QUOTE(pupik @ 2010 04 29, 15:45)
jei kalbame apie sveiką maistą, tai visa duona (kalbu tik apie juodą, nes kvietinė - tai ne duona) parduodama kepta su mielėm. Jei domitės sveiku maistu, tai tokia duona - nesveika. Jau nekalbu apie E raides ir kitus ne E raidėmis pažymėtus priedus.
Jei kalbame apie eko produktus - tai labai sąlyginė sąvoka, nes požemiai vandenys bendri, o Lietuvos plotas - tik ašara.
Štai ir visa tiesa apie tai, kad tikrai nelabai yra ką sveikai valgyti
Linkiu visoms sveikatos
Jei kalbame apie eko produktus - tai labai sąlyginė sąvoka, nes požemiai vandenys bendri, o Lietuvos plotas - tik ašara.
Štai ir visa tiesa apie tai, kad tikrai nelabai yra ką sveikai valgyti
Linkiu visoms sveikatos
Yra ir pirkt duonos su raugu keptos ir be e,, galima ir pačiai išsikept kokią tik širdis geidžia, pačią sveikuoliškiausią
Dėl eko produktų, tai tikrai nepriežastis rinktis gausiai chemija tręštas pvz daržoves vietoj eko... galų gale kiekvieno teisė rinktis
Na, jei tai "visa tiesa" tai ir jums linkime sveikatos
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 06:26)
Gal galit mane paprotint apie konservavimą, ar tai jau niekaip su sveiku maistu nesiderina? Žiūriu norint pasiruošti daržovių žiemai visur reikalingas actas, ar jis kenksmingas? Mačiau yra ekologiškas actas, tai jeigu jį panaudoti vietoje įprasto?
Kalbant apie duoną, kažkaip niekad nesusimasčiau kad mielės nesveika O duoną kepu pati, mieles sausas naudoju .. Raugo milteliais irgi pirkau, bet tai jau nesveika?
Kalbant apie duoną, kažkaip niekad nesusimasčiau kad mielės nesveika O duoną kepu pati, mieles sausas naudoju .. Raugo milteliais irgi pirkau, bet tai jau nesveika?
Šiaip visokių actuotų reiktų kuo mažiau, nėra jis sveikas,, aš marinavau lig šiol burokėlius su rūgštele, o dabar susiradau receptuką marinuot su obuolių sultim, tai bandysiu eko acto nebandžiau, žvėriška kaina man
Mielinių kepinių kasdien geriau nevalgyt, kabinas paskiau visokie grybeliai, o su raugu kepta duonelė tikrai sveika