Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 12:20)
Smagios kainos smile.gif tik kaip kazkur esu minejes, perkant kvapa is Interneto platybiu, negali buti 100% tikras kad gausi Originalu kvapa wink.gif

Na nežinau - jūs čia gal turite kokią parduotuvę parfumerijos, kad taip akcentuojate, jog internete pilna fuflo lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Savo laimei dar nė karto negavau neoriginalaus, ar prastos kokybės kvapo pirkdama internetu. Juk čia kainos dar įkandamos. Ir perku tik iš patikimų internetinių parduotuvių, kurios garantuoja originalumą arba yra galimybė grąžinti pirkinį. O pasižiūrėkit, kokios kainos Kristianoje ir Douglas'e. Kam man mokėti už parduotuvės išlaikymą ir tas įkyrias konsultantes cool.gif
Atsakyti
O aš kvepalus perku ebay iš patikimų pardavėjų, kurie fuflo nestumdo 4u.gif
dar niekada nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 06, 15:00)
Na nežinau - jūs čia gal turite kokią parduotuvę parfumerijos, kad taip akcentuojate, jog internete pilna fuflo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Savo laimei dar nė karto negavau neoriginalaus, ar prastos kokybės kvapo pirkdama internetu. Juk čia kainos dar įkandamos. Ir perku tik iš patikimų internetinių parduotuvių, kurios garantuoja originalumą arba yra galimybė grąžinti pirkinį. O pasižiūrėkit, kokios kainos Kristianoje ir Douglas'e. Kam man mokėti už parduotuvės išlaikymą ir tas įkyrias konsultantes cool.gif

Parduotuves neturiu, tik siaip domiuosi kvapais cool.gif
O del konsultanciu, tai jos tiesiog dirba savo darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 12:20)
Smagios kainos smile.gif tik kaip kazkur esu minejes, perkant kvapa is Interneto platybiu, negali buti 100% tikras kad gausi Originalu kvapa wink.gif

Eddie_1, ir gudri višta subinę nusidilgina biggrin.gif
Čia šiaip, dėl tonuso.
O jei rimtai, šitoje aplinkoje labai daug personų kvepalais seniai ir kruopščiai užsiimančių. Turi kažką iš esmės pasakyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 22:33)
Parduotuves neturiu, tik siaip domiuosi kvapais  cool.gif

Tai vat man tų konsultančių paslaugų visiškai nereikia - todėl iš parduotuvių Lietuvoje neperku kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 06, 23:33)

jau geriau nedirbtų biggrin.gif mano svajonių parf parduotuvė - be konsultančių. neprieštaraučiau, jei kokia kamera lakstytų man iš paskos ir filmuotų, ką darau (mano ir kitų saugumo vardan biggrin.gif ), bet tik jau ne tos, kurios "dirba savo darbą" biggrin.gif nemėgstu ir aš eit į pardes.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 08 07, 14:04)
jau geriau nedirbtų  biggrin.gif mano svajonių parf parduotuvė - be konsultančių.

Kur problema? Iš karto pasakai, kad tau jų pagalbos nereikia ir ramiausiai vaikštinėji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 07, 18:32)
Kur problema? Iš karto pasakai, kad tau jų pagalbos nereikia ir ramiausiai vaikštinėji smile.gif

tai ir nesakau, kad problema biggrin.gif o kad svajonė - pardė iš viso be konsultančių biggrin.gif bent jau Sarmose dažnai negaliu ramiai vaikštinėti, nes "uodega, dirbanti savo darbą" seka iš paskos, nors ir nekonsultuoja biggrin.gif o kai pradeda "konsultuot", tai iš viso griūk negyvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 rugpjūčio 2010 - 18:14
Dėl konsultančių. Joms gi liepta kiekvieno į parduotuvę įžengusio piliečio klausti: "Ar galiu padėti?". Jos išties tik dirba savo darbą. Kurios ne kurios dirba darbą ypač aktyviai. Lenda tol, kol neiškentusi pabėgu iš parduotuvės smile.gif Išties nemalonu, jog dairantis kvepalų kažkas nuolat į pakaušį šnopuoja smile.gif Išeitis - arba įprasti bei nekreipti dėmesio, arba eiti shopintis savaitgaliais, kai žmonių koncentracija parduotuvėje padidėja ir konsultantės seka kitas "aukas".
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 08 11, 09:27)
Dėl konsultančių. Joms gi liepta kiekvieno į parduotuvę įžengusio piliečio klausti: "Ar galiu padėti?". Jos išties tik dirba savo darbą. Kurios ne kurios dirba darbą ypač aktyviai. Lenda tol, kol neiškentusi pabėgu iš parduotuvės smile.gif Išties nemalonu, jog dairantis kvepalų kažkas nuolat į pakaušį šnopuoja smile.gif Išeitis - arba įprasti bei nekreipti dėmesio, arba eiti shopintis savaitgaliais, kai žmonių koncentracija parduotuvėje padidėja ir konsultantės seka kitas "aukas".

Nesakau, kad žaviuosi tuo sekiojimu iš paskos. Bet aš jau įpratau, ir stengiuosi nebekreipti dėmesio į konsultantes. Suprantu, kad toks jų darbas ir taip elgtis joms liepiama, ne pačios juk sugalvojo. Kai paklausia "Kuo galiu padėti", juk nesunku pasakyti "Ačiū, rinksiuosi pati". Bent jau manęs po tos frazės paskui nebesekioja.
Atsakyti
O man konsultantė yra kartą padėjusi. kai išėjau iš parduotuvės su šūsnim bloterių ir lauke labai "užsikabinau" už vienų, bet nebežinojau, kurie iš testuotų. grįžau paklausti, kokie čia kvepalai, ir man parodė. turint omeny, kad jie nėra ir nebuvo iš populiaresnių, tai visai patiko toks asortimento žinojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 rugpjūčio 2010 - 11:03
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 11, 10:57)
Suprantu, kad toks jų darbas ir taip elgtis joms liepiama, ne pačios juk sugalvojo.

Bet nejau jie nesuvokia, kad taip atbaido dalį pirkėjų g.gif
Kai paklausia "Kuo galiu padėti", juk nesunku pasakyti "Ačiū, rinksiuosi pati". Bent jau manęs po tos frazės paskui nebesekioja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti