Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(Evlin @ 2009 01 10, 13:25)
tai ta vyra priimu i namus  4u.gif

o del vaiduoklio tai gal kapas yra ir is jo islenda vaiduoklis, arba gal urna namie likusi  rolleyes.gif

o kaip priimt į namus 4u.gif

blink.gif o iš kur ta urna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 10, 13:32)
o kaip priimt į namus 4u.gif

blink.gif o iš kur ta urna blink.gif

spaudi ant to kuri nori priimti ir pasirenki propose/move in ir tada jeigu jis sutinka jie apsikabina, tas zmogus atsinesa kazkokia dali pinigu ir iskart atsiranda prie visu simsu, bet turi but pakankamai auksti santykiai nes kitaip jis nesutiks ateiti 4u.gif
o urna atsiranda kai kas nors mirsta namuose, nes jei mirsta lauke tai iskart antkapi pastato, gal is seniau kas mire o tu urnos neistrynei, o man dar buna taip kad istrinu ta urna o kai kita syki vel prisijungiu prie zaidimo tai vel ji man atsiranda doh.gif as ja vel istrinu ir daugiau nebeatsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 01 10, 14:02)
spaudi ant to kuri nori priimti ir pasirenki propose/move in ir tada jeigu jis sutinka jie apsikabina, tas zmogus atsinesa kazkokia dali pinigu ir iskart atsiranda prie visu simsu, bet turi but pakankamai auksti santykiai nes kitaip jis nesutiks ateiti  4u.gif
o urna atsiranda kai kas nors mirsta namuose, nes jei mirsta lauke tai iskart antkapi pastato, gal is seniau kas mire o tu urnos neistrynei, o man dar buna taip kad istrinu ta urna o kai kita syki vel prisijungiu prie zaidimo tai vel ji man atsiranda  doh.gif  as ja vel istrinu ir daugiau nebeatsiranda  biggrin.gif

labai ačiū 4u.gif bandysiu prisišaukt vaikinukų bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 10, 13:07)
Kazkas minejo, kad mama mire is niekur nieko... Taip, taip pat nebuna, galejo ji mirti gimdymo metu, galejo mirti jei smarkiai nukrito jos poreikiu skales arba dar gali buti mirtis nuo visokiu nelaimiu, pvz ugnies, zaibo, ligos... Is niekur nieko, paprastai, nemirstama  smile.gif todel stebekime savo simsiukus biggrin.gif
Viena karta buvo pas mane taip, kad susikuriau seima, tik apgyvendinau ja name ir is kart kilo gaisras, sudege visa seima unsure.gif Kadangi visi subego, ir visi uzsidege, nebeliko net kam paprasyti, kad paliktu gyvus... Todel labai svarbu pasikabinti priesgaisrini aparaciuka biggrin.gif

Pas mane mama mirė iš alkio smile.gif Įjungiau iš naujo tą namą ir buvo gyva biggrin.gif
O kaip galima prašyti, kad paliktų gyvus?
Atsakyti
Kai giltine ateina, tai galima paprasyt, kad nepasiimtu smile.gif

O man, matyt, mire per gimdyma, nes tada laukesi ji ir turejo tuoj gimdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 10, 15:47)
Kai giltine ateina, tai galima paprasyt, kad nepasiimtu smile.gif

O man, matyt, mire per gimdyma, nes tada laukesi ji ir turejo tuoj gimdyt g.gif

rimtai galima giltines paprasyt bigsmile.gif niekad nebandziau, net nezinojau kad galima doh.gif lotuliukas.gif nu reiks ant keliu atsiklaupus maldaut lotuliukas.gif

o nescioji nebuvo alkana, neisimiegojusi, ar dar kas nors, nes man vienasyki irgi pries gimdyma ji mire, bet nepastebejau kad visiskai alkana buvo doh.gif blush2.gif tik pamaciau kad jau susmukus prie dujines buvo, nespejo vargsele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 01 10, 19:51)
rimtai galima giltines paprasyt  bigsmile.gif  niekad nebandziau, net nezinojau kad galima  doh.gif  lotuliukas.gif  nu reiks ant keliu atsiklaupus maldaut  lotuliukas.gif

o nescioji nebuvo alkana, neisimiegojusi, ar dar kas nors, nes man vienasyki irgi pries gimdyma ji mire, bet nepastebejau kad visiskai alkana buvo  doh.gif  blush2.gif  tik pamaciau kad jau susmukus prie dujines buvo, nespejo vargsele  blush2.gif

Tai gal ir mano alkana buvo netycia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 10, 20:54)
alkana buvo netycia blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 10, 20:54)
Tai gal ir mano alkana buvo netycia blush2.gif

kazkodel jauciu kad taip ir buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 10, 22:05)

As gi rimtai blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 10, 14:11)
o ką reiškia kai pradeda verkt ir vaiduoklis pasirodo g.gif
mano simsė laukėsi vaikelio, tai visą nėštumą taip praverkė doh.gif galvojau gal mirtis... bet niekas nenumirė g.gif
ir banadau paaugusiom dukrom vaikinus surast bet niekaip nesigauna doh.gif na man čia pirmas kartas blush2.gif kažin kaip geriau ar į svečius kokius bachūriukus kviestis, ar geriau vykt kur pasižmonėt? g.gif na žodžiu kaip man jas ištekint? 4u.gif

Vaiduokliai tai man patinka, bet nevisada jie pas mane pasirodo... Urna turejau tik viena karta, kai aukle mano namuose mire, turbut sava mirtimi, o kai mirsta jauni, tada jokios urnos nelieka pas mane schmoll.gif O siaip, gi nieko blogo tie vaiduokliai nedaro, tik gazdina, man patinka biggrin.gif
o ten gal ne vaiduoklis pasirodo, ar tikrai vaiduoklis? Buna, kad pasirodo, pvz, psichologas,kuri mato tik tas simsas,pvz, kai simso pagrindinis tikslas seima, o jam niekaip nepavyksta to pasiekti (neturi antros puses, nesusizada, nesusituokia, vaiku nesusilaukia....) arba, pvz simso pagrindinis tikslas draugai, o jis niekaip nesusiranda draugu, tada isivaizduojamas draugas ateina biggrin.gif

As jei noriu antra puse susirasti, tada koki pazistama geriau i namus kvieciuosi...Pabendrauju, kad geri draugai pasidarytu, o tada kvieciu pas save gyventi...
Dar ziurint, kokie papildymai pas tave yra, jei pvz yra universitetas, tada paaugliams labai gerai antras puses surasti, apgyvendini kelis studentus is savo miestelio viename namuke ar bendrabutyje, jie daug bendrauja ir galu gale susibendrauja iki suzadetuviu, o kai studentai baigia mokslus, tada jie uzauga iki suaugusiojo ir gali tuoktis biggrin.gif
O jei yra zaidime bureja, cigone ar kokia ten, galima ja pasikviesti ir paprasyti, kad duotu koki zmogeliuka, tada nukrenta kitas zmogus, su juo reikia daug bendrauti, taip taip pat galima susirasti antraja puse biggrin.gif
Papildyta:
Beja, o kas nors tu meiles nuodu naudojote? Idomu, nuo ko ju poveikis priklauso? Kartais kai isgeri aplink sirdeles skraido ir kur simsas eina, ten po kojomis geles prazysta (beja, isgerus meiles nuodu galima greiciau pakabinti kita simsa biggrin.gif ), o kartais, kai isgeri, simsas pradeda dvokti ir kur eina, ten po kojomis sungrybiai auga lotuliukas.gif Nuo ko cia poveikis priklauso?

Beja, norint greiciau simsa kita pakabinti, siulau isigyti meiles dziakuze, kad ja leistu isigyti, reikia tenkinti simso norus (paveiksliukuose kur rodo).
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 11, 14:01)

Beja, o kas nors tu meiles nuodu naudojote? Idomu, nuo ko ju poveikis priklauso? Kartais kai isgeri aplink sirdeles skraido ir kur simsas eina, ten po kojomis geles prazysta (beja, isgerus meiles nuodu galima greiciau pakabinti kita simsa biggrin.gif ), o kartais, kai isgeri, simsas pradeda dvokti ir kur eina, ten po kojomis sungrybiai auga lotuliukas.gif Nuo ko cia poveikis priklauso?

Beja, norint greiciau simsa kita pakabinti, siulau isigyti meiles dziakuze, kad ja leistu isigyti, reikia tenkinti simso norus (paveiksliukuose kur rodo).

turejau as ta meiles dziakuze, tai keturiese joje ir uzstrigo lotuliukas.gif

o apie tuos nuodus pirma syki girdziu, kokiam cia papildyme jie yra g.gif gal as tokio net neturiu biggrin.gif
Atsakyti