Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

Čia kažkada iš Aistruolės Aquawoman šlavė,turbūt ją ir aptikot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 07 11, 12:03)
Čia kažkada iš Aistruolės Aquawoman šlavė,turbūt ją ir aptikot  ax.gif

Sveiki smile.gif,

Ne, šita ne ta "Aistruolė". Bet žinau ją labai gerai smile.gif - kadaise ten ir tų L. Biagiotti Roma buvau radus smile.gif.

Šita net nežinau kaip vadinasi, bet joje dar pilsto kvepalų "alternatyvas" - tokia ten įdomybė yra smile.gif .
Beje, toje pačioje parduotuvėlėje galima rasti 10 ml atomikų už 2 lt [na, bet gal kiek ir didoki, bet gal kam ir aktualu smile.gif].

Šita parduotuvėlė yra priešingoj pusėj nei ex Nijolės kailių salonas maždaug.

Tiesa, dar vakar ten buvo kaip ir išpardavimas Dior Dune [lyg tai 129 kaina] ir Cerutti 1881 [79 lt berods, vyšninės spalvos buteliukas] po 30 ml. - Ištiesų, tai net nežinau, ar čia brangu, ar pigu, nes nesu šių kvepalų žinovė, nors Cerutti patiko smile.gif.

O. Cerutti pažiūrėjau perfumexpres 30 ml tai 99 lt., tai deal'as visai smile.gif http://parfumexpress...ection-EDP.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 liepos 2012 - 13:05
dėl kainų galiu ir klyst, neįsidėmėjau
Atsakyti
Mielosios, gal kuri žinote, kur Kaune galima rasti Cartier Baiser du Dragon? Ir apskritai, kur perkate Cartier kvepalus [Kaune]?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 07 19, 14:34)
Mielosios, gal kuri žinote, kur Kaune galima rasti Cartier Baiser du Dragon? Ir apskritai, kur perkate Cartier kvepalus [Kaune]?

smile.gif

Paskutinį Kauno Drakoną aš nukoviau (kur žiūrėjo gamtosaugininkai? doh.gif ) prieš kokius tris metus, ir jie išnyko galutinai. Kartais pasitaiko čia SM išparduotuvėj, jei pasiseks - pas kaunietę mirksiukas.gif
Kitų Cartier būna Sarmoj, gal ir kitur, nesidomėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 19 liepos 2012 - 14:38
QUOTE(biologė @ 2012 07 19, 14:37)
Paskutinį Kauno Drakoną aš nukoviau (kur žiūrėjo gamtosaugininkai? doh.gif ) prieš kokius tris metus, ir jie išnyko galutinai. Kartais pasitaiko čia SM išparduotuvėj, jei pasiseks - pas kaunietę mirksiukas.gif
Kitų Cartier būna Sarmoj, gal ir kitur, nesidomėjau.

Supratau, o galingasai kary biggrin.gif .

Gundo jie mane pagal aprašymą fragrantikoj, bet galvojau gal išsiversiu be atomikų, o kur pauosčius jamsiu visą butelį, ale jaučiu vargiai tas jau beįvyks biggrin.gif
[radau vienoj online parduotuvėj LT, or ir SM išparduotuvėj vis šmėžavo ]

-Įdomu, kvepėtų jie tam, kam itin kvepia klasikinis YSL "Opium"? g.gif ... [klausimas, aišku, daugiau retorinio pobūdžio biggrin.gif ]

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 07 19, 16:22)
Supratau, o galingasai kary  biggrin.gif .

Gundo jie mane pagal aprašymą fragrantikoj, bet galvojau gal išsiversiu be atomikų, o kur pauosčius jamsiu visą butelį, ale jaučiu vargiai tas jau beįvyks  biggrin.gif
[radau vienoj online parduotuvėj LT, or ir SM išparduotuvėj vis šmėžavo ]

-Įdomu, kvepėtų jie tam, kam itin kvepia klasikinis YSL "Opium"?  g.gif ... [klausimas, aišku, daugiau retorinio pobūdžio  biggrin.gif ]

smile.gif

bandysiu atsakyt i jusu retorini klausima- man kvepia bigsmile.gifbet reikia megti saldzius sunkokus kvapus irgi, ne tik opium'a rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, kas uzsisakineja is uzsienio parfumerijos parduotuviu, patikimu, gal galit i az per kokia tarpininke, kuriai beparasau ta neuzsakineja parfumo, manau yra tarp jusu tokiu, parasykit is kokios pard, kokia tarpininke

aciuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 07 19, 17:22)
-Įdomu, kvepėtų jie tam, kam itin kvepia klasikinis YSL "Opium"?  g.gif ... [klausimas, aišku, daugiau retorinio pobūdžio  biggrin.gif ]

man ne. bet nebūtinai tai ką nors reiškia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 07 19, 18:22)

smile.gif

Teoriškai man kvepia abu, bet praktiškai nenešioju nė vieno (tai irgi nieko nereiškia tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 07 19, 17:22)
Supratau, o galingasai kary  biggrin.gif .

lotuliukas.gif

Tikėtina. Man Opium kvepia, bet ne taip, kad juos turėčiau, o Drakonas - mylimas naminis gyvūnėlis, be kurio ilgai neištverčiau. Vis tik prieš įsigyjant reiktų išbandyt.
Atsakyti
Oi kaip ačiū visoms už atsakymus smile.gif . Labai fainai visus sukaičiau essen.gif
Einu ieškot atomiko biggrin.gif
Atsakyti