Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims2

Sveikuciai thumbup.gif

Na manau, kad esate girdeja zaidima Sims 2 . Kaip jis Jums???
As tai negaliu net kartais nuo sio zaidimo atsitraukt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O čia kartais ne į Kompiuterių temą reikėtų eit? biggrin.gif Beje, tokia tema jau yra. Kaiptik toje skiltyje, kaip ir sakiau. Ar mokat naudotis paieška? bigsmile.gif
Atsakyti
Ponia gavo įspėjimą, bet toliau varo savo lotuliukas.gif Man jau smalsu pasidarė, kam jai to reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Nesuprantu ir aš. Dar mane per až aprėkė, ką aš čia veikiu, čia forumas tėvams biggrin.gif nors pati sėdi tik ketvirtoj savaitėj dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 11 04, 14:41)
Nesuprantu ir aš. Dar mane per až aprėkė, ką aš čia veikiu, čia forumas tėvams biggrin.gif nors pati sėdi tik ketvirtoj savaitėj dry.gif

Ale tu, tikiuosi, ne dėl to pasikeitei avatarą lotuliukas.gif
Atsakyti
Užvedu naują temelę.

Netrukus ir aš gausiu pažaisti šį žaidimą. Kažkada žaidžiau, po to kompas pagedo, o dabar, kai perinstaliavom, siunčiuosi iš naujo. Tikiuosi viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
visi kas zaidzia ar tik pradeda gal galit idet nuoroda is kur parsisiust si zaidyma su viskuo ko tik jam gali prireikt blush2.gif
Atsakyti
Nauji namučiai 4u.gif
Atsakyti
turiu simsus kuriu dydis net 8.82GB,as taip suprantu kad ten turbut keli net simsu papyldymai eina nes parasyta Colection,bet jis yra rar failu,o su tais rar failas visai nemoku,gal kas mokat,ir galit padet,ir ar juos galima butu prijunkt prie pagrindiniu simsu kuriuos turiu?
Atsakyti
o ziuriu jau nauja simsu temele bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif plepesim toliau, as vis dar laukiu sims3 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 11 22, 12:46)
o ziuriu jau nauja simsu temele  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  plepesim toliau, as vis dar laukiu sims3  rolleyes.gif

tai kad ne nauja ta tema, bandziau vis sukurti bet kazkodel man neleido g.gif
Atsakyti
klausykit parsisiunciau sim city, man ji instaliuoja, o nepaleidzia ka daryt gal zinot?
Atsakyti