Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

drinks_cheers.gif
QUOTE(GITALE @ 2012 01 04, 15:13)
o is kur nusipirkt pirmarusems salims skirtus pirmarusius kvepalus?

Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 02 10, 18:49)

??? blink.gif
nesupratau minčių eigos mastau.gif anei-kuri juokauja,kuri rimtai(išskyrus biologės post'ą) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 10 vasario 2012 - 19:58
per pilnatį viskas rimta cool.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti ar patikima pirkti is kvepalucentras.lt ??? ten geriausios kainos kiek matau g.gif
Atsakyti
Gal kartais kas zinote kur but galima gauti Armani Mania moterisku 75 ml uz geriausia kaina? smile.gif Ar pirkot kas is ebay? g.gif
Atsakyti
Mamytės, pasakykit, ar verta pirkti kvepalus ES duty-free parduotuvėlėse? 4u.gif Žinau, kad dėl kokybės tikrai verta, bet kaip su kaina? Galbūt yra tokių, kurios ką nors nusičiupo Kopenhagos ar Suomijos oro uostuose ir galėtų palyginti kainas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 06 10, 20:51)
Mamytės, pasakykit, ar verta pirkti kvepalus ES duty-free parduotuvėlėse? 4u.gif Žinau, kad dėl kokybės tikrai verta, bet kaip su kaina? Galbūt yra tokių, kurios ką nors nusičiupo Kopenhagos ar Suomijos oro uostuose ir galėtų palyginti kainas?  mirksiukas.gif

Norit pasakyti, kad duty free kvepalai kokybiškesni nei Kristutėj ar Sarmoj? blink.gif
Atsakyti
Rutule, nesakau, kad kokybiškesni, tiesiog kiek teko skaitinėti, tai duty free parduotuvėlės yra vieni iš tų prekybos taškų, kuriais galima pasitikėti. Žinoma, gali visko pasitaikyti, bet juk ir ten ne aklai tesirenki, apžiūrėti galima visas smulkmenas. Mane labiau domina kainos, nes kaip ta ''kai nenoriu, nieko negirdžiu'' beždžionėlė neleidžiu sau patikėti tuo, kad kainos ES oro uostuose gali skirtis nebent keliais litukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 06 11, 01:02)
Rutule, nesakau, kad kokybiškesni, tiesiog kiek teko skaitinėti, tai duty free parduotuvėlės yra vieni iš tų prekybos taškų, kuriais galima pasitikėti. Žinoma, gali visko pasitaikyti, bet juk ir ten ne aklai tesirenki, apžiūrėti galima visas smulkmenas. Mane labiau domina kainos, nes kaip ta ''kai nenoriu, nieko negirdžiu'' beždžionėlė neleidžiu sau patikėti tuo, kad kainos ES oro uostuose gali skirtis nebent keliais litukais biggrin.gif

Man skirtumas tarp kainų buvo tik skrendant iš ES į ne ES.
Pasigūglinkit, kažkur buvo tokia svetainė, kurioje galima pažiūrėti kokie kvepalai kokiam oro uoste kiek kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 06 11, 00:02)

Tarp ES oro uostų kainos skiriasi ženkliai ir Skandinavija nėra pati pigiausia vieta, tačiau kartais akcijos yra tikrai palankios. Be to, priklauso nuo to, su kuo lyginsite - su Kristiana ar Sarma greičiausiai kainų skirtumas visgi bus palankus, tačiau lietuviškose e-parduotuvėse ar tam pačiam Parfum Expresse galima rasti tokių pasiūlymų, apie kurias užsienyje kartais sunku pasvajoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rzrzr: 11 birželio 2012 - 09:41
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 19, 09:32)
Gal kas matėtė kur yra pirkti Gabriela Sabatini Wild Wind? 4u.gif

aš taip pat tokų ieškau ,bet deje.... verysad.gif
Atsakyti
Kam gal bus įdomu smile.gif

Kaune, Laisvės al. [tarpa ex L'Occitane" ir kepyklėlės, priešai Omnitelį kažkur taip smile.gif] atradau" tokią kuklią parduotuvėlę, kurioje galima rast ROCHAS [tikrai mačiau Tocade], Boucheron kvepaliukų. Net sakė Laura Biagiotti Roma buvo.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 liepos 2012 - 10:07