Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(Tays @ 2010 09 30, 19:19)
zuvyte26, o pas mane toks klausimas - kiek kainavo siuntimas iš jų į Lietuvą?

Ten reikia žiūrėti jau susidėjus viską į krepšelį. Siuntimo kaina svyruoja priklausomai nuo perkamų produktų kiekio. Berods minimali ~ 5 svarai
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 30, 20:11)
Tai, sakot, jei dėžėj 99 originalai, 1 ir  neoriginalas gali pasitaikyt rolleyes.gif

Būna būna pasitaiko tokia tikimybė - ypač kai toje dėžėje yra ir iš JAV ir iš UK pirktų prekių - t.y. ne iš vieno tiekėjo. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 01 spalio 2010 - 14:10
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 01, 15:13)

Būna būna pasitaiko tokia tikimybė - ypač kai toje dėžėje yra ir iš JAV ir iš UK pirktų prekių - t.y. ne iš vieno tiekėjo. hihihi.gif

Nu jei pas mažmenininką tai suprantu, nuėjo į turgų, nupirko fuflą ir pastatė ant lentynos tarp originalių. O va kaip pas didmenininką tarp tūkstančio originalių vienas neoriginalus buteliukas atsiranda? Niekaip nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 01, 15:13)
Ten reikia žiūrėti jau susidėjus viską į krepšelį. Siuntimo kaina svyruoja priklausomai nuo perkamų produktų kiekio. Berods minimali ~ 5 svarai

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 10 01, 14:55)
Nu jei pas mažmenininką tai suprantu, nuėjo į turgų, nupirko fuflą ir pastatė ant lentynos tarp originalių. O va kaip pas didmenininką tarp tūkstančio originalių vienas neoriginalus buteliukas atsiranda? Niekaip nesugalvoju  g.gif

O tarkim, paimkim internetines parduotuves - pabrėžiu patikimas. Jos siunčiasi iš didmenininkų. Aš nieko čia neslepiu, tiesiog kaip pavyzdį noriu pateikti. Pirkau iš scented.lt gal 4 kvapus, buvo originalūs, žodžiu viskas gerai, labai džiaugiausi geromis kainomis. Na ir dar kartelį pirkau - ir ką - išpakavusi pamačiau - fufliaką...net kodukai skyrėsi ant dėžutės ir buteliuko, o jau apie kvapą net nekalbu. Tai vadinasi galioja ir tokia tikimybė, kad ir pas didmenininkus pasitaiko tokių "gėrių". Nors tiesą sakant, labai reti atvejai mirksiukas.gif Čia dar gal ir priklauso, kiek tas didmenininkas patikimas, kokia jo verslo politika. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 30, 13:57)
O jūs atmetate galimybę, kad pas didmenininką negali pasitaikyti neoriginalių? Izolda tikrai nepilsto fufliakų - išvis prie ko Izolda ir kvepalų pilstymas?  g.gif
Juk jie perka iš didmenininkų - o iš kur perka didmenininkai? Negi jie atskleis biggrin.gif
Tiesiog tada problema sprendžiama - nekokybiška prekė pakeičiama kokybiška. Kaip jie ir sako, tarp gausybės gali būti ir vienas ar kitas neoriginalas, juk nepatikrinsi. Negi tikite, kad versle visada viskas būna 100 proc. užtikrinta - ypač srityje perku-parduodu. hihihi.gif Jei tikite - patarčiau pakeisti nuomonę.  mirksiukas.gif

Siaip labai klaidingai isivaizduojate- yra atstovai, ir jie perka is GAMINTOJO- t.y. is gamyklos. Ir is ten jie perka ne tik produktus, bet ne apie tai kalba.
Ir tikrai neisivaizduoju, kaip is GAMINTOJO gautoj dezej tam tikros rusies produktu pvz;36 vnt, gali atsirasti 1 NEORIGINALUS g.gif Brokuotas- taip, sutinku, visko budavo- ir pavieniu atveju, ir kai visa serija budavo brokuota ir isimama is apyvartos, kaip tai viskas budavo kompensuojama- irgi atskira posta galima butu prirasyt.
Bet kaip sakiau- tai gali buti brokas, kuris vartotojui visada buna kompensuojamas, bet apie neoriginala kalbet.... nu nezinau, liezuvis nesivercia...
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 02, 15:02)
Siaip labai klaidingai isivaizduojate- yra atstovai, ir jie perka is GAMINTOJO- t.y. is gamyklos. Ir is ten jie perka ne tik produktus, bet ne apie tai kalba.
Ir tikrai neisivaizduoju, kaip is GAMINTOJO gautoj dezej tam tikros rusies produktu pvz;36 vnt, gali atsirasti 1 NEORIGINALUS  g.gif Brokuotas- taip, sutinku, visko budavo- ir pavieniu atveju, ir kai visa serija budavo brokuota ir isimama is apyvartos, kaip tai viskas budavo kompensuojama- irgi atskira posta galima butu prirasyt.
Bet kaip sakiau- tai gali buti brokas, kuris vartotojui visada buna kompensuojamas, bet apie neoriginala kalbet.... nu nezinau, liezuvis nesivercia...

Bet vistiek tada kažkokiu paslaptingu būdu atsiranda ir vienas neoriginalas pas didmenininką. Juk man pačiai, tik pradėjus pirkti iš didmenininko ir pasiteiravus apie galimybę gauti netyčia neoriginalą - buvo atsakyta - visko gali pasitaikyti, nors iki šiol nesame gavę nusiskundimo iš pirkėjų. Tačiau, jei taip nutiktų - jie prisiima atsakomybę ir apkeičia originalu. Tai kaip čia tada suprast g.gif Nors neoriginalus negavau nei vieno kvepaliuko hihihi.gif
O kaip tada pakomentuotumėt mano ankstesnį postą apie internetinę parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 02, 17:42)
Bet vistiek tada kažkokiu paslaptingu būdu atsiranda ir vienas neoriginalas pas didmenininką. Juk man pačiai, tik pradėjus pirkti iš didmenininko ir pasiteiravus apie galimybę gauti netyčia neoriginalą - buvo atsakyta - visko gali pasitaikyti, nors iki šiol nesame gavę nusiskundimo iš pirkėjų. Tačiau, jei taip nutiktų - jie prisiima atsakomybę ir apkeičia originalu. Tai kaip čia tada suprast  g.gif Nors neoriginalus negavau nei vieno kvepaliuko hihihi.gif
O kaip tada pakomentuotumėt mano ankstesnį postą apie internetinę parduotuvę?

Bet jus kalbejot siuo atveju apie Kristiana- o Kristiana gauna is Fragrance international ( savininkai irgi kaip zinome tie patys)- o tai yra atstovai- cia ne tik apie neoriginaluma nematau prasmes kalbeti- yra viskas reguliuojama iki to: koks, kiek ir kaip turi stoveti produktas, kaip turi buti isdestoma reklamine, marketingine medziaga ir t.t.-nematau jokios galimybes SIOJ grandinej.

O kur jus perkat- jau cia ponia nezinau, jus gal su jais ir aiskinkites. Tik primenu- jus perkat ne is atstovu- ne is didmenininku- o is parduotuviu- o parduotuve VISADA buvo mazmenininkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssniegas: 02 spalio 2010 - 15:54
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 02, 15:54)
Bet jus kalbejot siuo atveju apie Kristiana-
O kur jus perkat- jau cia ponia nezinau, jus gal su jais ir aiskinkites. Tik primenu- jus perkat ne is atstovu- ne is didmenininku- o is parduotuviu- o parduotuve VISADA buvo mazmenininkas.

Kalbą pakreipiau bendra tema - ne apie Kristianą. Kristiana manęs visai nejaudina, nes ten kvepalų senai nebeperku.
Šiaip tai aš dar ne ponia, o panelė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O pirkusi esu ir iš didmenininko - ne LT įmonės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 03, 14:52)
Kalbą pakreipiau bendra tema - ne apie Kristianą. Kristiana manęs visai nejaudina, nes ten kvepalų senai nebeperku.
Šiaip tai aš dar ne ponia, o panelė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O pirkusi esu ir iš didmenininko - ne LT įmonės.  tongue.gif

Su tamsta gincytis, panele- tai tas pats kas su pliku pesiotis tongue.gif
Kaip pasake viens filosofas- as zinau kad nezinau, taigi- kuo maziau zinai, tuo maziau zinai ko nezinai tongue.gif
Atsakyti
Klausimas žinančioms išnaršiusioms Milaną. Kur yra įdomesnių parduotuvių, parduotuvėlių, gal kažkas unikalaus? Būčia dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 10 05, 09:01)
Klausimas žinančioms išnaršiusioms Milaną. Kur yra įdomesnių parduotuvių, parduotuvėlių, gal kažkas unikalaus? Būčia dėkinga smile.gif

kai kur nors vaziuoju, pasiziuriu siame psl smile.gif gal ir jums tiktu 4u.gif

http://dariushka5.ucoz.ru/index/0-16
Atsakyti
clap.gif notworthy.gif ačiū labai.
Atsakyti