Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

QUOTE(cindy @ 2009 01 07, 18:12)
aj aj, kiek daug siuntimosi butu tada doh.gif

tai tik pagrindinius mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos o kaip man nusipirkt drabužių g.gif
galiu nusipirkt maisto, vaizdajuosčių, o va nuvykus į drabužių pardę man rodo 0.00 pinigų ir neleidžia pirkt, nors matuotis leidžia g.gif 4u.gif
labai noriu naujų drabužių bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 10:56)
merginos o kaip man nusipirkt drabužių g.gif
galiu nusipirkt maisto, vaizdajuosčių, o va nuvykus į drabužių pardę man rodo 0.00 pinigų ir neleidžia pirkt, nors matuotis leidžia g.gif  4u.gif
labai noriu naujų drabužių bigsmile.gif  4u.gif

drabuziu pirkti negalima man rodosi g.gif
kokius pradzioje issirinkai tokius ir turi, tik prie spintos gali persirengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 08, 11:35)
drabuziu pirkti negalima man rodosi  g.gif
kokius pradzioje issirinkai tokius ir turi, tik prie spintos gali persirengti  mirksiukas.gif

bet radau drabužių parde, kur galima nuvažiuot ir pirkt g.gif tik kad pinigų neduoda doh.gif 4u.gif ten gali pasimatuot drabužius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 11:46)
bet radau drabužių parde, kur galima nuvažiuot ir pirkt g.gif tik kad pinigų neduoda doh.gif  4u.gif ten gali pasimatuot drabužius ax.gif

tai gal pinigu neturi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 08, 11:57)
tai gal pinigu neturi hihihi.gif

nea pinigų daug turiu bigsmile.gif kodą žinau ax.gif bet vat pardėj rašo kad neturiu doh.gif niekas nebuvot drabužių pardėj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 12:00)
nea pinigų daug turiu bigsmile.gif kodą žinau ax.gif bet vat pardėj rašo kad neturiu doh.gif niekas nebuvot drabužių pardėj? unsure.gif

su kokiu papildymu zaidi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 07, 14:19)
Apie kokias cia melynas lenteles kalba?  biggrin.gif  As cia kazko nesupratau, matyt...  biggrin.gif
Daiktus susideti reikia -> My documents, sims2 (arba EA games), ten susikurti folderi Downloads ir i ji sudeti isextraktintus atsisiustus daiktu failus.

Taip ir sukeliu. Tik pas mane lietuviškai, tad spaudžiu Išskleisti čia.
O ta lentelė skaičiau turi atsirasti, kai įsijungi Sims ir ten kaškas panašaus į patvirtinimą, kad nori naujus daiktus įkelt. Bet kaip supratau ne kiekvienam tokių atsiranda. Apie tai skaičiau internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 08, 12:37)
Taip ir sukeliu. Tik pas mane lietuviškai, tad spaudžiu Išskleisti čia.
O ta lentelė skaičiau turi atsirasti, kai įsijungi Sims ir ten kaškas panašaus į patvirtinimą, kad nori naujus daiktus įkelt. Bet kaip supratau ne kiekvienam tokių atsiranda. Apie tai skaičiau internete ax.gif

paprastai jei daiktai oroginalus tos lentutes nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 08, 12:26)
su kokiu papildymu zaidi?  g.gif

the sims 2 Double Deluxe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 08, 12:48)
the sims 2 Double Deluxe 4u.gif

nebuvau to bandziusi, bet cia su naktiniu gyvenimu ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 08, 13:10)
nebuvau to bandziusi, bet cia su naktiniu gyvenimu ania?  g.gif