Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikas maistas

QUOTE(Špokencija @ 2011 06 29, 14:51)
Kruopas, miltus ir kt. aš perku ir labai mėgstu šiose parduotuvėse eko123.lt ir tikraibe.lt

Situos zinau, bet man siuo metu daugiau aktualu tos parduotuveles, kur sviezia ukininku produkcija prekiauja, norisi uzsisakyti sviezios mesytes ir jos gaminiu, svieziu darzoviu, gal uogu ir pan. Uzsakinedavau is Giles kromelio, bet ieskau kai ko naujo (Vilniuje).
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 06 29, 20:31)
Situos zinau, bet man siuo metu daugiau aktualu tos parduotuveles, kur sviezia ukininku produkcija prekiauja, norisi uzsisakyti sviezios mesytes ir jos gaminiu, svieziu darzoviu, gal uogu ir pan. Uzsakinedavau is Giles kromelio, bet ieskau kai ko naujo (Vilniuje).

O, sitos parduotuves net nezinojau.... kiek cia gerio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 06 29, 08:15)
mesa tai kazkaip nesuteikiu spec pakuociu, i paprastus svarius maiselius dedu saldyt, o va uogas ten trintas arba  i spec maiselius, kur uzsispaudzia gerai ir neisbega. o is prieskoniu nzn ar cia prieskoniais laikyti galima, tai krapus, petruskas, vakar imeciau biski svoguno laisku pabandymui saldyti, nzn ar cia bus jie vartojami,neteko taip daryt dar smile.gif dar spinatus saldau irgi paprastuose maiseliuose jei didelis kiekis, o mazesnis tai i uzspaudziamus maiselius.

o ka kuri dar saldotes ziemai is savo sodo ar darzo gerybiu?

as labai daug ka saldau tongue.gif kadangi savas ukis tai turim pora dideliu saldikliu ax.gif saldau: moliugus, cukinijas, agurkus, pamidorus, krapus, petrazoles, svogunu laiskus, spinatus, sparagines, kalafijorus taip pat zinoma ivairia mesa, uogas (stengiuosi bent po kazkiek kuo daugiau rusiu)
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 06 30, 09:26)
as labai daug ka saldau  tongue.gif  kadangi savas ukis tai turim pora dideliu saldikliu  ax.gif  saldau: moliugus, cukinijas, agurkus, pamidorus, krapus, petrazoles, svogunu laiskus, spinatus, sparagines, kalafijorus taip pat zinoma ivairia mesa, uogas (stengiuosi bent po kazkiek kuo daugiau rusiu)

wuo kiek visko saldotes, man neteko ragaut pomidoru saldytu, bet agurkai tai man slykstus atsildyti.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 06 30, 09:26)
as labai daug ka saldau  tongue.gif  kadangi savas ukis tai turim pora dideliu saldikliu  ax.gif  saldau: moliugus, cukinijas, agurkus, pamidorus, krapus, petrazoles, svogunu laiskus, spinatus, sparagines, kalafijorus taip pat zinoma ivairia mesa, uogas (stengiuosi bent po kazkiek kuo daugiau rusiu)

o kokiose pakuotese saldote?
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 06 30, 10:01)
wuo kiek visko saldotes, man neteko ragaut pomidoru saldytu, bet agurkai tai man slykstus atsildyti.

Pomidorus imerkiu i drungna vandeni, nusineria skuryte ir dedu i troskinius darzoviu... mmm kaip skanu thumbup.gif o agurkus saldau tik del saltibarsciu, sutarkuoju juos burokine tarka dar saltus i rugpieni, nu labai skanu ax.gif

QUOTE(Špokencija @ 2011 06 30, 14:45)
o kokiose pakuotese saldote?

uogas, darzoves saldau i daugkartiius saldymo indelius o mesa i vienkartinius saldymo maiselius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 06 30, 13:57)
Pomidorus imerkiu i drungna vandeni, nusineria skuryte ir dedu i troskinius darzoviu... mmm kaip skanu  thumbup.gif  o agurkus saldau tik del saltibarsciu, sutarkuoju juos burokine tarka dar saltus i rugpieni, nu labai skanu  ax.gif
uogas, darzoves saldau i daugkartiius saldymo indelius o mesa i vienkartinius saldymo maiselius    4u.gif

o pomidorus, agurkus kaip nors supjaustote prieš šaldant ar cielus šaldot?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 06 30, 14:57)
  o agurkus saldau tik del saltibarsciu, sutarkuoju juos burokine tarka dar saltus i rugpieni, nu labai skanu  ax.gif

pabandykit saldyt sutarkuotus mirksiukas.gif pati dar nebandziau, bet girdejau kad labai gerai deti tiesiai i saltibarscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2011 06 30, 18:54)
o pomidorus, agurkus kaip nors supjaustote prieš šaldant ar cielus šaldot?

Cielus saldau 4u.gif
Atsakyti
Aš tai ieškojau kažkokių specifinių receptų, nes sveikas maistas asocijuojasi su neskaniu (priesku kaip močiutė sako) maistu. Ėjau į visus ekologiškus produktus gaminančių LT bendrovių interneto puslapius. Ir matau, kad žmonės nėra aktyvūs dalinantis būtent receptų patarimais.

Kelis kartus parašiau savo komentarus apie ekologiškus pieno produktus, bet jų puslapiuose matau tik pačių kūrėjų receptus, kodėl lankytojai nerašo?

seimininke.lt kažkaip tikėjausi kad bus, nes ten siūlo prizus už geriausius receptus... užmeskit kas nors kokį receptą, kaip skaniai ir "švariai" pavalgyti. Ypač kaip rinktis kokius prieskonius, kad būtų skanu ir mažiau tų E visokių.
Atsakyti
Sveikos merginos, ar galiu isiterp? ax.gif
Labai domiuosi sveiku maistu, is paskutiniuju atradimu, kas man laaaabai patiko yra http://www.jogosmityba.lt/ receptai, dar biski pareguliuoju tuos receptus pagal save, bet kiek receptu isbandziau - tai labai skanu ir lengva ax.gif
Atsakyti
http://www.grynas.lt...php?id=47351297
Atsakyti