QUOTE(JLab @ 2012 03 27, 20:14)
Sveikos, gal ir ne cia pataikiau bet noriu paklausti kaip jums pavyko istverti ta etapa kai nesveikam maistui pasaket ne? As nevalgau jokiu saldumynu tik sertifikuota ekologiska juoda sokolada o toliau zuvis, retkarciais mesa, ryziai, sojos,soros,avizines koses, vanduo, apelsinu sultys ir arbata, riesutai(ekologiski)... Zodziu viska valgau ne is parduotuviu kur po ranka pasitaiko bet sakausi is sveiku produktu arba is holos:) Man stogas baigia pavaziuot as taip noriu konors skaniai, picos, kapucino ar plaktos gretineles su ledais ar vaisiais.... Man 18metu kaip cia pasakius jaunimas:D Tad traukia skanestai
Kaip pereiti ta ziauru etapa kai skonio receptoriams tas chemikalinis maistas pasidaro slykstus? ( jau cipsu ir gazuotu gerimu negaliu pakest o seniau tai buvo vos ne kasdienis maistas)?
Labai aciu uz pagalba
Kolkas laikausi dar
Viena labai paprsata taisykle, bent jau man padejo, sveikas maistas turi buti skanus. Jei valgysi preska, beskoni ilgai neistversi. Musu seima vegetarai, nevalgom mesos, zuvies, beveik kiausiniu nevartojam, mazai pieno produktu. Nors jei labai labai nori, kaip sako, geriau mazas kasnis skrandyje, nei didelis galvoj. Nes tokie dalykai paprasati baigias persivalgymu. Ir dar kiek zinau, negalima visko mesti is karto, nes bus laabai sunku, tiek paciai, tei atsilaikyti pries aplinkinius. As lankiau vegetariniu patiekalu gaminimo kursus, labai daug suzinojau, butent apie prieskonius, ir naujus skonius. Krisnaistu virtuve yra labai skani.