Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(dragonscale @ 2009 04 04, 12:05)
o kurioj čia Kristianoj tokios šaunios ir sąžiningos konsultantės? ax.gif

kaune megoj,tai taip ar tokios saziningos tai nezinau biggrin.gif bet kai pazystamiem tai saziningos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 04, 12:07)
kaune megoj,tai taip ar tokios saziningos tai nezinau biggrin.gif bet kai pazystamiem tai saziningos biggrin.gif

aišku.. jei reiks patarimo iš konsultančių - žinosiu kur neiti
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 04, 11:31)
nu tu galvok kaip tu nori,o as sakau kaip yra

Amen amen aleliuja drinks_cheers.gif Pagaliau net aš, kaimietė ir tundra, supratau, kur yra vienintelė šv. Absoliučios tiesos žinotoja. Einu jos garbei žvakelę uždegsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 04 balandžio 2009 - 11:57
nu tu galvok kaip tu nori,o as sakau kaip yra lotuliukas.gif negi pati nematai,kad pasikvepinus su testeriu parduotuvej kvapas isilaiko zymiai ilgiau,nei nusipirkus tuos pacius kvepalus(ir ne konsultnates maiso,o kvepalu firmos kurios gamina lotuliukas.gif

ka man dabar daryti, jei mano kvepalai laiko tiek pat, kiek ir testeriai?.. verysad.gif o gal kas i tuos mano buteliukus FM sedevru pripilste, kad taip kvepia?.. doh.gif cray.gif
Atsakyti
nu tu galvok kaip tu nori,o as sakau kaip yra lotuliukas.gif negi pati nematai,kad pasikvepinus su testeriu parduotuvej kvapas isilaiko zymiai ilgiau,nei nusipirkus tuos pacius kvepalus(ir ne konsultnates maiso,o kvepalu firmos kurios gamina lotuliukas.gif

Jei skaitet mano posta, tai parasiau, kad nematau. Nes pries pirkdama pasiimu megini, t.y. man i atomaizeri parduotuveje ipurskia is TESTERIO, o kai nusiperku kvepalus, ir kvapas, ir laikymas buna TOKS PAT, jei taip nebutu, kvepalus nesciau atgal i parduotuve. Be to, nemanau, kad perkant kvepalus (ypac kai perku didesni kieki) konsultante siulytu dar ir megini pasiimt ju - taigi iskart paaisketu kokios jos karves ir kaip man visko primaise lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Menininkė_ @ 2009 04 04, 13:42)
ka man dabar daryti, jei mano kvepalai laiko tiek pat, kiek ir testeriai?.. verysad.gif o gal kas i tuos mano buteliukus FM sedevru pripilste, kad taip kvepia?.. doh.gif  cray.gif

O i parduotuve kreiptis su cekiuku nebandet? Manau turetu pasiaiskint, kodel jus taip apgavo ir kodel testeriai geriau praskiesti nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
as pritariu toms, kurios sako, kad testeriu ilgiau kvapas laikosi. pabandziau nevienus kvepalus savo kailiu.
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 22:11)
tai noriu pasakyt,kad i testerius ten tu priedu, kad geriau kvepetu prideda tai tikrai teisybe,

Prideda priedų? Tai kodėl tada užsienio internetinėse parduotuvėse galima tų testerių didesnių kiekų įsigyti žymiai pigiau nei netesterinių variantų mažesnį kiekį? Negi visa esmė - balta dėžutė ir kai kuriais atvejais kamštelio nebuvimas? smile.gif juk tie priedai ir turėtų atitinkamai daugiau kainuoti, nei kartonas ir plastikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 04 12, 22:00)
Prideda priedų? Tai kodėl tada užsienio internetinėse parduotuvėse galima tų testerių didesnių kiekų įsigyti žymiai pigiau nei netesterinių variantų mažesnį kiekį? Negi visa esmė - balta dėžutė ir kai kuriais atvejais kamštelio nebuvimas?  smile.gif juk tie priedai ir turėtų atitinkamai daugiau kainuoti, nei kartonas ir plastikas  smile.gif

Tšššš.... Čia maskuotė - kad niekas neįtartų, koks lobis tie šv. Testeriai, ir kad Tikrąją Tiesą žinotų tik pateptosios blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, prisijungsiu ir as prie temos smile.gif
noriu paklausti ar kas nors bande pirkti FM group kvepalus? Zinau kad ju kaina pakankamai pigi, vis gundaus tapti platintoja blush2.gif bet nezinau nuomenes apie juos, ar verta ar nelabai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_asara_ @ 2009 04 13, 16:36)
Sveikos mergaites, prisijungsiu ir as prie temos  smile.gif
noriu paklausti ar kas nors bande pirkti FM group kvepalus? Zinau kad ju kaina pakankamai pigi, vis gundaus tapti platintoja  blush2.gif  bet nezinau nuomenes apie juos, ar verta ar nelabai  blink.gif

Tai gal vertetu paciai pabandyt ir tada ziuret patinka ar ne ir ar norit juos platint....

O siaip as niekada negaleciau pirkt padielku doh.gif Nu geriau pigiu originaliu kvapu kvepet nei neaisku kuo.... Gyvenime vos pora kartu pirkau kvepalu padielkes kai dar mokykloj buvau ir atrode, kad kvapas toks pat - deja po poros purskimu paaiskejo, kad kvapas spirito, tai meciau juos lauk ir ta uzsiemima....
Atsakyti
o jei, matau is karto kad ne kokie atsiliepimai schmoll.gif
o siaip Fmgroup.lt skelbias jog yra visame pasaulyje isplitus ( nelabai visame, bet daugelyje saliu) ir ju kvepalu kaina todel pigi kad jie yra supilstyti i paprastus buteliukus, hmmm
reikes uzsisakyti koki nors kvapa ir isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_asara_ @ 2009 04 13, 19:53)
o jei, matau is karto kad ne kokie atsiliepimai  schmoll.gif
o siaip Fmgroup.lt skelbias jog yra visame pasaulyje isplitus ( nelabai visame, bet daugelyje saliu) ir ju kvepalu kaina todel pigi kad jie yra supilstyti i paprastus buteliukus, hmmm
reikes uzsisakyti koki nors kvapa ir isbandyti  ax.gif

Na taip, paprastas buteliukas+padielkinis kvapas. Jei butu tas pats kvapas kaip normaliu kvepalu ir paprastas buteliukas, tai vistiek nekainuotu taip pigiai ir ne visi kvepalai butu vienodom kainom. O dabar tikrai manau yra ir pigesniu variantu, kada galima originalu kvapa nusipirkt ir nekvepet bet kaip.
Atsakyti