QUOTE(orakulė @ 2010 07 05, 23:13)
naudoju vietoj paprasto į sausainius, nes vaikas alergiškas pienui, tai kažkaip kažko tai tokio baisaus ar šlykštaus tiksliai nėra
As irgi noriu savo 5 grasius ikist, gal kam privers
Prisikaiciau apie visokius sviestus tame tarpe ir apie palmiu. paragavau taipogi. visai nieko, turi toki savita skoni, bet labiausiai man patiko lydytas sviestas (taip vadinamas Ghi) 99,8 % riebalo ir tik 0,2% vandens. Nepigus, bet daiktas. Labai skanus pyragai gaunasi . Asmeniskai "uzkibau" ant to daikto ir dabar naudoju vietoj aliejaus. Dar kai mano vaikas alergiskas pienui tai sis daiktas ypac mums patinka na ir prie to pacio labai sveika. Galima ir paciam gamintis ale terliones daug ir reikia gero sviesto. Is 1 kg sviesto gaunasi apie 700g to isgarinto sviesto +prisvylinti puodai .
Jei kam idomu galite pasiskaityt http://hubpages.com/...-Ghee-vs-Butter
tik cia angliskai, bet lietuviskai irgi yra tik kazkaip dabar nerandu.