Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

Oho, siaubas! ohmy.gif dabar jau ir aš 100 proc. įsitikinus. Tikrai, kad neverta bediskutuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 30, 03:15)
'Pilstuka' perki kai perki kvepalus gatveje ar is visokiu i darbus ateinanciu bobuciu (na dar is ivairiu super neaiskiu parduotuveliu). Jei perki normalioje parduotuveje, tai tiek LT, tiek JAV, tiek bet kurioj kitoj saly jie normalus ir vienodi. JAV dar buna tokiose isparduotuvese (pigiau pardavinejama viskas nuo rubu iki baldu, kvepalu ir tt- kartais senesniu kolekciju, kartais visai nesenu pasitaiko) kaip 'Marshall's', 'TJ Maxx' ir pan, tai ten tie kvepalai labai pigiai, bet tikrai originalus.

Idomu pasidare is kur jums vyras pirko? Jei is tokios isparduotuves, tai ne kiek nesuabejociau originalu. Del ko kvapas skirtis gali jau rasyta turbut ne karta: reikia ivertint metu laika, nuotaika, odos bukle, netgi paros laika.  ax.gif

Ne del kvapo suabejojau, o del pacio buteliuko.... Kadangi man parveze BVLGARI Omnia CRYSTALLINE, tai as suabejojau del buteliuko... Kadangi kiek man zinoma sita fima garseja savo preciziskumu detalems, tai as ir suabejojau, nes klibejo virsutine plasmasine detale ir nebuvo tokio juodo lipduko kur parodyta kad toje vietoje tas ziedas spaudziasi.... Aisku as ta "originaluma" Douglas'e patikrinau tongue.gif ten tas pats.
Atsakyti
o kur vilniuje galima nusipirkti tusciu atomaizeriu?
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2009 12 02, 14:54)
o kur vilniuje galima nusipirkti tusciu atomaizeriu?

Jų pirkti yra "Koslina" parduotuvėse, kurios prekiauja rusiška kosmetika bei pilstomais Refan kvepalais - Trakų g. ir IKI Minskas.
Atsakyti
snd padariau diiideli uzsakyma is parfum express. cia buvo pirmasis mano pirkinys is internetines parduotuves, bet dbr bus ir daugiau tokiu pirkiniu, nes pas juos labai patogiai viskas padaryta, be jokiu dideliu registraciju, beto parasyta, kad siuntinuka tureciau gaut ryt, nes uzsisakiau iki 13 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scared @ 2009 12 02, 19:43)
snd padariau diiideli uzsakyma is parfum express. cia buvo pirmasis mano pirkinys is internetines parduotuves, bet dbr bus ir daugiau tokiu pirkiniu, nes pas juos labai patogiai viskas padaryta, be jokiu dideliu registraciju, beto parasyta, kad siuntinuka tureciau gaut ryt, nes uzsisakiau iki 13 val.  smile.gif

sakyciau nieko cia ypatingo, kad be registracijos galima pirkti smile.gif Zinau daugiau tokiu svetainiu Lietuvoje.... del pristatymo tas pats - tad nieko naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 12 02, 20:17)
sakyciau nieko cia ypatingo, kad be registracijos galima pirkti smile.gif Zinau daugiau tokiu svetainiu Lietuvoje.... del pristatymo tas pats - tad nieko naujo  tongue.gif

tikrai sutinku smile.gif reikes gal kada isbandyti ir kitas smile.gif bet svarbiausia, kad dabar likau pristatymu. Ir dar beto gavau dovaneliu kvepaliukus maria sharapova tokie visai nieko skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2009 11 13, 13:13)
netyciom cia pas jus uzsukau ir atradau puslapiuka kur pigus kvepalai http://www.amazingsales.lt/ ar cia orginalus ar padielkiniai? ale ziuriu tikrai nebrangus,taip ir noris pakratyti pinigine ,nors dar nebaigtu kvepalu pilna lentyna, susirgau kvepalu manija....

Aha as ir pamaciau sita parduotuve nesenai. Buvau susidomejusi...Bet dabar jau ne. As kvepalus perku is Prahos labai gerom kainom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VAlentino Absolu 50 ml EDP cia 142 lt, o as isigijau uz...106 lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 

Tarpininkavimas forume draudžiamas, todėl asmeninės pagalbos  prašykit per AŽ
Atsakyti
Viena karta pirkau is "Kvepalai pygiau" viskas tvarkoje , kokybe nenusivyliau , o siaip is SM perku ir patenkinta , tikrai labiau apsimoka negu is Sarmos ar Kristianos , kur antkainiai atominiai smile.gif
Atsakyti
Jei noriu mazo kiekio pabandymui - perku SM, jei noriu jau viso diiidelio butelio - uzsisakau pas pazistama (kartais gaunais iki 30-40 proc. pigiau nei pard) ax.gif
Atsakyti
pirmiausia realybje pasiziuriu kokiu nauju kvepaliuku noreciau, o paskui internetineje parduotubeje uzsisakau, nes ten pigiau. pamegau parfum express, nes pasitaiko geru nuolaidu pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti