus isiinsaliavusi ne pagal originala, o kitus, rusu kalba... Bet gal ir dar kokiu problemu buna... g.gif

O koks kodukas, norint daikta aplink savo asi sukti 360'?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 27, 20:54)
Is kur siunti daiktus? As daug puslapiu turiu, bet gal dar ko nezinau biggrin.gif
o isideti reikia taip, eiti My documents, sims2 (arba EA games (nezn, kaip pas tave pavadinta)), ten susikurti folderi Downloads ir i ji sudeti isextraktintus atsisiustus failus.
o maxmotives bent pas mane neveike, kai buvau pagrindinius simsus isiinsaliavusi ne pagal originala, o kitus, rusu kalba... Bet gal ir dar kokiu problemu buna...  g.gif

O koks kodukas, norint daikta aplink savo asi sukti 360'?

buvau radus gera tinklalapi bet nepasizymejau jo,o dabar nerandugal gali koki adresa,pas mane simsai per EA Games,ka reiskia isextraktint,pas mane pvz yra''nepaprasto grozio akys''rar failu tai ar tiesiog ikelt i ta susikurta folderi? O del to kodo tai pati nesuprantu pas mane lyg ir pagal originala ten pagal dydi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 27, 23:27)
buvau radus gera tinklalapi bet nepasizymejau jo,o dabar nerandugal gali koki adresa,pas mane simsai per EA Games,ka reiskia isextraktint,pas mane pvz yra''nepaprasto grozio akys''rar failu tai ar tiesiog ikelt i ta susikurta folderi? O del to kodo tai pati nesuprantu pas mane lyg ir pagal originala ten pagal dydi ir t.t.

Tai vat, rar ir reikia iskleisti, lietuviskai tariant biggrin.gif jei yra pas tave ta extraktinimo funkcija, reikia ant rar failo paspausti desini peles klavisa, jei pas tave ivestas kompe sulietuvinimas, tai bus parasyta "isskleisti cia", arba "isskleisti..." su pasirinkimu i koki diska ar folderi isskleisti nori...Jei sulietuvinimo nera, tada bus, analogiskai: Extract here ir t.t.
Rar'uose ten buna pridetu dar daug nereikalingu daiktu, pvz tekstu, foto, o be to, rar idetas neveikia, is isskleisto rar'o reikia isrinkti tik SKF failus arba dar buna tokie su melynomis nuorodelemis, neprisimenu, kaip vadinasi, juos ikelus i Downloads reikia instaliuoti kiekviena atskirai (ten lb greitai, keliu sekundziu reikalas).
Tai vat, trumpai tariant, isskleisk rar, o i susikurta Downloads folderi dek tik SKF failus (ju is vieno rar gali iseiti labai nemazai, pvz, jei turi akis, tai kiekvienai akiu spalvai atskiras SKF failiukas skirtas), pas mane SKF failiuku apie 5000 yra biggrin.gif
Papildyta:
Keli adresiukai:
http://www.simsconne...e...&Itemid=153

http://www.simplysty.../homesims2.html

http://www.glamorouslounge.net/

Atsakyti
Radau va toki dalyka: "boolProp testingCheatsEnabled [true/false] - Suvedus šį kodą dauguma neveikiančių kodų veiks."

Gal sitas tiks maxmotive veikimui?
Atsakyti
padariau as ta extract here,ant dekstopo tu failu atsirado gal 12,viena idejau i ta folderi,bet kaip ji instaliuot,ka su juo toliau daryt ar per deamon?ir pas mane ten raso ne SKF failas bet PACKAGE failas.Aciu tau uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti