Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(cindy @ 2009 01 08, 17:56)
Tai kai ijungi, kad pirkti, reikia pasizymeti ruba kuri nori pirkti ir virsuj paspausti toki kaip, prekybos centruose buna, vezimelio zenkliuka, tada isides i krepseli ir galesi pirkti wink.gif

ačiū pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir kaip pati nesumasčiau doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 23:06)
ačiū pavyko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir kaip pati nesumasčiau doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

na va kaip saunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip galima isivaikint vaika? Arba dar gal zinosit ka daryt... Buvo simsu seima, motina mire (pati nesupratau del ko), vyras tuo metu buvo darbe, tai kudikeli pasieme kazkokia tarnyba, tai kaip ji man dabar susigrazint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 09, 21:58)
O kaip galima isivaikint vaika? Arba dar gal zinosit ka daryt... Buvo simsu seima, motina mire (pati nesupratau del ko), vyras tuo metu buvo darbe, tai kudikeli pasieme kazkokia tarnyba, tai kaip ji man dabar susigrazint? unsure.gif

Skambint ir prie service yra adoption. Bet jei paėmė vaiką, įsivaikint neleis sad.gif Man buvo taip, kad vaikas parsinešė namų darbus ir numetė patvory. Visur jų ieškojau, bet neradau. Taip jis „nusivažiavo“ mokykoj, kad jį išsivežė už tai, kad neprižiūri jo tėvai. O įsivaikint nebeleido sad.gif Susigrąžint irgi neradau kaip. Prie giminės medžio paliko jis, prie draugų irgi. Skambint jam neleido.. Kadangi tėvai jau per seni buvo, būtų giminė išnykusi, tai naują simsę susikūriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 10, 00:53)
Skambint ir prie service yra adoption. Bet jei paėmė vaiką, įsivaikint neleis sad.gif Man buvo taip, kad vaikas parsinešė namų darbus ir numetė patvory. Visur jų ieškojau, bet neradau. Taip jis „nusivažiavo“ mokykoj, kad jį išsivežė už tai, kad neprižiūri jo tėvai. O įsivaikint nebeleido sad.gif Susigrąžint irgi neradau kaip. Prie giminės medžio paliko jis, prie draugų irgi. Skambint jam neleido.. Kadangi tėvai jau per seni buvo, būtų giminė išnykusi, tai naują simsę susikūriau biggrin.gif

As maciau ta adaption, bet kadangi nezinojau ka reiskia, bijojau, kad vaiku nepaimtu biggrin.gif Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 22:06)
ačiū pavyko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir kaip pati nesumasčiau doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

buna biggrin.gif
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 09, 23:53)

o man buvo toks kuriozas kad kudikis istrigo valgymo kedutej (na nezinau kaip ji tiksliai vadinas), net neisivaizduoju kaip jis ten istrigo, jo net paimt neleisdavo, tai jis ir apsikakines ir nepraustas nemiegojes buvo, tai greitai ta tarnyba atvaziavo ir pasieme biggrin.gif bet tai taip ir nesupratau kodel taip atsitiko unsure.gif
Atsakyti
Aš tokią net buvau pamiršusi nupirkt lotuliukas.gif Maitinau paprastai, ant rankų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 10, 11:55)
Aš tokią net buvau pamiršusi nupirkt  lotuliukas.gif Maitinau paprastai, ant rankų biggrin.gif

man tai patogiau su ta kedute, tada ne tik pieno gali duot bet dar ir kazkokios koses bliuda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2009 01 10, 12:13)
buna  biggrin.gif

o man buvo toks kuriozas kad kudikis istrigo valgymo kedutej (na nezinau kaip ji tiksliai vadinas), net neisivaizduoju kaip jis ten istrigo, jo net paimt neleisdavo, tai jis ir apsikakines ir nepraustas nemiegojes buvo, tai greitai ta tarnyba atvaziavo ir pasieme  biggrin.gif  bet tai taip ir nesupratau kodel taip atsitiko  unsure.gif

O man taip istriges buvo suo vonioj biggrin.gif Maude, o paskui nebeislipo jis, tai irgi tarnyba issiveze. Gaila, tiek daug uzdirbo biggrin.gif
Atsakyti
Kai atima vaikus, juos gali isivaikinti kiti, pas mane buvo vaikus ateme, kadangi tai seimai isivaikinti ju nebeleido, uzauginau kita dukra ir ji isivaikino savo atimtuosius brolius biggrin.gif zodziu,vaikai grizo i seima smile.gif
Siaip, jei viena karta vaikai nepadaro namu darbu, niekas ju is karto neatima, atima, jei vaikai buna nepriziureti,jei zaidziant metu laikus per daug susala ziema kieme, 3 kartus is eiles nenueina i mokykla arba visai nedaro namu darbu 3 kartus is eiles. Jei nepadaro viena karta, ju pazymiai krenta, bet neatima ju...

Kazkas minejo, kad mama mire is niekur nieko... Taip, taip pat nebuna, galejo ji mirti gimdymo metu, galejo mirti jei smarkiai nukrito jos poreikiu skales arba dar gali buti mirtis nuo visokiu nelaimiu, pvz ugnies, zaibo, ligos... Is niekur nieko, paprastai, nemirstama smile.gif todel stebekime savo simsiukus biggrin.gif
Viena karta buvo pas mane taip, kad susikuriau seima, tik apgyvendinau ja name ir is kart kilo gaisras, sudege visa seima unsure.gif Kadangi visi subego, ir visi uzsidege, nebeliko net kam paprasyti, kad paliktu gyvus... Todel labai svarbu pasikabinti priesgaisrini aparaciuka biggrin.gif

Kitas dalykas, jei kazkas mirsta, atima vaikus ar dar kazkas atsitinka, ko mes nenorime, paprasciausias dalykas- iseiti is zaidimo jo neissaugojus, po to vel isijungi ta seima ir zaidi toliau, zinoma, tenka zaisti nuo tos vietos, kur paskutini karta buvo issaugota, bet bent netekciu visokiu nebuna ir zinom, ka daryti, kad taip neatsitiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
o ką reiškia kai pradeda verkt ir vaiduoklis pasirodo g.gif
mano simsė laukėsi vaikelio, tai visą nėštumą taip praverkė doh.gif galvojau gal mirtis... bet niekas nenumirė g.gif
ir banadau paaugusiom dukrom vaikinus surast bet niekaip nesigauna doh.gif na man čia pirmas kartas blush2.gif kažin kaip geriau ar į svečius kokius bachūriukus kviestis, ar geriau vykt kur pasižmonėt? g.gif na žodžiu kaip man jas ištekint? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sanel*: 10 sausio 2009 - 13:13
QUOTE(cindy @ 2009 01 10, 12:59)
O man taip istriges buvo suo vonioj biggrin.gif Maude, o paskui nebeislipo jis, tai irgi tarnyba issiveze. Gaila, tiek daug uzdirbo biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 10, 13:11)
o ką reiškia kai pradeda verkt ir vaiduoklis pasirodo g.gif
mano simsė laukėsi vaikelio, tai visą nėštumą taip praverkė doh.gif galvojau gal mirtis... bet niekas nenumirė g.gif
ir banadau paaugusiom dukrom vaikinus surast bet niekaip nesigauna doh.gif na man čia pirmas kartas blush2.gif kažin kaip geriau ar į svečius kokius bachūriukus kviestis, ar geriau vykt kur pasižmonėt? g.gif na žodžiu kaip man jas ištekint? 4u.gif

na paaugliu tai tu neistekinsi, o man geriausia tai kviestis i svecius bet turi buti neblogi santykiai kad bchuriukas teiktusi ateiti biggrin.gif zinai kaip as darau pasodinu prie kompo ir duodu chatinti su bachuriukais, paskiau paziuriu pas ja drauguose ir kai pamatau kad susirado koki nebloga tada didinu santykius dazniausiai skambinu jam ir plepet duodu, kai santykiai biski padideja tada visalaik kvieciuosi i svecius ir liepiu bendraut mirksiukas.gif o paauglei as dazniausiai renku suaugusi vyra, tada kai jinai suaugsta tai ta vyra priimu i namus 4u.gif

o del vaiduoklio tai gal kapas yra ir is jo islenda vaiduoklis, arba gal urna namie likusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evlin: 10 sausio 2009 - 13:26