Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikas maistas

QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 09 15, 17:41)
O kur pirkot ta stikline?  g.gif  man irgi nepatinka tos medines, bet plastmasines nepatiktu dar labiau, o apie stikline girdziu pirma karta  bigsmile.gif

As pirkau senukuose, bet man atrodo ju yra ir maximose. Kai pirkau, tai buvo platus splavu, rastu ir formu pasirinkimas. Jos tokios splavingos, galima issirinkti tinkancia prie interjero. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 09 15, 17:41)
O kur pirkot ta stikline?  g.gif  man irgi nepatinka tos medines, bet plastmasines nepatiktu dar labiau, o apie stikline girdziu pirma karta  bigsmile.gif

Berghoff parduotuvese yra 2 dydziu.Turiu abieju dydziu- mazesne kasdieniam , greitam pasipjaustymui, didele- jau darant ka nors daugiau.
Tokia

Tik su stiklinemis atminkit yra keletas trukumu - kiti negali naudotis jomis, zinau moteri, kuri nusipirko abi tokias pat kaip mano ir niekaip niekaip nepriprato biggrin.gif - lentele slidesne nei medine, pjaustoma maista reikia labiau prilaikyti, garsas- kiekvienas peilio prisilietimas prie jos sukelia garsa per stikla smile.gif As pripratus, net nejauciu siu dalyku, taciau tenka vis girdeti is aplinkiniu.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 11:29)
Tik su stiklinemis atminkit yra keletas  trukumu - kiti negali naudotis jomis, zinau moteri, kuri nusipirko abi tokias pat kaip mano ir niekaip niekaip nepriprato biggrin.gif - lentele slidesne nei medine, pjaustoma maista reikia labiau prilaikyti, garsas- kiekvienas peilio prisilietimas prie jos sukelia garsa per stikla  smile.gif  As pripratus, net nejauciu siu dalyku, taciau tenka vis girdeti is aplinkiniu.

Man atrodo, kad naudojant stiklinę lentelę greičiau atšimpa peiliai.
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 09 16, 12:40)
Man atrodo, kad naudojant stiklinę lentelę greičiau atšimpa peiliai.

Gali buti ir taip...
Atsakyti
QUOTE(manovasara @ 2010 09 15, 13:41)
O as del to ir nenaudoju mediniu lenteliu, nes jos susibraizo ir i tuos tarpus prilenda mikrobu. Nematau prasmes apsikrauti lentelem, todel esu nusipirkus viena neduztancio stiklo, kuri nesibraizo ir naudoju ja visiems produktams, tik aisku reikai gerai isplauti. Tiesa, as net mesa ant jos su plaktuku ismusineju -ji tikrai atspari smugiams. thumbup.gif

Man medines pjaustymo lenteles mielesnes, siltesnes, gyvos, prisilietimas prie ju yra naturalesnis.
Stiklines slidzios ir saltos, dar pritarsiu DIVA:)'os pasisakymui
Apie plastmase tyliu smile.gif
Atsakyti
Naudoju tik medines pjaustymo lenteles.
Medinės lentelės neveisia savyje jokių mikrobų, atvirkščiai - net tyrimais nustatyta, kad mediena iš kurios jos daromos (geriausia rinktis ąžuolo, buko) turi antibakterinį poveikį ir mikrobams tiesiog nepalanku veistis tokioje terpėje.
Skirtingai nuo kieto plastiko: plastikinės susiraižo ir tuose rėžiuose jau visokie negerumai 'sėda'. Man tai yra pačios baisiausios lentos 'forever'..jas naudoja maisto pramonėje dėl pigumo, dėl to, kad galima plauti plovimo mašinose, bet jos greit tampa baisios doh.gif
Stiklinės lentelės labai higieniškos, bet jos man tiesiog nemielos blush2.gif
Atsakyti
Pritarsiu Rasmai- stiklinės lentelės tikrai ne pačios maloniausios (taip pat kaip ir peiliai su metalinėmis rankenomis) blink.gif

Anyway, natūralūs gaminiai yra natūralūs gaminiai- ir peilis tolygiau juda, ir šiaip, širdžiai mieliau kažkaip, kai virtuvėje nors kažkiek natūralių daikčiukų yra sokiai.gif
Atsakyti
O KAIP APIE RYZIU PIENUKA???? KA GERO JIS DUODA, KOKIA JO NAUDA? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2010 04 13, 13:18)
Kai sugriešiju, tai perku DOROS rūkytus gaminius. Bent žinau, kad tai mėsa, o ne 10 proc. mėsos dešroje.

O visur yra DOROS gaminiu?

QUOTE(AIRA @ 2010 04 18, 09:02)
aš neperku, pav. jogurtukų "smile", ten sudėty yra ne tik E, bet ir modifikuotas krakmolas..

O as galvojau, kad modifikuotas krakmolas nieko tokio...
Atsakyti
Pasirodo DOROS gaminiu tik Vilniuj galima isigyti cool.gif
Gal kam pravers:
http://www.dorauab.lt/kurisigyti/
Atsakyti
QUOTE(manovasara @ 2010 09 15, 12:41)
O as del to ir nenaudoju mediniu lenteliu, nes jos susibraizo ir i tuos tarpus prilenda mikrobu. Nematau prasmes apsikrauti lentelem, todel esu nusipirkus viena neduztancio stiklo, kuri nesibraizo ir naudoju ja visiems produktams, tik aisku reikai gerai isplauti. Tiesa, as net mesa ant jos su plaktuku ismusineju -ji tikrai atspari smugiams. thumbup.gif

Pilnai drinks_cheers.gif
Naudoju tik stikline pjaustymo lenta maistui smile.gif Is medicinos puses, stikline lenta- higieniska. Ant stiklo nelieka jokiu maisto likuciu, nesugeria jokiu kvapu. Priziureti ja taip pat lengva, plauni kaip indus.

Atsakyti
Stiklinė pjaustymo lenta- peilių bukinimo įrankis biggrin.gif Pjaustyt labai nepatogu, tas garsas toks čiaižus... ne, man nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti