Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 24, 17:15)
Visai neseniai pirkau Kopenhagos orouoste.Kainavo maziau,nei Lietuvoje.

Cha, paklausiau jusu ir dar paeskojau pigiau smile.gif o, gi dabar toj pacioj svetainei 5th AVENUEkainuoja 35 Lt.

As jau ruosiuosi Kaledoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 28, 21:13)
Cha, paklausiau jusu ir dar paeskojau pigiau smile.gif o, gi dabar toj pacioj svetainei 5th AVENUEkainuoja 35 Lt.

As jau ruosiuosi Kaledoms  thumbup.gif

Sveikinu biggrin.gif
Papildyta:

Kas zino, kur galima butu isigyti kvepalus, Rochas Alchimie?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 28, 21:13)

As jau ruosiuosi Kaledoms  thumbup.gif

Na, ka, merginos, ko gero patapsiu neoficiali sio puslapio informacijos skleideja (reiks parasyti jiems laiska ir honoraro paprasyt biggrin.gif ), bet kaip nauja savaite - taip nauja akcija. Dabar prasidejo akcija Elizabeth Arden Green tea 100 ml kainuoja 38 Lt.

Gaila, kad pripirkau jau saviskiems dovanu 5th Avenue wub.gif
Atsakyti
o sie kvapaliukai originalai??? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 09, 20:33)
o sie kvapaliukai originalai??? 4u.gif  4u.gif

Ir man buvo kiles toks klausimelis, bet as paemiau ir paskambinau i ta firma ir uzdaviau toki pat klausima tongue.gif Gavau atsakyma, kad visa produkcija turi visus dokumentus ir patikimus visiems gerai zinomus tiekejus (kazkaip panasiai) dar kazka minejo apie gaimintojo barkodus ir t.t. As kai nusipirkau, viena ispokavau, nes paciai knietejo, ir isimunusi detales nulekiau i Kristiana smile.gif skirtumu neaptikau thumbup.gif
Atsakyti
Turiu taip vadinama savo kvepalu "feja" biggrin.gif
Is kur jinai gauna tiksliai nzn, bet kainos perpus pigiau nei pardutuveje, o kokybe ir orginalumu suabejoti neteko. 4u.gif
Atsakyti
Tai gal isduokite savo kvepalu "feja" 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Console @ 2009 11 11, 20:44)
Tai gal isduokite savo kvepalu "feja"  4u.gif  ax.gif

taip ir mane domintu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelina @ 2009 11 09, 13:42)
Na, ka, merginos, ko gero patapsiu neoficiali sio puslapio informacijos skleideja (reiks parasyti jiems laiska ir honoraro paprasyt  biggrin.gif ), bet kaip nauja savaite - taip nauja akcija. Dabar prasidejo akcija Elizabeth Arden Green tea 100 ml kainuoja 38 Lt.

Gaila, kad pripirkau jau saviskiems dovanu 5th Avenue  wub.gif

nusipirkau ir as pabandymui, kai gausiu pakomentuosiu, kas per parduotuve si. ir jos kokia produkcija g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Kadangi vyras dirba uzsienyje -norvegijoje, visada grizdamas is duty free perka man. ILGAI LAIKOSI IR PO KELIS BUTELIUKUS PARVEZA. Pasakau kokiu noriu, net knygute parveze. Keliasi keltu is stokholmo i ryga.
as visada patenkinta.
Spintoje darosi buteliuku ,,balius'' ir man patinka tai..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2009 11 11, 21:00)
Kadangi vyras dirba uzsienyje -norvegijoje, visada grizdamas is duty free perka  man. ILGAI LAIKOSI IR PO KELIS BUTELIUKUS PARVEZA. Pasakau kokiu noriu, net knygute parveze. Keliasi keltu is stokholmo i ryga.
as visada patenkinta.
Spintoje darosi buteliuku ,,balius''  ir man patinka tai..... rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

as irgi gyvenu norgej,tai oro uosto duty free neperku,nes kainos kaip ir prekybos centruose,na o kelte pigu ir net labai smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mešqtė: 11 lapkričio 2009 - 20:05
QUOTE(Lelina @ 2009 10 22, 21:49)
Kas iesko Elizabeth Arden 5th Avenue - ko gero geriausias pasiulymas !

Kiek visur perziurejau, kazkaip pigiau neradau smile.gif

O as radau smile.gif CIA ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kuo skiriasi toilet spray nuo perfume spray? blush2.gif
Atsakyti