Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 13:17)

tai kad nelabai tam naktiniam gyvenime galedavo shopintis, bet gal tame papildyme galima g.gif
Atsakyti
Žaidžiu paprastą, be jokių papildymų, ir normaliai galiu apsipirkti. Kiek noriu, tiek prisiperku drabužių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 08, 13:28)
Žaidžiu paprastą, be jokių papildymų, ir normaliai galiu apsipirkti. Kiek noriu, tiek prisiperku drabužių smile.gif

O DRABUŽIAM NEREIKIA ATSKIRŲ PINIGŲ? g.gif IŠ BENDRŲ GALI PIRKT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 14:03)
O DRABUŽIAM NEREIKIA ATSKIRŲ PINIGŲ? g.gif  IŠ BENDRŲ GALI PIRKT? g.gif

Nereikia atskirų, iš tų pačių nusiperka.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 08, 16:00)
Nereikia atskirų, iš tų pačių nusiperka.

bet pas mane rodo pinigų 500.000... o parduotuvėj 0.00... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 16:08)
bet pas mane rodo pinigų 500.000...  o parduotuvėj 0.00... verysad.gif

Gal crackas negeras? Aš su dabartiniais simsais negaliu statytis namo ar jo keisti. Manau irgi dėl cracko taip.
Atsakyti
Nu siaip tai jau pirkti galima kiek nori ir ko nori, svarbu, kad pinigu butu... Pas mane yra beveik visi papildymai ir visur pirkti leidzia... g.gif

Kad namo statyti neleidzia irgi kazkokia nesamone... Gal patys simsai susiknise smile.gif pas mane buvo vieni, kad vaiksciodavo rankas i sonus istiese ir dar daug visokiu klaidu, buvau negerus kazkokius sugadintus parsisiuntus, isinstaliavau, atsisiunciau kitus ir viskas gerai buvo...
Papildyta:
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 08, 13:37)
Taip ir sukeliu. Tik pas mane lietuviškai, tad spaudžiu Išskleisti čia.
O ta lentelė skaičiau turi atsirasti, kai įsijungi Sims ir ten kaškas panašaus į patvirtinimą, kad nori naujus daiktus įkelt. Bet kaip supratau ne kiekvienam tokių atsiranda. Apie tai skaičiau internete ax.gif

Ai, tai ten ta lentele, kuria parodo pries parodant miestus... Gali buti dar taip, kad pas tave zaidimo nustatymuose isjungti tie rubu papildymai, tada ju nerodo... Bet dabar nepamenu, kur ten tiksliai yra ijungimas ir isjungimas, ten paciame zaidime, nustatymuose reikia ieskoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 08 sausio 2009 - 16:48
QUOTE(Enary @ 2009 01 08, 16:52)

Gali buti dar taip, kad pas tave zaidimo nustatymuose isjungti tie rubu papildymai, tada ju nerodo... Bet dabar nepamenu, kur ten tiksliai yra ijungimas ir isjungimas, ten paciame zaidime, nustatymuose reikia ieskoti...

ačiū 4u.gif bandysiu ieškot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 11:56)
merginos o kaip man nusipirkt drabužių g.gif
galiu nusipirkt maisto, vaizdajuosčių, o va nuvykus į drabužių pardę man rodo 0.00 pinigų ir neleidžia pirkt, nors matuotis leidžia g.gif  4u.gif
labai noriu naujų drabužių bigsmile.gif  4u.gif

Beja, o ar tu tikrai darai, kad drabuzius pirktu? Galbut tu nusiunti tik pasimatuoti, o ne pirkti,nes cia atskiri dalykai, o ta 0 pinigu gal rodo, kaip tavo krepseli, uz kiek pinigu tu esi rubu prisirinkusi?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 08, 16:54)
Beja, o ar tu tikrai darai, kad drabuzius pirktu? Galbut tu nusiunti tik pasimatuoti, o ne pirkti,nes cia atskiri dalykai, o ta 0 pinigu gal rodo, kaip tavo krepseli, uz kiek pinigu tu esi rubu prisirinkusi?

va apie krepšelį nepagalvojau doh.gif blush2.gif
na spaudžiu buy g.gif
o kitas mygtukas pasimatavimui...
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 17:57)
va apie krepšelį nepagalvojau doh.gif  blush2.gif
na spaudžiu buy g.gif
o kitas mygtukas pasimatavimui...

Tai kai ijungi, kad pirkti, reikia pasizymeti ruba kuri nori pirkti ir virsuj paspausti toki kaip, prekybos centruose buna, vezimelio zenkliuka, tada isides i krepseli ir galesi pirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 08, 16:52)
Kad namo statyti neleidzia irgi kazkokia nesamone... Gal patys simsai susiknise smile.gif 

Aš jiems nieko nekeičiau, tad manau, kad blogas crackas. Tik niekaip neprisiruošiu įrašyti naujo cracko smile.gif
Atsakyti