Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Evlin @ 2009 01 11, 16:52)

o apie tuos nuodus pirma syki girdziu, kokiam cia papildyme jie yra  g.gif  gal as tokio net neturiu  biggrin.gif

Hmmm, tiksliai net nezinau, man atrodo nightlife ta bureja atsiranda...
Bet as dar kazkur radau internete ir atsisiunciau tuos visus gerimukus, todel man net burejos kviestis nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Jau kaip susinervinau!!! gun_bandana.gif isiinstaliavau vakar Kitchen and Bath stuff'a ir dingo mano beveik visi papildymai is interneto (Downloads) rodo kazkokias melynas, mirksincias nesamones, liko tik genetika, sienos ir grindys, rubai, o daiktu kitu nebera, tik tie, kurie yra zaidime censored2.gif Viskas! Pikta! Iseinu Castaway zaisti mad.gif

O gal kas nors zinot, kaip atstatyti mano daiktus, kad jie vel atsirastu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 12, 10:24)
Jau kaip susinervinau!!!  gun_bandana.gif isiinstaliavau vakar Kitchen and Bath stuff'a ir dingo mano beveik visi papildymai is interneto (Downloads) rodo kazkokias melynas, mirksincias nesamones, liko tik genetika, sienos ir grindys, rubai, o daiktu kitu nebera, tik tie, kurie yra zaidime censored2.gif Viskas! Pikta! Iseinu Castaway zaisti mad.gif

O gal kas nors zinot, kaip atstatyti mano daiktus, kad jie vel atsirastu?  verysad.gif

zinau ir man taip buna kai kazka naujo susiinstaliuoju doh.gif tai visa laime kad as to kitchen stuffo nesusiinstaliavau karsta.gif
as tai tuos melynus istrindavau ir naujus daiktus uzsidedadavau, bet tai pas mane pamelynuodavo tik kokia kede ar spintele, tai baika, o atstatyt niekad nebandydavau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 12, 11:24)
Jau kaip susinervinau!!!  gun_bandana.gif isiinstaliavau vakar Kitchen and Bath stuff'a ir dingo mano beveik visi papildymai is interneto (Downloads) rodo kazkokias melynas, mirksincias nesamones, liko tik genetika, sienos ir grindys, rubai, o daiktu kitu nebera, tik tie, kurie yra zaidime censored2.gif Viskas! Pikta! Iseinu Castaway zaisti mad.gif

O gal kas nors zinot, kaip atstatyti mano daiktus, kad jie vel atsirastu?  verysad.gif

Pas mane irgi taip buvo, tai draugas paprasciausiai is naujo ikele tuos visus daiktus i download aplanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dar kartą.
Nesiseka man su tuo daiktų įkėlimu, tai kaškaip netyčia atradau papildymą ir siunčiuosi „Apartment life“. Sims'ų žaidimą turiu jau 2 metus, bet dabar tik „užsikabliavau“. Labai tikiuosi, kad mokėsiu įsirašyt g.gif
Papildyta:
O gal galit patart, koks papildymas įdomiausiais? Aš kaškaip noriu, kad būtų daugiau naujų galimybių, o ne vien tik dabar „plikas“ The Sims2 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 12, 18:43)
Pas mane irgi taip buvo, tai draugas paprasciausiai is naujo ikele tuos visus daiktus i download aplanka mirksiukas.gif

As taip pat keliau is naujo, bet niekas nepasikeite verysad.gif pas mane budavo kad kos vienas ar keli daiktai pamelynuoja, bet dabar visi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 12, 21:55)
Labas dar kartą.

O gal galit patart, koks papildymas įdomiausiais? Aš kaškaip noriu, kad būtų daugiau naujų galimybių, o ne vien tik dabar „plikas“ The Sims2 blush2.gif

Em, na, ziurint, kokiu galimybiu tu ten nori smile.gif pabandysiu trumpai papasakoti, ka ir koks papildymas duoda:

Nightlife- naktinis gyvenimas,naktiniai klubai, restoranai, vampyrai(mieste gyvena du vampyrai, kurie pasirodo tik nakti, jei vampyras ikanda jusu simsui, jis taip pat pavirsta vampyru... vampyrai bijo saules sviesos, todel i kiema iseina tik nakti, nes iseje diena, gali paprasciausiai isgaruoti, vampyru vaikai gimsta ne vampyrai, jei nusibosta buti vampyru, galima pasikviesti bureja ir nusipirti is jos priesnuodziu), atsiranda automobiliai, taip pat, kaip ir su kiekvienu papildymu, nauji rubai, baldai, statybose atsiranda puse sienos, t.y. zema siena...

Open For Business- galimybe tureti savo versla,- parduotuve, kavine ar grozio salona arba visa kompleksa kartu... Galima nusipirkti jau mieste esancia parduotuve ar kavine, arba pasistatyti paciam ir tada ja isigyti... Galima daryti namu versla, pvz namuose pasistatyti parduotuve arba skirti viena kambary, kuriame irengsite pvz parduotuve... Teks samdyti darbininkus arba dirbti paciam, nustatineti prekiu ar paslaugu kainas ir pan.

Pets- galimybe tureti namini gyvuna, susikurti savo suniuka ar kaciuka. Savo augintini teks dresiruoti ir priziureti, taip pat pasirupinti, kad turetu kuo zaisti, kur miegoti ir savo tualeta biggrin.gif Isdresiruoti keturkojai moka dainuoti (savo kalba, zinoma), atlikti gamtinius reikalus tualete, apsimesti negyvais ir pan. Taip pat savo gyvuna galima idarbinti, turint pvz du kaciukus mergaite ir berniuka, yra galimybe susilaukti katiniuku biggrin.gif Atsiranda daug nauju daiktu susijusiu su gyvunais.

University- paaugliai isvyksta mokytis i kita miesta, apsigyvena bendrabutyje arba issinuomuoja namuka, lanko paskaitas, laiko egzaminus, daro namu darbus, raso kursinius darbus, baige pasirinktas studijas gauna diploma ir suauga, tada gali vykti namo. Zinoma, studentaudami susipazista su daug nauju zmoniu,taip pat, pvz, gali sukurti muzikos grupe.

FreeTime- Galimybe tureti ir pletoti savo hobi, labai daug ivairios veiklos: sportas (futbolas, krepsinis ir kt), muzika (grojimas, dainavimas, baletas, dj'avimas ir kt), menas, gamta, technika ir daug daug kitu... Galima jungtis su bendraminciais, tobuleti, gauti apdovanojimus... smile.gif

Apartment Life- (daug nieko nezinau, nes daug nezaidziau) gyvenimas daugiabuciuose,- viename name su daug kitu zmoniu, turint tik savo buta... Na ir kaip paprastai buna, arba draugyste su kaimynais arba "kiaulinimas" jiems smile.gif

Bon Voyage- keliones! Galima keliauti su seima arba vienam, galima isigyti kurorte esanti nama arba gyventi viesbutyje ar palapineje. Keliones galimos i tris miestus: senoves miesta, pajurio kurorta arba turistauti prie ezero (panasu i indenu stovyklaviete). Su siuo papildymu atsiranda papuosalai, kelionese galima uzsiimti ivairia veikla, priklausomai nuo to, i koki miesta vykstate: mokytis vietiniu sokiu, degintis pajuryje, ieskoti kriaukliu, akmenuku, juros zvaigzdiu ir pan (veliau jais galima papuosti savo namus), vykti su gidais i eskursijas, zvejoti, metyti kirvi i taikini ir daug daug kitu dalyku. Pasitaiko kisenvagiu, todel gali kelioneje apvogti biggrin.gif Atsiranda galimybe pasistatyti savo nama prie juros.

Seasons- metu laikai. Lietus, zaibai, sniegas, krusa, lapu kritimas...zodziu, viskas, kas vyksta su gamta smile.gif Daug veiklos. Galima tureti siltnami, auginti ivairias darzoves, galima tureti soda, auginti vaisius. Atsiranda lauko rubai saltam laikotarpui, saltuoju metu laiku simsai patys, iseidami i kiema apsirengia siltus rubus (perrengineti nereikes). Atsiranda rieduciu aiksteles, ledo aiksteles... zmones augalai, kurie gyvena ne taip, kaip iprasti simsai, jie neturi tokiu poreikiu, kaip maistas, svara ir pan, ju gyvenimo kokybe priklauso nuo to, kiek jie gauna meiles, vandens ir saules sviesos smile.gif
Taip pat atsiranda daug galimybiu, susijusiu su atskirais metu laikais, pvz, ziema galima statyti sniego senius, daryti sniego angelus, metytis is sniego gniuzciu; rudeni tenka grebti lapus, juos deginti, skinti vaisius, darzoves...

Tai vat biggrin.gif bandziau trumpiau, gavosi, kaip visada... Man asmeniskai idomiausi yra seasons ir bon voyage... Bet siaip, kiekvienas turi savotisko zavesio, idomybiu ir naujienu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Enary už tokį išsamų atsakymą 4u.gif
Dabar jau gailiuosi, kad siunčiuosi tą Apartment life, nuobodokas atrodo unsure.gif , bet jau parsiuntė daugiau kaip pusę, nebetrinsiu lauk. Sudomino savas verslas, sezonai ir kelionės. Bandysiu parsisiųst, jei mokėsiu įsirašyt biggrin.gif
Atsakyti
turiu bon voyage, bet nezinau kaip padaryti, kad simsas isvaziuotu atostogauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 12, 22:05)
Tai vat  biggrin.gif  bandziau trumpiau, gavosi, kaip visada... Man asmeniskai idomiausi yra seasons ir bon voyage... Bet siaip, kiekvienas turi savotisko zavesio, idomybiu ir naujienu smile.gif

nu labai graziai viska surasei thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 12, 22:26)
Dabar jau gailiuosi, kad siunčiuosi tą Apartment life, nuobodokas atrodo unsure.gif  , bet jau parsiuntė daugiau kaip pusę, nebetrinsiu lauk. Sudomino savas verslas, sezonai ir kelionės. Bandysiu parsisiųst, jei mokėsiu įsirašyt biggrin.gif

kodel visai nenuobodus mirksiukas.gif dar galima ir lubas uzsideti, bent jau man tai visai patinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2009 01 12, 22:29)
turiu bon voyage, bet nezinau kaip padaryti, kad simsas isvaziuotu atostogauti unsure.gif

taip mintinai neatsimenu, bet su telefonu galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 01 12, 23:40)
taip mintinai neatsimenu, bet su telefonu galima  rolleyes.gif

As taip pat tiksliai nepamenu, bet skambinant telefonu arba internetu... Nes reikia paziurejus atostogu kataloga, issirinkti kur nori vykti ir kelioms dienoms, uzsisakyti viesbuti, pasirinkti keliese nori isvykti ir kada... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 12, 23:26)
Dabar jau gailiuosi, kad siunčiuosi tą Apartment life, nuobodokas atrodo unsure.gif  , bet jau parsiuntė daugiau kaip pusę, nebetrinsiu lauk. Sudomino savas verslas, sezonai ir kelionės. Bandysiu parsisiųst, jei mokėsiu įsirašyt biggrin.gif

Na, gal nera nuobodus Apartment life, tiesiog as ji mazai zaidusi ir neturiu ka papasakoti biggrin.gif

O verslas, bent man, labiausiai nepatinka, nesuprantu as jo, daug darbo su juo biggrin.gif jei darai namu versla, nuolat pilni namai visokiu zmoniu buna ir jei pvz, pats prekiauji, tada nusibosta prie kasos stoveti... Jei pasamdai darbuotoju, juos reikia priziureti, nes jie neklauso, daznai palieka darbo vieta ir uzsiima kazkuo kitu, jei nusiperki versla ne namuose, tada nuolat ten reikia buti, nes jei iseini namo, darbuotojai taip pat iseina... O dar ateina verslo vertinimo komisija biggrin.gif Na, nezinau, man per daug sudetinga biggrin.gif
Atsakyti
O kaip daryt „angelą“ Seasons papildyme? Nerandu blush2.gif

Jau radau thumbup.gif Pasirodo, per mažai sniego buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 13 sausio 2009 - 12:11