Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

O koks papildymas reikalingas, kad mašiną būtų galima turėt?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 01 06, 16:09)
O koks papildymas reikalingas, kad mašiną būtų galima turėt?

naktinis gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
bet kaip nervina, kad negaliu pasididint pinigu blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 06, 19:00)
bet kaip nervina, kad negaliu pasididint pinigu blink.gif  verysad.gif

Kodas neveikia? unsure.gif
Atsakyti
Nerandu info, kaip reikia pvz parsisiųstus drabužius įkelt į Sims2 žaidimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 06, 19:49)
Kodas neveikia? unsure.gif

net neatsiranda ta lentele kodu ivedimui verysad.gif nesuprantu kodel, ir ne karta jau perrasiau juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 06, 20:16)
Nerandu info, kaip reikia pvz parsisiųstus drabužius įkelt į Sims2 žaidimą? 4u.gif

Apie tai jau buvo kalbeta tongue.gif prasom netinginiauti ir pasiieskoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2009 01 06, 21:00)
net neatsiranda ta lentele kodu ivedimui verysad.gif  nesuprantu kodel, ir ne karta jau perrasiau juos doh.gif

Hmmm, nu bet keista tikrai... g.gif O tu tikrai spaudi, taip, kaip reikia: Ctrl-shift-C vienu metu? Teko girdeti, kad kodai neveikia, bet kad net neleistu ju ivesti.... g.gif
Pas mano broliene buvo simsai, kuriuose kodai neveikdavo, bet lentele atsirasdavo, tada atsiunteme kitus simsus, perinstaliavom ir viskas gerai buvo... Bet, kad net neleistu ivesti, neteko dar girdeti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 07, 00:00)
Apie tai jau buvo kalbeta  tongue.gif  prasom netinginiauti ir pasiieskoti biggrin.gif
Papildyta:
Hmmm, nu bet keista tikrai...  g.gif  O tu tikrai spaudi, taip, kaip reikia: Ctrl-shift-C vienu metu? Teko girdeti, kad kodai neveikia, bet kad net neleistu ju ivesti....  g.gif
Pas mano broliene buvo simsai, kuriuose kodai neveikdavo, bet lentele atsirasdavo, tada atsiunteme kitus simsus, perinstaliavom ir viskas gerai buvo... Bet, kad net neleistu ivesti, neteko dar girdeti... unsure.gif

na taip, viska vienu metu... kad as viena dar buciau spaudinejus, tai sakykim, gal netaip paspaudziu ar ka, bet kai ir draugas bande, tai nezinau... tikrai neatsiranda kazkodel verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 01 06, 23:44)
na taip, viska vienu metu... kad as viena dar buciau spaudinejus, tai sakykim, gal netaip paspaudziu ar ka, bet kai ir draugas bande, tai nezinau... tikrai neatsiranda kazkodel verysad.gif

o tu pabandyk atsiusti is naujo simsus ir tada instaliuok, nes man tai viskas veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 01 06, 23:00)
Apie tai jau buvo kalbeta  tongue.gif  prasom netinginiauti ir pasiieskoti biggrin.gif

Kantriai ieškojau. Ir netik per SM. Skaičiau ir internete, bet man nei jokių mėlynų lentelių išmeta, nei ką. Rodosi dariau kaip kad parašyta, bet susinervinau vakar ir nieko nebedariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 07, 14:10)
Kantriai ieškojau. Ir netik per SM. Skaičiau ir internete, bet man nei jokių mėlynų lentelių išmeta, nei ką. Rodosi dariau kaip kad parašyta, bet susinervinau vakar ir nieko nebedariau doh.gif

Apie kokias cia melynas lenteles kalba? biggrin.gif As cia kazko nesupratau, matyt... biggrin.gif
Daiktus susideti reikia -> My documents, sims2 (arba EA games), ten susikurti folderi Downloads ir i ji sudeti isextraktintus atsisiustus daiktu failus.
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 07, 12:00)
o tu pabandyk atsiusti is naujo simsus ir tada instaliuok, nes man tai viskas veikia  mirksiukas.gif

aj aj, kiek daug siuntimosi butu tada doh.gif
Atsakyti