Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 01:30)
Na taip, paprastas buteliukas+padielkinis kvapas. Jei butu tas pats kvapas kaip normaliu kvepalu ir paprastas buteliukas, tai vistiek nekainuotu taip pigiai ir ne visi kvepalai butu vienodom kainom. O dabar tikrai manau yra ir pigesniu variantu, kada galima originalu kvapa nusipirkt ir nekvepet bet kaip.

drinks_cheers.gif tie kvepalai gal ir neblogai padirbti iš pradžių atrodo, bet kaip ten yra ir taip jau aišku, juk tikrai nebūtų kainos vienodos ir tokios juokingos...

Prieš porą mėnesių pažįstama pasiūlė FM, dar nežinojau apie juos nieko, bet kai ji taip siūlė ilgai negalvojus užsisakiau vienus savo mylimiausių ir tikrai gerai man žinomą kvapą Dior "Jadore". Kvapas skiriasi nuo originalo ir jau už 1val nieko nesijaučia.. blink.gif prieš kokią savaitę tas buteliukas (mano laimei) nukrito nuo lentynos ir sudužo.. nebesikankinsiu galvodama kur dėti tuos a la "Jadore biggrin.gif
Atsakyti
Sarmoje akcia Lalique kvepalams (Amethyste, Perles, Encre noire ir Lalique White vyr.) - 40 % nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 04 15, 12:42)
Sarmoje akcia Lalique kvepalams (Amethyste, Perles, Encre noire ir Lalique White vyr.) - 40 % nuolaida

O aš internete matau tik Amethyst ir Encre Noire 20 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 04 15, 13:58)
O aš internete matau tik Amethyst ir Encre Noire 20 proc g.gif

gal čia tik Klaipėdoje? g.gif
Atsakyti
Aš mačiau šiandien Big'o Sarmoje. Bet internete pati nemačiau, kad skelbtų apie tokią akciją.
Atsakyti
Panoramos "Sarmoje" - vyriškiems "Tumulte" 50 proc. nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 24 balandžio 2009 - 10:17
Nuolaidos:
http://www.parfumexpress.lt/shop/app
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 04 15, 13:27)
Aš mačiau šiandien Big'o Sarmoje. Bet internete pati nemačiau, kad skelbtų apie tokią akciją.

Kaip suprantu tai ne visose Sarmose yra si akcija. As buvau Europos Sarmoje, ten tik kai kuriems Lalique kvepalams -20% su Sarmos kortele.
Atsakyti
BIG'o Sarmoje visiems Lalique - 40 proc. (ir be kortelės, berods). Sakė, kad išparduoda ir į LT Lalique nebeveš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 25 balandžio 2009 - 20:20
Arba perku DUTY FREE arba siunciuosi is uzsienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 05 01, 19:55)
Arba perku DUTY FREE arba siunciuosi is uzsienio smile.gif

Aš lygiai taip pat, kol nekeliaudavau ar nebūdavo galimybių parsisiųsti iš užsienio, tuomet pirkdavau LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 01:30)
Na taip, paprastas buteliukas+padielkinis kvapas. Jei butu tas pats kvapas kaip normaliu kvepalu ir paprastas buteliukas, tai vistiek nekainuotu taip pigiai ir ne visi kvepalai butu vienodom kainom. O dabar tikrai manau yra ir pigesniu variantu, kada galima originalu kvapa nusipirkt ir nekvepet bet kaip.

kvapas tai jo pirkau tetai pirkau mamai, del saves pinigu pagailejau, kazkaip sau orginalus perku lotuliukas.gif , tai zinokit kad visu kiek teko uostyt tu FM kvapu, po kiek laiko man jie vienodi, ar ten butu lancome, ar nina, dior
Atsakyti