QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 10, 13:22)
Receptas puikus, irgi reiks išbandyti prie progos tik kiek pamenu, nerekomenduojama maistui naudoti plėvelės, geriau kietesnė plastmasė
Buvau skaičiusi,kad plastikiniai buteliai turi būti tik skaidrūs, žalsvi, žydri išskiria kažkokias kenksmingas medžiagas. Dėl maistinės plėvelės neteko girdėt.. Tada reiks kiekvieną batonėlį į kepimo popierių vynioti
QUOTE(AIRA @ 2010 05 14, 14:56)
Kulinariniame skyrelyje yra visa tema apie namuose kepamą duoną ir daugybė receptų su patarimais Nuo šiandien aš irgi pradedu auginti raugą , šiek tiek abejoju ar iš pirmo karto pavyks, bet nepabandžius nesužinosi
Pirmą kartą supelyjo, tai antrą kartą darydama kvietinį raugą iškart dėjau šaukštą nat. jogurto
QUOTE(AIRA @ 2010 05 16, 10:53)
Pagaminau batonėlių Kadangi reikėjo procesą pagreitinti, panaudojau savo mėgstamiausius AXA miuslius, sirupą dariau tik iš sviesto ir medaus, be cukraus ir taip jau saldu, o formą ištepiau kokosų aliejumi. Mums patiko
idėja dėl kokoso aliejaus. Cukrus čia gal ne dėl saldumo, o tvirtumo dedamas ...