Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat kvepalus?

QUOTE(shopingas @ 2009 08 14, 21:47)
3. Ir jus nuosirdziai tikit, kad ten sarminiai kvepalai? Ir vel zmoniu naivumas.... lotuliukas.gif Mane Kaune prie stoties vaikinukas susistabdes buvo, pardavinejo vogtus is Kristianos kvepalus - negi apsigavau nepirkdama?  g.gif O juk jis sake labai grazi esu ir del to nuolaida padarys..... tik 30Lt uz 100ml D&G 'light blue'....

Neeeeeeeeeee, sakyk kur taskas. Siusiu grazia drauge parnest "Light Blue".
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 14, 23:50)
..... tik 30Lt uz 100ml D&G 'light blue'....

Nu aš negraži, tai gal man bent už 60 lt parduotų? rolleyes.gif Kaip gaila, kad reikia vėl prie vinigretų grįžti. Skanaus! bigsmile.gif

Atsakyti
As ziuriu kuo toliau skaitau, tuo linksmiau cia pas jus. O mane i kompanija priimtumet, merginos? Paziurekit kiek podielkiu amerikej (reikia komentarus paskaityt) - ne stebuklai cia irgi, sunku gyvent, kai originaliu kvepalu neimanoma nusipirkt. O dar girdejau, kad kai kuriom LT vieni ar kiti is siu labai gerai laiko, tai matyt i LT originalus atveza, o JAV padielkes. Bet va komentarai kai kuriu kvepalu neaiskus: vienos sako, kad ilgai laiko, kitos, kad trumpai - tai gal cia kaip loterija: koki istrauksi buteliuka, tokiu ir kvepesi (na pardavejos arba fabriko gaminta). Nors jau dabar susibalamutinau kas kaip is tikruju... blink.gif Ne tik lietuves pardavejos nagingai kvepaliukus perpilsto lotuliukas.gif

CK 'euphoria spring temptation'

Versace 'versence'

Kenzo 'silk'
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2009 08 14, 23:50)
Neeeeeeeeeee, sakyk kur taskas. Siusiu grazia drauge parnest "Light Blue".

Reikia prie Kauno autobusu stoties pasitrint - nu ten aplink stoteles.... Laimikis garantuotas thumbup.gif

QUOTE(centifolija @ 2009 08 14, 23:53)
Nu aš negraži, tai gal man bent už 60 lt parduotų?  rolleyes.gif Kaip gaila, kad reikia vėl prie vinigretų grįžti. Skanaus!  bigsmile.gif

O tai JVana paprasykit - gal jos drauge ir jums prigriebtu, o dar urmu perkant ir papildoma nuolaida gal pavyktu gaut wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 14, 22:10)
Reikia prie Kauno autobusu stoties pasitrint - nu ten aplink stoteles.... Laimikis garantuotas  thumbup.gif
O tai JVana paprasykit - gal jos drauge ir jums prigriebtu, o dar urmu perkant ir papildoma nuolaida gal pavyktu gaut wink.gif

Nia, Centifolijai nepirksim. Ji ten prisikonservavus Chanel PP turi. Turbut PP, nes acto daugiau ipyle, tai laikosi ilgai.

Prie Kauno autobusu stoties? Ir trintis reikia? Paskui Chanel Candy gautu drauge? Nu nia.. Gal kitakart schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 08 15, 00:17)
Nia, Centifolijai nepirksim. Ji ten prisikonservavus Chanel PP turi. Turbut PP, nes acto daugiau ipyle, tai laikosi ilgai.

Prie Kauno autobusu stoties? Ir trintis reikia? Paskui Chanel Candy gautu drauge? Nu nia.. Gal kitakart  schmoll.gif

Fuj, kaip beuru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 08 15, 00:19)
Fuj, kaip beuru  schmoll.gif

originalūs Chaneliukai reikalauja aukų umn.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 08 14, 22:19)
Fuj, kaip beuru  schmoll.gif

As juk instrukcijas seku. Ot, iskart fui, bjauru.. Tie zmones, nei trynesi, nei zino..

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 08 14, 21:47)
gal mandagumo pasimokinkit? pasibedavojau, kad neoriginalius kvepalus padovanojo, kad fufliaka Lietuviskoj parduotuvej uz kruva pinigu nusipirkau, tai jau triedziu? ar cia visos sedi tos, kurios chanel is oficialaus tinklapio arba parduotuves perka? nepasisekei panai, tai davai pasizvenkim visos is jos?
Papildyta:

plaukus ir drabuzius irgi kasdien plaunat? po tvartus nevaikstau, kad reiktu kasdien nuo galvos praustis ir drabuzius keist. siaip kvepalus ir ne ant odos galima purksti. o apie celofaniukus pasiskaitykit temoj, kaip atskirti originalius kvepalus nuo padirbtu. praplesit akirati, kuris turbut apsiriboja firminiu kvepalu pirkimu firminese parduotuvese.

ACiprasau labai,plaukus irgi kasdien plaunu[ir po tvarta pries tai nepavaikstau unsure.gif ].Ir dar girdejau,kad amerikej darbdaviai liepia kasdien drabuzius keist ir galva plaut,kitaip is darbo meta wacko.gif ,ot durniai,a ne?O ant paltu,striukiu,saliku lietuviski kveliukai laikosi ilgiau nei 2 dienas g.gif .Aciprasau ir del siauro akiracio,10 metu studiju daug laiko uzeme,tai tik vos spedavau i firmines parduotuves uzlekt blush2.gif .
Atsakyti

A.Tauer - Varsuvoje, gal kas keliausit pro sali .

http://tauerperfumes...ctory/#comments

Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 09 02, 10:27)
A.Tauer  - Varsuvoje, gal kas keliausit pro sali .

http://tauerperfumes...ctory/#comments

Tai kad Vilniuj pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2009 09 02, 10:42)

Gali buti, iki Vilniaus dar nenuvaziavau smile.gif
O toj Varsuvos parduotuvej, tai taip,kainos aukstokos, ir ne tik AT.

Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2009 09 02, 10:42)

Tai kad ant Lietuvos kveliukai pirmiausiai išpilstomi kokiam skladuke iš didelių cisternų, kuriomis pirkti pigiau, paskui praskiedžiami nesakysiu kuo, tada laikomi laikomi, kolei prarūgsta ir suputoja, o tada jau šekit - pigiau doh.gif Visos save gerbiančios damos, užvakar susidomėjusios parfumerija ir vakar įsigijusios savo pirmąją Brytnę arba Spyrsę, perka tik tuti-fruti. Ot.
Atsakyti