Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

perku dougluse
Atsakyti
L'Occitane 20 proc. nuolaida Notre Flore serijos kvapams (mačiau "Europoje").
Atsakyti
Parfumerine geografija-kur ka pirkti-

http://dariushka3.ucoz.ru/index/0-18

Ir Lietuva visai neprastai atrodo smile.gif

http://dariushka4.ucoz.ru/index/0-23
Atsakyti
As turiu nemazai originalu, kuriuos pirkau is parduoruviu, Bet dabar pasinesiau ant FM kvepaliuku, tai gera proga daugiau isbandyti kvepalu, o jau jeigu labai patinka, tai nepagailiu nusipirkti ir originalo.
Atsakyti
O aš kvepalų neperku... man juos dovanoja biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri uzmatet Carolina Herera 212 akcijas kur nors...labai laukciau atsiliepimu. 4u.gif
Atsakyti
as kvepalu neperku wink.gif man juos dovanoja... tetis biggrin.gif labai gera teti turiu rolleyes.gif ir skonis jo geras. o jis kvepalus perka uzsieny...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ieškau savo vaikinui va tokių kvepaliukų:
user posted image
(Paco Rabanne '1 million')
Kur jų galėčiau įsigyti pigiau? blush2.gif Padėkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 06 18, 23:36)
Sveikos 4u.gif

Ieškau savo vaikinui va tokių kvepaliukų:

(Paco Rabanne '1 million')
Kur jų galėčiau įsigyti pigiau? blush2.gif Padėkite ax.gif

Cia yra smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau pasidometi, ar kas nors perka kvepalus is cia:www.perfumenetwork.com. Neskaiciau visos temos, tai sorry jeigu sis klausimas jau buvo apkalbetas 4u.gif man tiesiog idomu pasidare, nes tie kvepalai kuriu as noriu zymiai pigiau nei pas mus thumbup.gif ir noreciau uzsisakyti, bet idomu ar siuncia i lietuva, kiek siuntimas kainuoja ir pan... gal kas nors pasidalins ziniomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 06 22, 18:31)
Laba diena, norejau pasidometi, ar kas nors perka kvepalus is cia:www.perfumenetwork.com. Neskaiciau visos temos, tai sorry jeigu sis klausimas jau buvo apkalbetas 4u.gif  man tiesiog idomu pasidare, nes tie kvepalai kuriu as noriu zymiai pigiau nei pas mus thumbup.gif  ir noreciau uzsisakyti, bet idomu ar siuncia i lietuva, kiek siuntimas kainuoja ir pan... gal kas nors pasidalins ziniomis mirksiukas.gif

panašu, kad į LT nesiunčia. o gaila verysad.gif , tiek gerų nuolaidų....
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 06 22, 19:13)
panašu, kad į LT nesiunčia. o gaila  verysad.gif , tiek gerų nuolaidų....

kaip gaila... verysad.gif tikrai patrauklios kainos...o kur Jus matote i kokias salis siuncia? blush2.gif
Atsakyti