Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 13, 13:07)
O kaip daryt „angelą“ Seasons papildyme? Nerandu  blush2.gif

Jau radau  thumbup.gif Pasirodo, per mažai sniego buvo  lotuliukas.gif

biggrin.gif Nu taip, asfalto angelai nesidaro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

klausimukas cindy, kaip issisprende ctrl+shift+c problema? nes pas mane analogiskas variantas verysad.gif ir visaip spaudziau ir perinstaliavau verysad.gif niekas nepadeda verysad.gif gal galit kas padeti, kas susiduret su tokia problema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 13, 14:03)
biggrin.gif Nu taip, asfalto angelai nesidaro biggrin.gif

Tai bišk pasnigo ir jau maniau, kad išeis padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2009 01 13, 15:35)
Sveikutes,

klausimukas cindy, kaip issisprende ctrl+shift+c  problema? nes pas mane analogiskas variantas  verysad.gif ir visaip spaudziau ir perinstaliavau  verysad.gif niekas nepadeda  verysad.gif gal galit kas padeti, kas susiduret su tokia problema  blush2.gif

As tai tik toki varianta zinau, atsisiusti kitus simsus ir perinstaliuoti... Man viena karta taip issisprende sita problema... Kad tuos pacius perinstaliuoji, niekas nesikeicia... unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad užtenka tik cracką pakeisti. Juk failai tie patys, nesvarbu, iš kur siunti instaliaciją. Skiriasi tik tuom, kaip nulauši programą.
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2009 01 13, 15:35)
Sveikutes,

klausimukas cindy, kaip issisprende ctrl+shift+c  problema? nes pas mane analogiskas variantas  verysad.gif ir visaip spaudziau ir perinstaliavau  verysad.gif niekas nepadeda  verysad.gif gal galit kas padeti, kas susiduret su tokia problema  blush2.gif

Niekaip neissprendziau, vistiek negaliu atidaryt to lango, bet man ir nebereikia biggrin.gif Pinigu pilna, o visa kita kas su tuo langeliu darydavos, tai tiekto jau smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , bandysiu toliau aiskintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2009 01 14, 09:00)
Aciu  4u.gif , bandysiu toliau aiskintis  g.gif

na ir kaip sekasi, ar issiprende problema? 4u.gif
Atsakyti
O atostogu vietos jau buna sukurtos ar reik paciai kurt? Kai paskambinau, kad atsiustu ta kelioniu knyga, parase, kad nera ne vienos vietos, kur galetu atostogauti doh.gif Jei reikia paciai susikurt, tai is kur gauti tarkim papludymi, jura? pas kazkuria zaidziancia maciau, kad simsai nufotkinti prie juros, papludimys ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 16, 18:10)
O atostogu vietos jau buna sukurtos ar reik paciai kurt? Kai paskambinau, kad atsiustu ta kelioniu knyga, parase, kad nera ne vienos vietos, kur galetu atostogauti doh.gif  Jei reikia paciai susikurt, tai is kur gauti tarkim papludymi, jura? pas kazkuria zaidziancia maciau, kad simsai nufotkinti prie juros, papludimys ir t.t. unsure.gif

vietos jau buna sukurtos, yra viesbuciai arba gali nusipirkti nameli tam mieste 4u.gif o kai paskambinai, ka rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 01 16, 22:19)
vietos jau buna sukurtos, yra viesbuciai arba gali nusipirkti nameli tam mieste  4u.gif  o kai paskambinai, ka rinkaisi?

tiksliai nepamenu, bet kazkas buvo su vacation lyg ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 17, 11:37)
tiksliai nepamenu, bet kazkas buvo su vacation lyg ir g.gif

Tai tu tikriausiai, tam miestui, kuri zaidi, neijungei atostogu smile.gif kai uzsikrauna bendras miesto vaizdas, virsuje yra tokie zenkliukai papildymu, kuriuos reikia aktyvuoti. Paspausk ant atostogu zenkliuko ir tau uzkraus atostogu miestus, tada grisi i savo miesta ir galesi vykti atostogauti is jo smile.gif
Galima ir paciam sukurti atostogu miesta, taip pat uzkrauni atostogu miestus, o prie bendro miestu saraso, kaip ir prie paprastu miestu, yra toks melynas zenklas su pliusu, ten gali kurti savo miesta. Tam, kad sukurti miesta su papludimiais, reikia rinktis miesto kurimui, pvz, kokia sala, kur aplink daug vandens, tada issirinkti sklypa su dalimi juros ir ten statyti pastata... Sklypai su papludimiu yra isskirti, jei gerai prisimenu, prie ju buna palme nupiesta...
Atsakyti