Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(straige @ 2010 10 25, 15:00)
Nea, šitoj tikrai nėra.... g.gif

Ačiū, kad pasakėt, bandysiu į Trakų gatvės paėjėti g.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote kvepalus internetineje parduotuveje jusukvepalai.lt?
Ar esate patenkinti pirkiniais? Ar originalus? 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavau pranešimą apie išpardavimą parfume.lt- kam aktualu, ką nors gero gal išsirinks...
Atsakyti
membershop.lt - iki lapkr. 9 d. Versace kvepalų išpardavimas, beje, kam reikia tą kvietimą galiu atsisųti biggrin.gif
Atsakyti
TUK_TUK ..galetum man atsiusti kvietima smile.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerolayn: 06 lapkričio 2010 - 02:19
Pirkau EDP BVLGARI is amazingsales.lt. Likau labai patenkinta, nuolaida nemaza, pristatynas nemokamas, greitai atsiunte rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Ar patikima pirkti kvepalus iš www.kvepalaivisiems.lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 11 12, 14:57)
Ar patikima pirkti kvepalus iš www.kvepalaivisiems.lt g.gif

Ot spacialiai atsakymai į tokius klausimus sudėti skyrely "Patikimos ir nepatikomos parduotuvės" puslapio viršuj tongue.gif
Patikima.
Atsakyti
Atrodo,skaičiau,žiūrėjau ir vistiek nemačiau doh.gif blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 11 09, 23:54)
Pirkau EDP BVLGARI is amazingsales.lt. Likau labai patenkinta, nuolaida nemaza, pristatynas nemokamas, greitai atsiunte  rolleyes.gif  smile.gif

Ar zinojot,kad amazingsales turi isparduotuve?Vietoj SARMOS Gedimino prospekte Vilniuje.Pasirinkimas tikrai nemenkas,kainos kai kuriu prekiu labai neblogos. paemiau dedei dovanu 40ml Davidoff Cool Water uz 72 lt.Gal cia tik man naujiena,bet del visa ko dalinuosi info-sventes arteja,Kaledu seniams apsishopint reik 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 11 23, 21:14)
Ar zinojot,kad amazingsales turi isparduotuve?Vietoj SARMOS Gedimino prospekte Vilniuje.Pasirinkimas tikrai nemenkas,kainos kai kuriu prekiu labai neblogos. paemiau dedei dovanu 40ml Davidoff Cool Water uz 72 lt.Gal cia tik man naujiena,bet del visa ko dalinuosi info-sventes arteja,Kaledu seniams apsishopint reik 000054.gif

O kur tiksliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 24, 00:01)
O kur tiksliau blush2.gif

Taigi ten ,kur didele Sarma buvo[duru rankenos metalines rankos formos],salia KristiAnos,beveik pries Mac Donalda,kitoj Gedimino pr. gatves pusej
Atsakyti