Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikas maistas

QUOTE(Darfe @ 2011 01 28, 21:25)
Stiklinė pjaustymo lenta- peilių bukinimo įrankis  biggrin.gif Pjaustyt labai nepatogu, tas garsas toks čiaižus... ne, man nepatinka  rolleyes.gif

Ta tai pastebejau biggrin.gif bet vis tiek del higienos renkuosi ja 4u.gif
Atsakyti
As taip pat bandziau stikline lentele, bet nelabai malonu buvo pjaustyti, nors gal del mikrobu ir galima pakenteti...turbut pripratus ir visai gerai butu smile.gif
Atsakyti
gal kuri darosi tam tikru seklu piena ir ji vartojate? kokie atsiliepimai ir rekomendacijos?
Atsakyti
Vat pasidalinsiu patirtimi su cikorijos kava.. Pakuotojas UAB "Klingai" (kilmės šalis Prancūzija), pirkta iki - tai va, toj "kavoj" koks 20 proc. nuodėgulių, t.y. visiškai suanglėjusių trupinių...Gal žinot kur kreiptis? nes pikta, kad toks š. dar ir nepigiai kainuoja...
beje merginos nepirkit iki menkės kepenų konservų - LR įstatymais draudžiama vartoti Baltijos menkių kepenis - užterštos dioksinu.
VALSTYBINĖS MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS DIREKTORIAUS
Į S A K Y M A S.DĖL BALTIJOS JŪROJE SUGAUNAMŲ BALTIJOS MENKIŲ KEPENŲ
2011 m. kovo 22 d. Nr. B1-121.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 12:42)
oi gera tema tik kad uzkibtu.As daug ka gaminu namie garstycias ,ketcupa,majoneza,duona,sokol,krema.....butu smagu ir nauju recepteliu suzinot.
sekmes
Papildyta:
Oi idomi tema,kad tik uzsikabintu.Tiek parduotuvese visko daug ,o mazai gero sveiko maistoNori nenori ,jei rupiniesi sveikata reikia gaminti maista tik namie 4u.gif .

visiskai pritariu tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 11 27, 13:09)
Tai visai cia neblogai jau ir ziurit smile.gif  .Pirmiausiai siulau atsispausdinti si lapa
http://blog.sveikasv...ingipriedai.pdf
ir su juo eiti apsipirkti koki 1-2 menesius.Pradzioje tikrai nieko nerasit, atrodys,kad mirsit badu biggrin.gif - man taip buvo apie pora men.Toliau - ziures visi kaip i beprote, kai issitrauksit lapa ir studijuosit kiekvieno produkto etikete- sudeti.Kai tik pamatysit bloguju E, padesit atgal ir tiesiog nepirksit- ieskosit iseiciu..Moterys juk visada randa iseiti mirksiukas.gif 
O kai jau isstudijuosit daugeli savo visa gyvenima pirktu produktu sudeti, savaime atkris ka pirkti, ko ne. Jau i majonezo skyriu neisit niekada- nes zinosit, jog PC nera nei vieno tinkamo(girdejau koks tai atsirado -tipo pirmasis be E, idomu bus paziureti) arba kecupa kur  raso" Be jokiu E" , ziuresit sudeti ir rasit tu E, tik jie bus ne skaiciais, o pavadinimais  biggrin.gif . Tada eisit i eko skyreli arba vaziuosit i eko parduotuves ir t.t. ir panasiai. Pradekit po truputi, nesinervuokit, ramiai- veliau savaime viskas susidelios ir net neziuresit i tas lentynas, kuriose vien brudas, nes jau tai zinosit  4u.gif  Nepirkit jokiu PC darytu misrainiu, kepsniu, bulviu kosiu doh.gif  ir t.t. - darykites viska pati- tik taip busit visiskai tikra ka valgot.
Sekmes! Viskas bus gerai- dauguma cia taip pradejo ir ismoko maitintis  tiesiog kitaip 4u.gif

Del visu tu E kodu studijavimo - maciau toki puslapi: http://www.maistokodas.lt/
Labai patiko ideja.
Atsakyti
QUOTE(Liona007 @ 2011 06 24, 21:43)
Del visu tu E kodu studijavimo - maciau toki puslapi: http://www.maistokodas.lt/
Labai patiko ideja.

Tik viena 'smulkmena': reik turėt išmanųjį telefoną ir būtinai su "android" operacine sistema cool.gif
Mano tel. turi "bada", tai kaip sakant reik ieškot planšetinio kompo, nes greitu laiku varškės nebenusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Turiu klausimą smile.gif Kokiose pakuotėse šaldote mėsą, uogas, prieskonius ir kt.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokencija: 28 birželio 2011 - 22:48
QUOTE(Špokencija @ 2011 06 28, 23:47)
Sveikutės  4u.gif 

Turiu klausimą  smile.gif Kokiose pakuotėse šaldote mėsą, uogas, prieskonius ir kt.?

mesa tai kazkaip nesuteikiu spec pakuociu, i paprastus svarius maiselius dedu saldyt, o va uogas ten trintas arba i spec maiselius, kur uzsispaudzia gerai ir neisbega. o is prieskoniu nzn ar cia prieskoniais laikyti galima, tai krapus, petruskas, vakar imeciau biski svoguno laisku pabandymui saldyti, nzn ar cia bus jie vartojami,neteko taip daryt dar smile.gif dar spinatus saldau irgi paprastuose maiseliuose jei didelis kiekis, o mazesnis tai i uzspaudziamus maiselius.

o ka kuri dar saldotes ziemai is savo sodo ar darzo gerybiu?
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2011 06 29, 08:15)
mesa tai kazkaip nesuteikiu spec pakuociu, i paprastus svarius maiselius dedu saldyt, o va uogas ten trintas arba  i spec maiselius, kur uzsispaudzia gerai ir neisbega. o is prieskoniu nzn ar cia prieskoniais laikyti galima, tai krapus, petruskas, vakar imeciau biski svoguno laisku pabandymui saldyti, nzn ar cia bus jie vartojami,neteko taip daryt dar smile.gif dar spinatus saldau irgi paprastuose maiseliuose jei didelis kiekis, o mazesnis tai i uzspaudziamus maiselius.

o ka kuri dar saldotes ziemai is savo sodo ar darzo gerybiu?

4u.gif

Aš lygiai taip pat viską dėdavau į maišelius, bet prisiskaičiau, kad nėra sveika tuose maišeliuose ar eiliniuose plastikiniuose indeliuose šaldyti... unsure.gif o aš mėgstu ir mėsytės nusipirkti daugiau, t.y. mėnesiui po algos biggrin.gif , taip pat žiemai prieskonines žoleles ir uogas... Galvoju gal jau esate išradusios kokias sveikesnes pakuotes šaldymui?

Vakar sudėjau žemuoges vaikui į stiklinius mažus indelius, bet vietos tame šaldiklyje tai nėra juk labai daug doh.gif sakiau, jei planuočiau naują virtuvę tai būtinas prietaisas būtų atskiras šaldiklis.... gaila, kad aš jį dabar taip praleidau....

Žiemai aš dar šaldau moliūgą smile.gif galima tarkuoti, galima pjaustyta, žiūrint kas su juo daroma po to... Man šį kartą labai patiko pjaustytas, nes galima pvz. vaikui į košytę ar sriubytę vis po gabaliuką imesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(notredame @ 2010 07 06, 19:26)
Na va va. Ieškojau forume tokios info, bet nieko naudingo nematyt. O asmeniškai man vaisiai yra pagrindinė mitybos dalis.  smile.gif

Na siemet jau ir ekologisku vaisiu didesnis pasirinkimas atsirado didziuosiuose PC, ne tik darzoviu. Mango, kiviu, apelsinu, slyvu, bananu.. nebepraeinu pro ta skyreli biggrin.gif

Kokiose internetinese parduotuvese perkate kaimiska ir ekologiska maista (mesa, darzoves, kruopas ir pan)?
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 06 29, 14:41)

Kokiose internetinese parduotuvese perkate kaimiska ir ekologiska maista (mesa, darzoves, kruopas ir pan)?

Kruopas, miltus ir kt. aš perku ir labai mėgstu šiose parduotuvėse eko123.lt ir tikraibe.lt
Atsakyti