Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(moshke123 @ 2009 11 11, 22:57)
Mergaites, o kuo skiriasi toilet spray nuo perfume spray?  blush2.gif

Pati ta vieta klaust blink.gif
Toilet spray - tualeto (arba unitazo) purškiklis. Perfume spray - purškiami kvepalai (arba kvepalų purškiamas buteliukas).

P.S. Tikrai turėjai omeny "toilet spray"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 11 11, 23:33)
Pati ta vieta klaust blink.gif
Toilet spray - tualeto (arba unitazo) purškiklis. Perfum spray - purškiami kvepalai (arba kvepalų purškiamas buteliukas).

P.S. Tikrai turėjai omeny "toilet spray"? lotuliukas.gif

Gal ne taip suformulavau klausima blush2.gif

Kuo skiriasi konkreciu atveju -

http://www.fragrance...pray-17-oz.html

http://www.fragrance...pray-17-oz.html
Atsakyti
Tai jau ne taip...
Eau de Toilette Spray - anaiptol ne "toilet spray".

Tualetinis vanduo ir Parfumuotas vanduo, išsamiau rasi "Parfumerijos pradžiamoksly". Ar skiriasi kvapas, o ne tik stiprumas - šiuo atveju negaliu atsakyt, nelyginau.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 11 11, 23:50)
Tai jau ne taip...
Eau de Toilette Spray - anaiptol ne "toilet spray".

Tualetinis vanduo ir Parfumuotas vanduo, išsamiau rasi "Parfumerijos pradžiamoksly". Ar skiriasi kvapas, o ne tik stiprumas - šiuo atveju negaliu atsakyt, nelyginau.

Rasiau kad trumpiau, galvojau suprasit, nes ne temoj apie Wc pasisakiau lotuliukas.gif
Aciu labai, ieskosiu pradziamokslio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke123: 11 lapkričio 2009 - 23:05
QUOTE(NEFRITAS @ 2009 11 11, 15:10)
Turiu taip vadinama savo kvepalu "feja"  biggrin.gif
Is kur jinai gauna tiksliai nzn, bet kainos perpus pigiau nei pardutuveje, o kokybe ir orginalumu suabejoti neteko.  4u.gif

aš iš savo "fejos" perku Halloween testerius thumbup.gif
Atsakyti
As irgi uzsisakiau kvepalus is Amazing.com internetu. Kaina Green tea kvepalu tikrai nerealiai gera, nes juk zinom, kiek kitur jie kainuoja smile.gif Kurjeris visa paketa pristate kita diena po uzsakymo, net nustebau, kad taip greitai. Viskas operatyvu, patikima. Anksciau kveplaus pirkdavau kitur. O dabar teks dazniau ilisti i ta puslapi ir "gaudyti" super kainas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 11, 21:57)
Mergaites, o kuo skiriasi toilet spray nuo perfume spray?  blush2.gif

dabar kaip tik rinkau mamai kvepalus, tai domejausi tai toilet laiko 2-4 valandas kvapals o parfume 5-10 val..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2009 11 12, 14:57)
As irgi uzsisakiau kvepalus is Amazing.com  internetu. Kaina Green tea kvepalu tikrai nerealiai gera, nes juk zinom, kiek kitur jie kainuoja smile.gif Kurjeris visa paketa pristate kita diena po uzsakymo, net nustebau, kad taip greitai. Viskas operatyvu, patikima. Anksciau kveplaus pirkdavau kitur. O dabar teks dazniau ilisti i ta puslapi ir "gaudyti" super kainas wink.gif

ir as uzissakiau, bet man atrodo mes nusipirkom tualetini vandeni... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 12, 16:27)
ir as uzissakiau, bet man atrodo mes nusipirkom tualetini vandeni... blush2.gif

a kodel taip sakot ? Man atrodo buvo parasyta EDP ? Trumpai laiko ar kaip ? Esu as kazkada turejusi Green tea, man zinoma, jis gal daugiau vasarai tinka, gal tada labiau tas gaivus kvapas ir pasijaucia g.gif Nes ziemai norisi kazko "sunkiau" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 11 13, 00:15)
a kodel taip sakot ? Man atrodo buvo parasyta EDP ? Trumpai laiko ar kaip ?  Esu as kazkada turejusi Green tea, man zinoma, jis gal daugiau vasarai tinka, gal tada labiau tas gaivus kvapas ir pasijaucia  g.gif Nes ziemai norisi kazko "sunkiau"  mirksiukas.gif

na laikosi apie 2 val. ir toks ramus, vakar isbandziau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o draugei lb patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sake super akcija, dbr sako pirksim, kai bus "vygodna" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar esat pačios, be tarpininkių pirkusios theperfumeshop.co.uk ?? Ir kaip? Laiku gavot, viskas tvarkinga ir pns?

Dabar ten nuolaidos didelės, gundaus užsisakyt, bet kažkaip bijau aš biggrin.gif

Ir dar ar pirkot parfumexpress.lt ar originalus? Gal kuri parduotuvėje Lituvoje (ne internetinėje) pirkote kvepalus ? Ar originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 11 13, 11:05)
Ar esat pačios, be tarpininkių pirkusios theperfumeshop.co.uk ?? Ir kaip? Laiku gavot, viskas tvarkinga ir pns?

Dabar ten nuolaidos didelės, gundaus užsisakyt, bet kažkaip bijau aš biggrin.gif
Ir dar ar pirkot parfumexpress.lt ar originalus? Gal kuri parduotuvėje Lituvoje (ne internetinėje) pirkote kvepalus ? Ar originalus?  g.gif

esu pirkusi, Roberto cavali her- tai znok nznz, ar tikri, kvapas laikesi irgi lb trumpai..
o jei perku sarmoje, tie patys, tai laiko bent pusdieni...
na jie labiau vasariski(saldus ir lengvus) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 13 lapkričio 2009 - 12:55