Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

dazniausiai Sarmoj perku
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 11 10, 00:53)
Ir man buvo kiles toks klausimelis, bet as paemiau ir paskambinau i ta firma ir uzdaviau toki pat klausima  tongue.gif Gavau atsakyma, kad visa produkcija turi visus dokumentus ir patikimus visiems gerai zinomus tiekejus (kazkaip panasiai) dar kazka minejo apie gaimintojo barkodus ir t.t. As kai nusipirkau, viena ispokavau, nes paciai knietejo, ir isimunusi detales nulekiau i Kristiana smile.gif skirtumu neaptikau  thumbup.gif

Mano drauge dirba sioje el. parduotuveje. Siaip ten kiekviena savaite vis naujos akcijos. Galeciau kelti nuorodas cia su akcijomis kai tik bus atnaujinamos, bet turbut nelabai galima? g.gif
Produkcija tikrai originali, galit neabejoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur ieskoti Givenchy Hot Couture kvepalu? Ieskau va tokiu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 12 02, 19:17)
sakyciau nieko cia ypatingo, kad be registracijos galima pirkti smile.gif Zinau daugiau tokiu svetainiu Lietuvoje.... del pristatymo tas pats - tad nieko naujo  tongue.gif

As uzsisakiau is amazingsales.lt keleta kvepaliuku (kuriu kainas lyginau su parfums express ir buvau zenkliai mazesnes). Ir nustebau, kad kita diena juos pristate. Nesitikejau taip greitai. Bet dabar maciau, kad jei Vilniuje gali ir pats atsiimti pas juos. Vis tiek 10 lt sutaupai. Kita karta taupysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisa: 28 gruodžio 2009 - 16:09
QUOTE(Dovis @ 2009 12 28, 16:29)
Kur ieskoti Givenchy Hot Couture kvepalu?  Ieskau va tokiu
user posted image

Cia speju, kad EDP. Bet galima bandyti ieskoti parduotuvese Kristiana, Sarma, Douglas, Kosmadose kai kuriose buna, tada interneto praduotuvese ir galima i SM kvepalu isparduotuve kreiptis.
Atsakyti
Cia EDT. Parfumo kvapas man visai kitoks. Del to su ruzava etikete,jau senai svaigstu. Kiek teko skristi Duty free nebudavo, tai vis kitus isigydavau. Kaip tik kristianoje vel pamaciau ir taip uzsimaniau, bet lietuviska kaina nepatinka biggrin.gif O inetinese pardose EDT isvis mazai kur yra, nebent EDP, o . Kaip cia yra, retas jis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 28, 22:35)
Cia EDT. Parfumo kvapas man visai kitoks. Del to su ruzava etikete,jau senai svaigstu. Kiek teko skristi Duty free nebudavo, tai vis kitus isigydavau. Kaip tik kristianoje vel pamaciau ir taip uzsimaniau, bet lietuviska kaina nepatinka biggrin.gif O inetinese pardose EDT isvis mazai kur yra, nebent EDP, o . Kaip cia yra, retas jis ar kaip?

Na sito as nzn ar EDT reti ar ne. Pati turiu EDP 100 ml ir labai juos tausoju, nes man jie pacia labai patinka. O pirkau pas savo "kvepalu feja". Kaip suprantu, jas turi ne viena is forumieciu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netavoreikalaite: 28 gruodžio 2009 - 21:57
Prasom i AZ kur ta "kvepalu feja' rasti biggrin.gif
Atsakyti
as jau trys metus perku is Prancuzijos fabriko kvapalus ( ne vandeneli) , kaina, zinoma, nemaza ir pristatymas i Lietuva nepigus, bet tikrai originalai. Man labai patiko ju kvepalai per ekskursija Paryziuje, tai ir papildau savo rezerva. Kvapai, zinoma, klasikiniai, gal labiaiu brandziai damai tinka. Buteliukai be dizaino, visi vienodi- metaliniai. Bet ant "dusios " ramu, kad viskas ten OK. biggrin.gif
Papildyta:
Dar save papildysiu. Dukroms uzsakiau internetu is UK vienos parduotuves ( jos nemegsta "bobisko" kvapo ir "negrazaus buteliuko"), tai man kazko ir dezutes pakuote uzkliuvo ir butelaitis kazkos neaiskus. Kaina , zinoma, buvo labai gera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2009 12 29, 18:46)
as jau trys metus perku is Prancuzijos fabriko kvapalus ( ne vandeneli) , kaina, zinoma, nemaza ir pristatymas i Lietuva nepigus, bet tikrai originalai.

Dar viena Šv. Tiesa apie "tikrus kvepalus". Ačiū g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 12 29, 19:12)
Dar viena Šv. Tiesa apie "tikrus kvepalus". Ačiū g.gif

Bet iš kur žmonės turi tiek naivumo, kad taip šventai įtiki tuo "originalumu" g.gif
Atsakyti
Mielos mergaites, tai kvepalu fabrikas, o ne perpardivinetojas-parduotuve. Jeigu butumet tame fabrike ekskursijoj ir kvepalu "degustavime" , tai niekus cia nemaltumet. Dar karta pasikartosiu, tai kvepalai, o ne parfumuotas vanduo . Perka paparstai brandaus amziaus damos. Suprantu, kad tokie pavadinimai kaip Galimard ir Fragonard jums nieko nesako, bet cia jau jusu problemos. Temos klausymas kur zmones perka kvepalus, o ne apie jusu kvailas replikas. 4u.gif
Papildyta:
Dar papildysiu, nelabai , matosi, ir apie sv. Terese tezinote, jeigu tokius palyginimus darote :ne uz naivuma ji sventoji, o del savo veiklos..... Sorry, jeigu ka nuaklejau, truputi kulturos , mergaites, jums butu neprosal.... 4u.gif
Atsakyti