QUOTE(neiruke @ 2011 06 29, 08:15)
mesa tai kazkaip nesuteikiu spec pakuociu, i paprastus svarius maiselius dedu saldyt, o va uogas ten trintas arba i spec maiselius, kur uzsispaudzia gerai ir neisbega. o is prieskoniu nzn ar cia prieskoniais laikyti galima, tai krapus, petruskas, vakar imeciau biski svoguno laisku pabandymui saldyti, nzn ar cia bus jie vartojami,neteko taip daryt dar
dar spinatus saldau irgi paprastuose maiseliuose jei didelis kiekis, o mazesnis tai i uzspaudziamus maiselius.
o ka kuri dar saldotes ziemai is savo sodo ar darzo gerybiu?
Aš lygiai taip pat viską dėdavau į maišelius, bet prisiskaičiau, kad nėra sveika tuose maišeliuose ar eiliniuose plastikiniuose indeliuose šaldyti...
o aš mėgstu ir mėsytės nusipirkti daugiau, t.y. mėnesiui po algos
, taip pat žiemai prieskonines žoleles ir uogas... Galvoju gal jau esate išradusios kokias sveikesnes pakuotes šaldymui?
Vakar sudėjau žemuoges vaikui į stiklinius mažus indelius, bet vietos tame šaldiklyje tai nėra juk labai daug
sakiau, jei planuočiau naują virtuvę tai būtinas prietaisas būtų atskiras šaldiklis.... gaila, kad aš jį dabar taip praleidau....
Žiemai aš dar šaldau moliūgą
galima tarkuoti, galima pjaustyta, žiūrint kas su juo daroma po to... Man šį kartą labai patiko pjaustytas, nes galima pvz. vaikui į košytę ar sriubytę vis po gabaliuką imesti