Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(biologė @ 2010 12 22, 23:21)
Ai, ir aš paofftopinsiu mirksiukas.gif  Normalūs vagys slepia tą savo mielą užsiėmimą ir pavogtus daiktus kuo slapčiau pardavinėja, o kvepalų vagys - su reklama ir šūkiais lotuliukas.gif  Tai kur žiūri policija? O gal ir žiūri, tik nusikaltimo sudėties neranda - pardavėjas dievagojas, kad iš Kristianos pavogė, o Kristiana tvirtina, kad jokkių vagysčių nebuvo? tongue.gif

Išvada: anei policija, anei Kristianos vadai Supermamos neskaito schmoll.gif
Atsakyti
Pasakas seka tie "kvepalu vagys". Na galima pavogti vienus kvepaliukus, gal antrus is kitos parduotuves jei jau labai gabus...bet cia labiau atsitiktinumas. Greit tokie veikejai yra pastebimi. Jiems lengviau darbuotis prekybos centruose. Taciau ten Chaneliais neprekiaujama. Analogus sekmingai stumdo ir tiek.
Ir tikrai yra zmoniu grupe, kurie perka ir tiki, kad isigijo gera daikta uz gera kaina. Nenorejau zmogui nuotaikos gadinti ir parodyti, kad jo ale originalas....yra tik ale.
Atsakyti

mielosios, būkit mielos, prasitęskit šią specialiai FM group reikalams skirtą temą, ir perkelkit diskusijas į ją, please!
http://www.supermama...?...9819&st=588

Atsakyti
[quote=Laukait,2010 12 22, 21:41]
Perskaiciau visa tema nuo pat pradziu....ir negaliu neparasyti savo nuomones.... :
As jau 6 metai gyvenu Londone, ir tikrai esu isbandziusi aibes jusu minetu Originalu..tokiu kaip, Chanel, Hugo boss, DKNY, ir tt.

Nu jo , tik Londone galima nusipirkti originalu lotuliukas.gif Mes gi cia gyvenam ,kaip aborigenai , nieko nezinom apie garsiu firmu kvepalus. Is kur tik pervaziavus ( perskridus) valstybine siena , atsiranda toks emigrantu pasiputimas ? Man tenka daug kartu buti komandiruotese ES salyse , tikrai pas mus naujienos atsiranda tuo paciu metu , kaip ir pas jus Londone ..... Pamenu Guilty kvepalu pristatyma UK Debenhams'e , ir grizus kita diena namo, matau: Sarmoje tie kvepalai jau ant lentynu biggrin.gif Taigi ir mes cia, TIKRAI esame isbandziusios aibes jusu minetu originalu 4u.gif
Atsakyti
FM group kvepalams/kosmetikai yra skirta atskira tema čia http://www.supermama...;#entry42982256 . Šitoji tema vadinasi "Kur perkat kvepalus?", o ne "Pirkim visos FM group kvepalus".
Atsakyti
iš kursiokės
Atsakyti
Sveikos (: noriu paklausti, ar mūsų kristianose ir sarmose įmanoma būtų įsigyti kvepalų miniuką, ar tokį dalykėlį gauti galiu tik internetu?
Atsakyti
QUOTE(atsitiko @ 2010 12 27, 16:00)
Sveikos (: noriu paklausti, ar mūsų kristianose ir sarmose įmanoma būtų įsigyti kvepalų miniuką, ar tokį dalykėlį gauti galiu tik internetu?

Parfumexpress'e šiek tiek miniatiūrų yra.
Atsakyti
QUOTE(atsitiko @ 2010 12 27, 17:00)

Man rodos jie Salvador Dali turi kelis miniukus.
Atsakyti
[quote=darvina,2010 12 23, 16:55]
[quote=Laukait,2010 12 22, 21:41]
Perskaiciau visa tema nuo pat pradziu....ir negaliu neparasyti savo nuomones.... :
As jau 6 metai gyvenu Londone, ir tikrai esu isbandziusi aibes jusu minetu Originalu..tokiu kaip, Chanel, Hugo boss, DKNY, ir tt.

Nu jo , tik Londone galima nusipirkti originalu lotuliukas.gif Mes gi cia gyvenam ,kaip aborigenai , nieko nezinom apie garsiu firmu kvepalus. Is kur tik pervaziavus ( perskridus) valstybine siena , atsiranda toks emigrantu pasiputimas ? Man tenka daug kartu buti komandiruotese ES salyse , tikrai pas mus naujienos atsiranda tuo paciu metu , kaip ir pas jus Londone ..... Pamenu Guilty kvepalu pristatyma UK Debenhams'e , ir grizus kita diena namo, matau: Sarmoje tie kvepalai jau ant lentynu biggrin.gif Taigi ir mes cia, TIKRAI esame isbandziusios aibes jusu minetu originalu 4u.gif
[/quote]

Negaliu nesutikti su Jumis, Darvina. Ir mane mumyse dar stebina toks "siaurumas". Zinome Chanel, Boss, Armani ir Versace. Labiausiai padirbinejami prekiniai zenklai pasaulyje blink.gif . Kai paskaitai visus tuos pliuralus, pas ka originalai, pas ka - fufliakas, juokas tik suima. Ka padarysi, ekspertai ... cool.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu ir pasinaudosite.

http://www.galimard.lt/node/160
Atsakyti
pagal galimybes - labiausiai patinka apsipirkti duty free parduotuvese, ten ir kokybe, ir kaina thumbup.gif
O siaip, jei kelioniu nenusimato, o kvepet kazkuo gi norisi, tuomet Kristianos, Douglasai, Sarmos belieka g.gif
Atsakyti