Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

Sveikos 4u.gif
maximoj tokia akcija- Cacharel Liberte rinkinys (50ml EDT, 50ml kuno losjono ir dušo želės irgi 50ml viskas gražioje kosmetinėje įpakuota) tik 19,99!!!!!!!
nesusilaikiau ir nusipirkau...tikuosi originalas, kvepia labai skaniai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2009 03 05, 18:16)
Sveikos  4u.gif
maximoj tokia akcija- Cacharel Liberte rinkinys (50ml EDT, 50ml kuno losjono ir dušo želės irgi 50ml viskas gražioje kosmetinėje įpakuota) tik 19,99!!!!!!!
nesusilaikiau ir nusipirkau...tikuosi originalas, kvepia labai skaniai  4u.gif  ax.gif

aš reklamos auka doh.gif , irgi susigundžiau šituo rinkinuku , labai kosmetinė fainutė , kvepaliukai tai man saldoki , bet kartais ir tokių reik ax.gif
Atsakyti
merginos, kur radote? g.gif vilniuje buvau siandien akropolio bei ukmerges maximose, negavau verysad.gif dukra labai norejo ax.gif gal kas kur matete g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 03 06, 14:47)
merginos, kur radote? g.gif  vilniuje buvau siandien akropolio bei ukmerges maximose, negavau verysad.gif  dukra labai norejo ax.gif  gal kas kur matete g.gif

ryte buvo Maximoj , Gabijos gatvėj (Pašilaičiuose )
Atsakyti
PC BIG, Ukmergės g. lentynose priešais kasas. 4u.gif
Atsakyti
Man daznai sesuo parsiuncia is intern. parduotuviu, bet daznai nusiperku SM .Dar kol kas neteko nusivilti.originalumu 4u.gif
Atsakyti
Jei Lietuvoj, tai Kristianoj smile.gif Bet dabar drauge vis suvairuoja pigiau smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai ne LT.
Atsakyti
Neblogos nuolaidos Parfumexpress'e
Atsakyti
As visada kvepalus perku aerouostuose kainos labai patrauklios ypac uzsienyje smile.gif
Atsakyti
pirkdavau is antru ranku bet dabar draugas perka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai buvau UK prisipirkau kvepalų ilgam 4u.gif
Atsakyti